Kaynana oğlundan kira alır mı

elnisa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2024
81
7
33
6 yıllık evliyiz 2 çocuğum var görücü usulü evlendim evlenirken oğlumun evi var benimde evlerim var diğer cocuklarimada birer ev düşüyor dedi diğer çocukları şehir dışında bütün işlerine eşim gider her işini yaptığı halde bunama mi var bilmiyorum inkar eder k.p yaptı ya diye savunur ama ne çare kadının ağzında palavralar abartilar havada uçuşur ilk dogumumda bana taşınmak istediler kendilerine bakmam için bende evimi kapatıp anneme geçtim rahatsızım diye oğlu getirmedi diye kira istemiş haberim olmadı 2.dogumumu yaptim yine her işine koşan eşim iş yerinden izin alamadıgi için yine kira istedi ilkinden haberim yok diye bu sefer bana duyurdu zaten palavralari üstümdeki baskisi evimin içine müdahalelerinden sonra diğer evi ve dükkanıda kirada, bendende kira alıp kızlarına vericekmis hiç duydunuz mu oğlundan kira alan ana baba yada bu konuda yapabilecek bişey var mı vasiyet ederek mağdur edebilir mi

Zamanında kayınpederine kira ödemiş insanım ben.
Dolayısıyla hiç şaşırmadım.
Ona vereceğinize kirada oturun daha iyi.

İsteyebılır normal şaşırmadım hiç var oyle ınsanlar

Vasiyeti , mağduriyeti beklemeden kendi rızanızla evden çıksanız kafanız rahat eder.

Beğenmiyorsanız evinde kalmayın.
Kadın daha ölmeden malına mülküne göz koymuşsunuz maşallah.

Hiç görnmedim ama ben olabilirim yıllarca çalışarak dişimden tırnağımdan artarak edindiğim evin kirasını almak elbette isterim. Oğullarım illa benim evimde oturmak zorunda değil. Kendine güvenmeyen evlenmesin

Tamam da eşin bu konunun neresinde? Eşin demiyor mu ne münasebet anne diye veya taşınıyoruz diye tek başına verilecek bir karar yok ortada o yüzden bize değil kocanıza sorun

Benim ananem ayin 1'inde babamdan, 15'inde annemden kira almis yillarca, kari koca birbirlerine soylememisler.

Sonra bir gun dedem bizim eve gelip, ya bu ay kira vermediniz bi sorun mu var cocuklar diye sormus, annem "e baba ben verdim anneme kirayi" demis babam anneme dönüp "sen niye verdinki ben zaten ödemiştim" deyince gercek ortaya çıkmış, meger yillarca ananem cift kira almis bizimkilerden.

Yani ananemdir, basimin tacidir ama az numaraci değildir, buradaki gelinler kaynanadan cok cektik diyorlar ya, gelsinler bir de babama sorsunlar kaynanadan çekmek neymis

Gücünüz varsa çıkın evinden, oğlumun evi var kira derdiniz olmayacak demiştir eminim evlendirirken, şimdi de keyfine göre tehdit ediyor. Yerinizde olsam kira falan vermem, mahkemeye versin de oğlunu bir daha rüyasında bile göremesin. Duymazdan gelin, zamanında atar tutarken iyi, parmağında oynatamayınca kira, oldu canımın içi. Bırakın kocanız uğraşsın, siz asla bu konuda ağzınızı açmayın, istifinizi de bozmayın bence

Yalnız sizinkisi bambaşka bir boyutmuş, ben küçük kazıklarda bile herkese resti çekiyorum. İnsanın annesi de böyle yapmaz ki. Bu kaçıncı seviye bilemedim.

Bu bildiğin dolandırıcılık yalnız. Annem yapsa silerdim direk. Evini de k.çına soksun, hey allahım yaaaa

İsteyebilir mi evet yasal olarak hakkı. istemeli mi bence hayır ,çünkü işleri görülmeyince bunu koz olarak kullanıyor rest çekin çıkın evden hiçbir işlerine de koşmayın bakalım ne yapacak
Normalde istemeyip böyle durumlarda istediği için art niyetli ki bence normalde de istememeli yani

Yalnız sizinkisi bambaşka bir boyutmuş, ben küçük kazıklarda bile herkese resti çekiyorum. İnsanın annesi de böyle yapmaz ki. Bu kaçıncı seviye bilemedim.

Bu bildiğin dolandırıcılık yalnız. Annem yapsa silerdim direk. Evini de k.çına soksun, hey allahım yaaaa
Ay ananemin diger bombalarinin yaninda bu masum kaldigi icin ne annem ne babam takilmamislar o zaman bu duruma, ee madem cift kira odeyebiliyoruz ev alip da cikalim diyerek taşınmışlar.

Beni de ananem buyuttu, o yuzden cok kiymetlidir benim icin, bu tarz olaylarını ogrendigimde soka girmistim 25-26 yasindaydim, sonra ananeme karsi dev bir aydinlanma yasadim. Bayagi Aliye Rona gibiymis ananem, ben Adile Nasit saniyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…