Anladım sen onun seni kumbara olayında suçlamasına içerlemişsin bi nevi tepkini göstermek için fırsat olmuş sana parfüm olayı. Çünkü normalde bu kadar abartılmaz bu mesele. Sizin husumet varmış önceden, buda fitili olmuş. Kv ile mesafe isteyen biriysen isabet olmuş. Ama suç eşinde. Anneme şu parfümü verdim haberin olsun demeliydi.Arayıp bunu yaptım zaten ki biliyordum onda olduğunu ben hırsızsın demedim o açık açık zan altında bırakmıştı beni. Açıkçası sorun etmemek icin çabaladım ama kendimi durduramadım çok zoruma gitti
Öyle göründüğünün farkındayım ama kendisi olsa daha beterini yapardı bunu biliyorum. Bir süre evinde kaldığım zamanlar kumbarasından para çaldığımı ima etmisti bende açıkçası alınır diye düşünecek bir tavır kalmadı ona karşı. Ki gerçekten de ben parfum lafı edecek biri degilim . Evet oğlum verdi dese ben birsey demezdimKadını aramanız çok çiğ bir hareket.
Valla destek olmak istiyolarsa asil onlar parasini verip alsin senden.. herkes bedava bekliyor demek.. belescilere uyuz olurum oldum olasi..ama bu konuda kabahatli kocan kv ni araman cok gereksizOnu zaten alacağım. Belki inanmazsınız kendi kardeşime bile vermedim daha yeni başladım bu ise hobi olarak yapıyorum ama heves meves bırakmadılar bende
Evet kesinlikle eşimle zaten tartıştım kaynanamla laf dalaşına girme niyetim yoktu ağzıma geldi söyledim. Kendisi benden daha çok alındı hırsızlıkla sucladım sandı kendisi gibiAnladım sen onun seni kumbara olayında suçlamasına içerlemişsin bi nevi tepkini göstermek için fırsat olmuş sana parfüm olayı. Çünkü normalde bu kadar abartılmaz bu mesele. Sizin husumet varmış önceden, buda fitili olmuş. Kv ile mesafe isteyen biriysen isabet olmuş. Ama suç eşinde. Anneme şu parfümü verdim haberin olsun demeliydi.
Bence de yuzyuze soylemek daha iyi olurdu daha iyi ifade ederdi hemÇok ayıp etmişsiniz 1 parfüm yüzünden eşinizi soktuğunuz durum çok kötü,söylemeyi unutmuş olabilir ,ne diye kv arıyorsunuz ki olan olmuş verilmiş ,başka birgün denk geldiğinizde anne eşim size parfüm vermiş ama bana sorsaydınız daha kalitelisini verirdim derdiniz yeterdi.
İşte eşinizle çözecektiniz mevzuyu. Kayınvalide şu durumda muhatap değil çünkü. Eşiniz al anne demese, alabilecek miydi? Hayır. O zaman eşinize sıkıyı vereceksiniz, bir daha sizin işinize karışma hakkını kendinde bulmayacak.En çok da beni üzen bu oldu. Aman ne olacak al da denmesin tamam oglum ver de denmesin ikiside cok canımı sıktı ama esime daha çok yansıttım
Deseydin yok merak etme ben seni bunun için suçlamam. Söyleseydiniz arkamdan iş çevrilmiş gibi hissetmezdim. Sen kumbara olayında bana ima etmiştin ya hırsızmışım gibi, ben bu kadar sesimi yükseltmedim sana. Parfüm oğlunun hediyesi olmuş kırma güle güle kullan da kavga ettiğimize değsin deseydin. Önceki olayda kv kabahatli olduğu için olaya bakışım değiştiEvet kesinlikle eşimle zaten tartıştım kaynanamla laf dalaşına girme niyetim yoktu ağzıma geldi söyledim. Kendisi benden daha çok alındı hırsızlıkla sucladım sandı kendisi gibi
acaba kayınvalideniz bi tane alıp , eşiniz üstünü kapatmak için ben verdim demiş olabilirmi.Konuya hemen giriyorum. Ben parfüm satmaya başladım paramla alıyorum satıyorum bilirsiniz katalog işleri işte. Elimde de epey parfüm vardı. Kimseye de hediye vermiyorum yeni başladığım için para alıp da veriyorum. Neyse dün kaynanamlar geldi parfümlere falan baktılar. Benden isteseydi verirdim yani oara isteyemezdim kaynanamdan. Neyse sabah baktım birtanesi yok parfümün esim annesine vermiş. Bende kızdım neden ben odada yokken veriyorsun benim yanımda versen laf mı söyleyecektim dedim benden gizli vermesi cok zoruma gitti sanki ben kızacak mıydım. Kaynanamı aradım bende dedim bana söyleseydiniz vermeyecekmiydim aşk olsun dedim. Bunu yanlış anladı bana söylemediği laf kalmadı bidaha evine gelmem parfümü kırarım şimdi falan. Beni parfüm icin laf söyleyen iftira atan kadın konumuna düşürdü.
Ne yapmalıyım sizce eşimi de aramış galiba azönce.
Haklıyım ama eşimi manipüle ettiyse eşim üzülmüştür annesine parfüm icin laf söyledim diye düşünüyor şuan.
Benden gizli vermesi zaten delirtti beni kızgınım ona ama annesini de üzdüğümü düşünsün istemem.
Benim derdim sadece benden gizli verilmesi? Ne yani benim yanımda vermemesi demek ne demek ben kızacak mıydım. Eşime de kızdım.
Annesi de hic demedi yani bak aldım hakkını helal et falan ne bileyim sizce haksız mıyım.
Arkamdan iş çevirdiler dediginiz 1 sise parfüm. Adam almış anasına vermiş. Ne kadar büyütüyorsunuz madem çok saygın işiniz o zaman ne diye misafir varken ortaya döküyorsunuz parfümleri.Yok cidden burdan oyle görünüyor olabilir güldük eglendik bir sorunumuz yoktu arkamdan is cevrilmesi hic hosuma gitmez dürüst olsunlar isterdim
Hobi olarak yaptiginiz iş için yaratılan kırgınlıklara bakın. Kardesime bile vermedim diyorsunuz. Bence parayla ilgili eliniz çok sıkı sizin.Onu zaten alacağım. Belki inanmazsınız kendi kardeşime bile vermedim daha yeni başladım bu ise hobi olarak yapıyorum ama heves meves bırakmadılar bende
Ay bi ben heralde hem eşi hem kvyi suçlu buldum :dAyy cidden iki kuruşluk parfümü benden niye habersiz aldın diye eşini yetiştiren kadını mı aradın annesi çok haklı bende evine adım atmazdım.
Evet eşiniz size haber vermeliydi de bu kadar mı değerli bi parfümünüz ya eşim anneme bunu yapsa ciddi kriz çıkartırdım adam size söylemeyi unutmuş ya da para için sorun çıkartıcağınızı biliyor. Eşinizi annesi manüpüle etmez zaten gerçekten birazcık evlat olmayı becerebilmişse sizinle ciddi bir konuşma yapması şart. Sizin teraziniz şaşmış. Karşınızdakinin kim olduğunu unutmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?