Şunu da belirteyim kaynanam oğlum verdi ne yapayım dese güle güle kullan der kapatırdım. Bana bu parfümü kırarım bilmem ne demesi kavgaya sebebiyet verdi
Onu diyemez neden biliyormusunuz önceden konu açmıştım zaten,Başka kaynana olsa daha fazlasını yapabilirdi .
Olayları daha fazla büyütebilirdi.
Beni hırsızlıkla sucluyorsun diye .
Yok cidden burdan oyle görünüyor olabilir güldük eglendik bir sorunumuz yoktu arkamdan is cevrilmesi hic hosuma gitmez dürüst olsunlar isterdimsende güle güle kullan diyecek bir tavır görmedik boşa birbirimizi kandırmayalım bacım
Gerçekten sıkıntı etmeyecek, aman bir parfümden ne olacak kaynanama feda olsun düşüncesinde olsanız arayıp bu şekilde bir cümle kurmazdınız. Mesele etmeyen insan sözünü dâhi etmez. Siz sinir olmuşsunuz açıkcası öyle bir hisse kapıldım.Şunu da belirteyim kaynanam oğlum verdi ne yapayım dese güle güle kullan der kapatırdım. Bana bu parfümü kırarım bilmem ne demesi kavgaya sebebiyet verdi
Kadını aramaktaki amaç neydi? Gerimi getirmesini istediniz?Konuya hemen giriyorum. Ben parfüm satmaya başladım paramla alıyorum satıyorum bilirsiniz katalog işleri işte. Elimde de epey parfüm vardı. Kimseye de hediye vermiyorum yeni başladığım için para alıp da veriyorum. Neyse dün kaynanamlar geldi parfümlere falan baktılar. Benden isteseydi verirdim yani oara isteyemezdim kaynanamdan. Neyse sabah baktım birtanesi yok parfümün esim annesine vermiş. Bende kızdım neden ben odada yokken veriyorsun benim yanımda versen laf mı söyleyecektim dedim benden gizli vermesi cok zoruma gitti sanki ben kızacak mıydım. Kaynanamı aradım bende dedim bana söyleseydiniz vermeyecekmiydim aşk olsun dedim. Bunu yanlış anladı bana söylemediği laf kalmadı bidaha evine gelmem parfümü kırarım şimdi falan. Beni parfüm icin laf söyleyen iftira atan kadın konumuna düşürdü.
Ne yapmalıyım sizce eşimi de aramış galiba azönce.
Haklıyım ama eşimi manipüle ettiyse eşim üzülmüştür annesine parfüm icin laf söyledim diye düşünüyor şuan.
Benden gizli vermesi zaten delirtti beni kızgınım ona ama annesini de üzdüğümü düşünsün istemem.
Benim derdim sadece benden gizli verilmesi? Ne yani benim yanımda vermemesi demek ne demek ben kızacak mıydım. Eşime de kızdım.
Annesi de hic demedi yani bak aldım hakkını helal et falan ne bileyim sizce haksız mıyım.
Sende arayıp ay parfümlerimden biri kayıp nereye gitti acabaa deseydinOnu diyemez neden biliyormusunuz önceden konu açmıştım zaten,
Taşınma sürecinde oldugumuz dönemde bir süre evinde kaldık imali bir sekilde kumbaramdan para çekilmiş demişti bana zamanında..
Evde birtek ben kalıyordum bu arada kendisi köydeydi resmen bana hırsız demisti
Ben yeni okudum bunu eşiniz sen al ben derim demiş annesine bu durumda ben aramazdım .Eşim sen al ben ona söylerim demis ama asla söylemedi ben parfümlerde eksik görünce zaten eşimle kavga ettim. Ama sırf bu yaptığı sey yüzünden benden gizli yapması .
Az bile söylemiş. Sizin uslubunuza karşı ben olsam gelir kapıya atar giderdim.Şunu da belirteyim kaynanam oğlum verdi ne yapayım dese güle güle kullan der kapatırdım. Bana bu parfümü kırarım bilmem ne demesi kavgaya sebebiyet verdi
Arayıp bunu yaptım zaten ki biliyordum onda olduğunu ben hırsızsın demedim o açık açık zan altında bırakmıştı beni. Açıkçası sorun etmemek icin çabaladım ama kendimi durduramadım çok zoruma gittiSende arayıp ay parfümlerimden biri kayıp nereye gitti acabaa deseydin
Etkiye tepki
Kadını aramanız çok çiğ bir hareket.Konuya hemen giriyorum. Ben parfüm satmaya başladım paramla alıyorum satıyorum bilirsiniz katalog işleri işte. Elimde de epey parfüm vardı. Kimseye de hediye vermiyorum yeni başladığım için para alıp da veriyorum. Neyse dün kaynanamlar geldi parfümlere falan baktılar. Benden isteseydi verirdim yani oara isteyemezdim kaynanamdan. Neyse sabah baktım birtanesi yok parfümün esim annesine vermiş. Bende kızdım neden ben odada yokken veriyorsun benim yanımda versen laf mı söyleyecektim dedim benden gizli vermesi cok zoruma gitti sanki ben kızacak mıydım. Kaynanamı aradım bende dedim bana söyleseydiniz vermeyecekmiydim aşk olsun dedim. Bunu yanlış anladı bana söylemediği laf kalmadı bidaha evine gelmem parfümü kırarım şimdi falan. Beni parfüm icin laf söyleyen iftira atan kadın konumuna düşürdü.
Ne yapmalıyım sizce eşimi de aramış galiba azönce.
Haklıyım ama eşimi manipüle ettiyse eşim üzülmüştür annesine parfüm icin laf söyledim diye düşünüyor şuan.
Benden gizli vermesi zaten delirtti beni kızgınım ona ama annesini de üzdüğümü düşünsün istemem.
Benim derdim sadece benden gizli verilmesi? Ne yani benim yanımda vermemesi demek ne demek ben kızacak mıydım. Eşime de kızdım.
Annesi de hic demedi yani bak aldım hakkını helal et falan ne bileyim sizce haksız mıyım.
Onu zaten alacağım. Belki inanmazsınız kendi kardeşime bile vermedim daha yeni başladım bu ise hobi olarak yapıyorum ama heves meves bırakmadılar bendeEsinden parasini alsaydin satis yapmis olurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?