Bu tasadüfler Hakkında yorumunuza ihtiyacım var .

gbgbgb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
53
0
36
Almanya
Merabalar. benim 3 yıllık sevgilim vardı çok seviyorduk ama annem yüzünden ayrıldık istemedi hem ondan kaynaklanan sebeplerde vardı ve ayrıldık . Annem çocuk hakkında hiçbir biligisi yoktu nerde oturduklarına ne iş yaptığına dair. Aradan bir iki ay geçti annem iş buldum dedi ne işi dedim böleyken böle dedi .. Ve ayrıldığım erkek arkadaşımın iş yerinden bahsetti.dedim anne orası X in iş yeri dedim inanmam dedi yemin ederim dedim resmini gösterdim yüzde yüz bu dedi o muydu sevgilin falan dedi ne X nede annem birbirlerini görmemişlerdi önceden sonra X i aradım anlattım böleyken böyle diye sağolsun annemin yaptıklarına ramen annemi diğerlerinden bir adım daha önce tutcağına dair gözümün arkada kalamaması gerektiğini söledi. annem çalışmaya gitti bir gün çalıştı ertesi gün gitmedi bu 1. 2. si ise babam emekli oldu ve taşıncaz babam X i bilmiyordu bana demesinmi şuraya taşınıyoruz diye orasıda X in semti .. Artık öyle bi oldum ki korkarım komşu olucaz . Üstelik abisi de bizim mahalleye taşınmıştı geçen sene Bu arada semtler çok alakasız zıt yakın değiliz birbirmize koskocaman şehir içinde annemin onun iş yerini bulması abisinin bizim mahaleye taşınması babamın onlarım semtinden ev alması ... şaşırtıcı :( .. Sizde bu tesadüfler neyin nesidir.

Tesadüfse tesadüf.. Hayat tesadüflerle dolu zaten. "tesadüf" de geç. Ne diye takıyorsun anlamadım ki ?? :31:

sen onceki onunda X dedigin kisiyi ailene tanistirdigini ve bu yuzden ailene kucuk dustugunu, cunku askerden geldikten sonra "ilgisizlik" yuzunden seni terk ettigini soylememis miydin ?

Tesadüfler neden olur. Dünya küçük arkadaşım... Bende çok büyük tesadüfler yaşadım ...
Ama bunların tek açıklaması hayat bu !!!
sınavın daha bitmemiş olabilir....
belki gizlediğin sırlar ortaya çıkacak..
yada iki tarafında alması gereken dersler bitmemiş...

Allah yaptığın hatayı tekrar yapacakmısın diye seni deniyordur belki ;):34:

Son düzenleme:
sen onceki onunda X dedigin kisiyi ailene tanistirdigini ve bu yuzden ailene kucuk dustugunu, cunku askerden geldikten sonra "ilgisizlik" yuzunden seni terk ettigini soylememis miydin ?

İnsanların birkez konu açma gibi bi hakkımı var tomvejerry evet o konunun sahibide benim merak ettiğim sizinle paylaşmak istediğim çok konum var belki neden yadırgadın anlam veremedim :!

Back
X