- 26 Eylül 2016
- 28
- 8
- Konu Sahibi minnakmina
Şu an kara kara düşünüyoruz seçenek yaratmaya çalışıyoruz eşimle ilk seçeneğim asla ailesi değil çünkü bana yaşattıklarını geçtim torun görmek için çaba yok inanın herşeye rağmen gösterirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem hasta nöbet geçiriyor yoksa tabiki onu isterim en çokNeredeyse hiç anlaşılmıyor yazdiklariniz.
Sondaki soruyu doğru anladıysam, kendi anneniz gelip baksa bebeginize?
En azından maddi durumları toparlayana kadar.
Şu an kara kara düşünüyoruz seçenek yaratmaya çalışıyoruz eşimle ilk seçeneğim asla ailesi değil çünkü bana yaşattıklarını geçtim torun görmek için çaba yok inanın herşeye rağmen gösterirdim
Bebeğim 32 haftalık doğdu 3 ay önce doğması gereken zamanda doğsaydı 1 ay 1 haftalık olacaktı prematüre bebeğimÇocuk kaç aylık şimdi çalışmak istiyosun heralde ne tarz işler arıyorsun ce çocuğa başka biri bakamaz mi
bunlar konuda geçiyomu yani bebeğin erken doğduğu annenin hastalığı vsBebeğim 32 haftalık doğdu 3 ay önce doğması gereken zamanda doğsaydı 1 ay 1 haftalık olacaktı prematüre bebeğim
Burda kimsem yok ben çalışıyorum ve doğum iznindeyimÇocuk kaç aylık şimdi çalışmak istiyosun heralde ne tarz işler arıyorsun ce çocuğa başka biri bakamaz mi
Engelledim çünkü sınırı yok çirkin yazılarBacım vur dedik sen öldürmüşsün bir derdim var diye.Çok uzundu..
ALLAH ıslah etsin öncelikle.
Mesafe iyidir
Görüşme
Hatta engelle whatsabından
Çocugunu niye baktırmak istiyorsun ki asıl onu anlamadım ?
Bu kadar derd yetmedi daha fazlası lazım diyenlerden misin ?
Siz doğum izninden erken mi dönmeyi düşünüyorsunuz?Burda kimsem yok ben çalışıyorum ve doğum iznindeyim
Neden bebeğini bırakıp çalışmayı düşünüyorsun daha çok küçük bi de erken doğmuş önce evlat diğer dertleri boşverBebeğim 32 haftalık doğdu 3 ay önce doğması gereken zamanda doğsaydı 1 ay 1 haftalık olacaktı prematüre bebeğim
Erken doğduğunu ve kövezde kaldığını yazdımbunlar konuda geçiyomu yani bebeğin erken doğduğu annenin hastalığı vs
Haklısın ama borç var hala evlilik için çektiğimiz eşya vs krediler eşim tek maaşla yapamaz yoksa evladını bırakmak düşüncesi çok zorNeden bebeğini bırakıp çalışmayı düşünüyorsun daha çok küçük bi de erken doğmuş önce evlat diğer dertleri boşver
Özetle anladığını yorumluyorsun ısrar etmiyorum merak etme ne kadar zavallı yorumlar ıslah olun dilerimtahminetmiştim zaten
bunu anlamıyorum hem bu kadar sevme yüz göz ol bisürü olay yaşa hemde doğurdum baksınlar diye ısrar et
beddau aşamasına geçtik hadi hayırlı olsunÖzetle anladığını yorumluyorsun ısrar etmiyorum merak etme ne kadar zavallı yorumlar ıslah olun dilerim
Ben onlar baksın demedim yazılarımın hiç birinde torun olsun bakıcaz dediler ısrarla ve hamile kalınca olaylar tam tersi oldu ben görmek istemiyorum ki onları sadece çaresiz kaldım bunu paylaştım burdaAllah razı olsun senden.
Öncelikle çok çektiysen neden çocuğuna baktırmak istiyorsun. Ben olsam baktırmam. Maddi sıkıntılar olabilir ama bunları aşmak için çözüm üretirken sanki kaynana kayınpeder yokmuş gibi düşünün.