Kaynana kayınbaba tavrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bulutum86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
342
233
Selam kızlar
Yenı evlendıgımde daha 10 gunlukken evıme geldiler. Guzel agırladım. Her dedıkleri oldu evıme karıstılar. Bunları oyle tatlılıkla yaptılar ki esım bırak mutlu olsunlar cook sevınıyorlar zaten az kalıcaklar dedi tamma dedım ıyı nıyetlı dusundum. Onlar gelır gelmz evıme gelmeyen ınsan klamadı ustune ısrarla ozel gunde yaptık yemekli. Bunlar cok normal geliyor biliyorum ayrıntıya gırsem cok yazacagım sadece sunu kısaca özet geceyım evıme kocama alısamadan o kadar yoruldum ki surekli ınsan agırla calıs yemek yap tabı yrdım vardı ama bn evın sahıbıydım. Sayılı gun burdakı ınsanlarına hava atar gibi yptılar hani biz hemen evlendırsek ble gelınımıze gelırız burası bzıım evımız gibisinden bunu net hissettım. kendı memlketleri bu arada yaşadıgımız yer. Onlar baska ıldeler. 1 aydan bıraz az kaldılar. Her şey cok ıyıdı. Ne zamnki ben hasta oldum bu tempoya dayanamadım. Gitmelerine az kala sen bzıe surat asıyorsun bızı istemıorsn daha once de bunu yaptın ceyız olayında bılmem ne olayıjda dıyerek bır gece bızı esımle sorguya ceker gibi siz severek evlendınız bu ne hal. Biz hep gelıcez oglumuzun evi biz cocuklarımıza duskunuz. Bu tarz.ve ben kendımı açıkladıgım halde asla sizle ılgılı degıl hasta oldum ve yyuzum dustu size karsı degıl desemde ne yapıp ettıler alındılar esımde bır laf dese hemen kuserler sert olsa bu laf. Kac keree yanlıs anladıız dedi ozelde konustu ama biz hurdan mutsuz ayrılıyoruz dedıler. Ve resmen esım geceleri ıki gun agladı onlar gidince. Cunku cocuklarına asırı fedakarlar ama kendı cocuklarna sadece eaımde cok duskun. Ama bna boyle nedeen yaptılar anlayamadım . Sankı esımı elıme alırım tarzı kırkularımı var bir huyuma mı taktılar boyle mutsuz gidiyoruz dııyıp durdular o kadar toleree etmeme ragmen her şeyı ve bin pişman oldum. Hr şeye evet olur oda olur dedıgım ıcın. Maddi mnevi cok dusunurler evımıze suna buna cok taktılae hanı boyle benden heveslıler yanı. Bende hep ıyı nıyet gosterdım. Cogu seyde bozulsam bıle. Gittikten sonra onlar esım hep onlara karsı tavırlı oldugumu soyleyıp durdu. Surekli ara aradın mı her gun boyle sorup drdu. Simdi biz yanlarına gidecegız ve onlara nasıl olmalıuım bılmıyorum cunku benı durup dururkn uzup bizi oyle aaramızı bozup gıttıwle ama bunu benı kotu gostererek yaptılar ve ben o ana kadar hep ıcımden ne kadar dusunceliler ogullarına her seyı yaptılar benım babam annem bpyle degıl bıle dedım ıcımden cogu kez. Ama bu yaptıkları dogru bısey mıydı hep yaparlar mı artık tavır koymam grekoyor diye dusunuyorum. Ve kaynanam bizim aramızda konustugumuz bir tartısmayı duyup o gece o konuyuda actı ve ben sen esımle konustuguum ozel bır konu neden buraya geldı ddım aramızda konusabılırz ben ona sıtem edebılırm dedım. Tabi sitemım hasta olma nedenımın ck yorulmam olmasıydı tabi buna dyanamadı cunku kendı yaptı bunu. Cook ıcımde kaldı her sey. Cunku babası benn senı kızım bıldm baban ılgısızse ben sana daha fazlası olurdum dedı. Bu bana koydu cunku benım babamı ılgısız goruyor gibi konustu sanki.bana duskun degıllermıs gibi. Halbukı onlar kadar cocuklaşrına bebek gibş davranmazlar ama babamın bnım ıcın annem ıcın kardeslerim ıcın neler yaptıgını benn bılırım. Heralde dıyorum sadece yatak odası veya mutfak esylarımı aldıgı ıcın dıgerlerıne el atmadıgı ııcn mı benı dusunmuyor oldu bunu deme nedenım esım babam olsa ustune dusenı yapardı daha fazlasını kızları ıcın dedi. Benım babamı eksık gorur gibi konustu bunu hıssettım ama o an hıc bisey dıyeemdım eski konuları acınca onlar oralara girip kendımı savunmak ıstemedım cunku benı sankı cekmeye calıstılar o konulara. Suanki mevzumuz bu degıl dedım. Ben cok kırıldım. Bu arada annemde ben kcuukeken vefat ettı. Bbam hakkkında boyle dusunmelerinde sankı uvey annnem var o yuzden bana babam ılgısız gibi tavırdı. Halbuki uvey annem ve babam o kadar evlenme asamamda her seyımde yanıbasımdaydı. Onları oyle agırladılar ki. Nişanımı harıka yptılar. Hep ılgılılerdi. Bir tek sankı bole esyalar ortak alınmalıydı biz olsak ole yapardık tarzı algıları vardı birinden bahsettılwr yanımda kız evın yarıısını yapmıs tarzı bnde herkes durumuna gore dedım. Ozur dılerim cook uzattımm ama ıcıme ısledi. O söz baban senle ılgılenmıorsaa ben sana baba olurum sen ama bızi ıstemıyorsun tarzı.benım babam anneme nasıl baktı hastaydı bize kac yıl evlenmedı baktı sonra evlendı oda kendı yasıtıyla kendı ıcın deıl gene bızler ıcın. Babama bısey dendıgınde kaldıramıyroum. O kadar sey deendı hir tek buna takıldım. O an bsıey desem aglardım aglamak ıstemedm sonra pısman oldum. Nasıl davranmalıyım boyle bır durumda bır daha

Tanıdık çıkar diye korktu herhalde...önceki konularını alıntılayanlardan konusunu okudum....Allah yardımcısı olsun diyorum...Bu kv ve kp ile akıl sağlığını kaybetme aşamasına gelmiş olabilir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X