- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
sövmek az kalır da karsıdakı insanlar ondan bıle anlamaz.Eşiniz hatalı. Daha en başından ne yapıyorsunuz demeliydi. Mesafe koymalıydı. İyi bir rest çekmeniz gerekiyor iş eşinizde bitiyor bence. Ailenle mesafe koy arana diyenlerede buradan bir seyler demek isterdim ama ban yerim
Allah şerli babaları musallat etmesin sizlere ogluna tebelleş olmuş hayat amacı olmayan evladının hayatıyla oynamaktan zevk alan tuzak kuran bir baba var ortada.. bu tuzaga düşmemek cok büyük olgunluk gerektırır ne yazıkkı esımdede o olgunluk olmadı.Eşiniz sizi nasıl bu kadar ezdiriyor onu hiç anlamadım. Bizi sormuşsunuz, bizde durumlar böyle değil Allah'a şükür.
Çok zor Allah yardımcınız olsun. Eşinize durumu anlatmaya çalışın yine de bence.Allah şerli babaları musallat etmesin sizlere ogluna tebelleş olmuş hayat amacı olmayan evladının hayatıyla oynamaktan zevk alan tuzak kuran bir baba var ortada.. bu tuzaga düşmemek cok büyük olgunluk gerektırır ne yazıkkı esımdede o olgunluk olmadı.
cok dogru dedınız gercekten... güzel tespit. lakin bunu o ınsanlara anlatmak fili gökyüzünde ucurmak kadar zor. seviye hayat kalıtesı sıfırın altında. bundan sonrası önemli artık.Kusura bakmayın da ilişkiler bu kadar vırç vırçken ülkede ensest vakalarının bu kadar çok olmasına şaşmamak lazım.
çabalarım hep o yönde aslında herseyı cok cok iyi biliyor ve farkında ama aılesı ya işte kötüde olsa evet diyip kabullenemıyor. bana bunu pek yansıtamıyor. inanıyorumkı zamanla düzelirÇok zor Allah yardımcınız olsun. Eşinize durumu anlatmaya çalışın yine de bence.
garip degıl aptallık bu dogru yani ben de hata okadar yüz verdımkı. az bıle oldu bana. ıkıncı hatalı da eşim ama az kaldı kuyumu kazdıkları kürek artık benım elımde. kımseye papuç bırakmayı dusunmuyorum. ders oldu banaNe biçim bir insan ya.. Görüşme bence de. Ama asıl suç eşinde
Biraz da sende. Yüzüne geğiren adama baboş demek de garip
zorla tuttular ayıpmış kacar gibi gitmek eşimde mecbur kaldı öyle bi baba var ki basında düşman başınaNeden evlendiğinizde 1 hafta eşinin ailesinin evinde kalmayı kabul ettiniz?
Ne bilim insanlar evlenirler balayına giderler. Eşin tırtmış. Çocuk olunca gelecekler evine, Allah sabır versin...zorla tuttular ayıpmış kacar gibi gitmek eşimde mecbur kaldı öyle bi baba var ki basında düşman başına
ya gercekten insan ayırt etmem ben ama hayat kalıtemız okadar farklıki yanı ben her yaz tatıl isteyen deniz özleyen biriyim bu gıbı seylere aşırı tuhaf bakıyolar. cok sasırıyorum hayatları sadece haldır huldur yemek ye yat uyu işe git. bir eglence anlayısları gezme alıskanlıkları bir keyıf yapma durumları asla yok. ben kına gecemı istanbulda düğün edasıyla yaptım onlardan cok biz para harcadık. ekstra onlara bı yukumuz dahi olmadı aılem mınnet etmedı. bukadar iyi niyettende maraz dogdu nebıleyım ya Allah ıslah etsınValla benim halamın oğlu başka memleketten kz aldı ...kızın anası dedi ki burda düğün yapın iste memleket e yapmayın falan tutturdu burada diye sizinkilerde hepsi buraya gelsin falan düğüne az kala bütün takıların gelinin annesine kalacağını ogrendik ...megersem kadın kendi için düğünü memlekete istiyor neyse bizimkiler düğün yapmadı küçük eğlence yaptılar sonra memlekete yaptık ..oralı bir arkadaşım vardı sizde böyle adet varmış dedim.çocuk şok oldu öyle bir şey yok dedi ...Bence öyle bir gelenek yok türkiyede eşinizde biliyordur kesin yalan olduğunu. ..işin içinde olduğu içi ailesinin her hakeretini altan alıyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?