Kaynana gelin sorunlarina karsi kendi aklimca bir cozum buldum !

valla konu sahibin ruh halini bilmem ama,gün olur bi gelinim olur oda bana bi tane çakmak isterse.kahrımdan hık diye giderim valla.

iyi dileklerin için teşekkür ederim çok şükür bu günümüze ben artık uzak durarak çözüm arıyorum eşimde beni hiç desteklemedi bu konuda en çok da bu yıprattı beni

valla konu sahibin ruh halini bilmem ama,gün olur bi gelinim olur oda bana bi tane çakmak isterse.kahrımdan hık diye giderim valla.

gelini o noktaya getirenler emin ol kahrından felan ölmüyorlar.aksine karakolluk olsaydık da dananın kuyrugu kopsaydı diyorlar.yani dedi benim kaynana.düğün günü beni dövüp karakolluk etmediklerine bin pişmanlarmış, keşke dövüp karakolluk olup dananın kuyrugu kopsaymış.yani oğlu beni daha ilk günden boşasaymış.ben bizzat yaşadım bunları.

haklısın belki de arkadaşım ama şöyle düşün onun yerinde senin annen de olabilirdi.yani sürekli şunu yap bunu yap diyebilirdi o zaman bu kadar kırılmazdın. yani ister istemez dedikleri birçok şey bizleri rahatsız ediyor evet o konu da haklısın.bn de senden farklı değilim ama görmeyeceksin duymayacaksın başka çözüm gelmedi aklıma

istisnalar hariçtir elbet,senin yaşadıklarını bilemem,ben konuyu okuyarak,konu sahibine cevap verdim,üzerinize alınıp lütfen kişisel mesajlar yazmayın..

iyi dileklerin için teşekkür ederim çok şükür bu günümüze ben artık uzak durarak çözüm arıyorum eşimde beni hiç desteklemedi bu konuda en çok da bu yıprattı beni

ben 10 yıldır uzak duruyorum.bunun geri dönüşü yok.böyle devam edecek.önemsemiyorum.kendime ve evime bakıyorum.kocamı seviyorum.

it ürüyor kervan yürüyor

Bende sana katılıyorum konu sahibi arkadaşım,

Saygı olmalı herşeyden önce sanırım. Saygı olduktan sonra dediğin gibi söylenenleri yapmayıp tamam diyip geçmek çözüm gibi görünüyor.

Bu sadece kayınvalide için değil herkez için geçerli. Patronum çok aksi biridir mesela. Bende bu taktiği uygularım, 'aa tabi, tamam' diyip geçerim. cevap versem ne olacak benden büyük değil mi, üstelik patronumda.

Tamam diyip geçerek polemiğe girmemiş oluyorum en önemlisi saygımı bozmamış oluyorum ama yine kendi bildiğimi okuyorum :)

Ahlak dersi verenlere de aldırmamanı tavsiye ederim. İnsanız yeri geldimi kendi annemize bile sinirleniyoruz. herkez melek, tabii kötü düşünmek meleklere mahsus değil

bence manıklı olabilir saçma değil hem onu kırmadan hemde kendi stediğin gibi çocuğunu yetiştirirsin. tabii onlar izden daha tecrübeli fakat sınırları bilmediklerinde böyle oluyor herkes kendş evladını kendi isteiği gibi büyütmek giydirmek yedirmek içirmek ister fikrini al ama kendi dediğini yap

gerçekten garip insanlar var begenmedin madem çık başka konu oku.

bir konu açılmış,okumaya başladım,konunun ortasında kaynanama bi tane çakıcam kelimesi geçti.

arkadaşın bu cümleyi kurmasından,dolayı üzüldüm ve mesaj yazdım.kendiside bi anne gelinide ona bir gün çakmak isterse veya kocası annesine bir tokat çakmak isterse ne düşünür diye sordum..

bu yüzden mi garip insan oldum..

canım ben yanlış anlamışım çok özür.

Bende bir anneyim, annemde bir anne.. Hayatına müdahale ettiğim kişi evladım da olsa bana dur demeye hakkı var diye düşünüyorum. Buradaki konu şunu giydir bunu giydir, bunlar bana basit geliyor, yanlış anlaşılmasın fikrimi söylüyorum. Ama konu içinde yazan arkadaşlar var mesela konular hakikaten can alıcı, karakolluk olsaydık ne demek ya.. İnsan oğlunun eşi, gelini için böyle birşey düşünsün.. O yüzden her konu ayrı, her hayat ayrı, her çözüm ayrı..

Haklısınız ama siz öyle bir kayınvalide olmayacaksınız belki. Öyle derken burada ki örnekler gibi.

insan herkeze sinirleneblir ve içinden o sözleri sarfedebilir. yeri gelip kendi annemize of'luyoruz kızıyoruz içimizden yada dışımızdan.

Yani anlamadığım 'eşnin annesi aaa o sözler olur mu hiiiç' diyoruz ama kayınvalide Tanrı değil neticede.. insanız ve bu tarz düşünceleri her insan, herkeze içinden bi sinir harbiyle geçirebilir diye düşünüyorum.

Senin adına üzüldüm canım.. Allah sabır versin.

Senin adına üzüldüm canım.. Allah sabır versin.

:) kolay değil bu sözleri duydugumda ki bunları söylerken eşim de yanımdaydı ve kızımın 1. yaş gunundeydik.çocuk 40 derece ateşlerdeydi.çocugumu düşünüp bir şey dememiştim.eşimde ne olacaktı ben hemen boşanacakmıydım demekle yetinmişti ama sonradan koyuyor bazı şeyler.aylarca deli gibi gezmiştim.tek bir cümle kurabiliyordum ben böyle kötü insanlar tanımadım diyordum kendime.

o cümleyi okumak istemedim bile..acaba eşi,arkadaşın annesi için aynı cümleyi kullansa nasıl bi tepki verir..

Mevcan hanım yanlış anlamayın amacım muhalefet olmak değil öncelikle.. ama eşlerde kızların annesi ile ilgili içinden öyle düşünüyor olablir :26:
Bu arada sizin kızınız vardı değil mi? oğlunuz varmıydı merak ettim :)

her türlü insanla karşılaşıyoruz ve bunu bizseçmiyoruz. arkadaşlarım için çok üzüldüm sanırım hepimiz evimize çocuklarımıza odaklanmalıyız yoksa kaybolup gitcez

Kimse kimsenin ailesine" bir tane çakacam" deme hakkına sahip degil..
Ne siz eşinizin ailesiyle ilgili boyle bir sey düşünebilirsiniz
Ne de eşiniz sizin ailenizle ilgili ..
Benim de müstakbel kaynanam daha şimdiden herseye müdahale ediyor..
Ama ben kimseye bi tane cakacam agzına demıyorum..
Kendi aileme nasıl davranılmasını istiyorsam oyle davranıyorum ..

gelin ağzına çakmaz da başka yerden daha büyük bir tokat gelir bir tarafına.ben buna inanır bunu söylerim.Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…