Böyle bazen hayret ediyorum yaa.. ciddennbaşka neler yaşadığını yada nasıl bir ruh halinde olduğunu nereden biliyoruz ki konu sahibine çakma isteği geliyor size
Aaaa konu sahibi dikkat et kelimelerine yoksa döverler seni burada, malum ortada emir kipi var :)
o cümleyi okumak istemedim bile..acaba eşi,arkadaşın annesi için aynı cümleyi kullansa nasıl bi tepki verir..
valla konu sahibin ruh halini bilmem ama,gün olur bi gelinim olur oda bana bi tane çakmak isterse.kahrımdan hık diye giderim valla.
gelini o noktaya getirenler emin ol kahrından felan ölmüyorlar.aksine karakolluk olsaydık da dananın kuyrugu kopsaydı diyorlar.yani dedi benim kaynana.düğün günü beni dövüp karakolluk etmediklerine bin pişmanlarmış, keşke dövüp karakolluk olup dananın kuyrugu kopsaymış.yani oğlu beni daha ilk günden boşasaymış.ben bizzat yaşadım bunları.
iyi dileklerin için teşekkür ederim çok şükür bu günümüze ben artık uzak durarak çözüm arıyorum eşimde beni hiç desteklemedi bu konuda en çok da bu yıprattı beni
gerçekten garip insanlar var begenmedin madem çık başka konu oku.
bir konu açılmış,okumaya başladım,konunun ortasında kaynanama bi tane çakıcam kelimesi geçti.
arkadaşın bu cümleyi kurmasından,dolayı üzüldüm ve mesaj yazdım.kendiside bi anne gelinide ona bir gün çakmak isterse veya kocası annesine bir tokat çakmak isterse ne düşünür diye sordum..
bu yüzden mi garip insan oldum..
valla konu sahibin ruh halini bilmem ama,gün olur bi gelinim olur oda bana bi tane çakmak isterse.kahrımdan hık diye giderim valla.
gelini o noktaya getirenler emin ol kahrından felan ölmüyorlar.aksine karakolluk olsaydık da dananın kuyrugu kopsaydı diyorlar.yani dedi benim kaynana.düğün günü beni dövüp karakolluk etmediklerine bin pişmanlarmış, keşke dövüp karakolluk olup dananın kuyrugu kopsaymış.yani oğlu beni daha ilk günden boşasaymış.ben bizzat yaşadım bunları.
o cümleyi okumak istemedim bile..acaba eşi,arkadaşın annesi için aynı cümleyi kullansa nasıl bi tepki verir..
Senin adına üzüldüm canım.. Allah sabır versin.
Kimse kimsenin ailesine" bir tane çakacam" deme hakkına sahip degil..
Ne siz eşinizin ailesiyle ilgili boyle bir sey düşünebilirsiniz
Ne de eşiniz sizin ailenizle ilgili ..
Benim de müstakbel kaynanam daha şimdiden herseye müdahale ediyor..
Ama ben kimseye bi tane cakacam agzına demıyorum..
Kendi aileme nasıl davranılmasını istiyorsam oyle davranıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?