- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi eylulunannesii
Esin okuz bi ana kuzusu oldugu icin bu kisir dongu boyle devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi fikir istiyorsun da hicbir seye yanasmiyorsun.
Once kendine guven. Kocandan bir sey isteme bekleme. Sorunlarini sen cozeceksin. Madem o evi bırakıp gidemiyorsun. Hayatini onlarin elinden alacaksin. Bu vicdansizlik degil.
Vicdan sahibi olmak kendini ezdirmek hakkini yedirmek demek degildir.
Kv sert olacaksin o senden korkacak nasil yaparim dersen. Aksama kadar birliktesiniz yavas yavas kontrolu ele geçir.
Kocana kv sikayet etmeyi birak. Aksine ilimli olduguni gorsun. Oyunu kuralina gore oyna baska sansin yok.
Yoksa boyle gider hayatin
esini seviyorsan bu evlilik devam etsin istiyorsanBöyle fikir istiyorum... Teşekkür ederim aama biraz daha açar mısın birazz daha yavas yavas nasıl ne yaparak ?
Biz bu sorunla daha çok uğraşacağızeger oglum olursa asla boyle bir kayınvalide olmıycam:) hayatları sadece ogulalrı baska bir amacları yok evlensin de esine karsı ustunluk kurayım ezikler ya tam anlamıyla ne o oyle koca adam dibimde olucak mıc mıc ne cok seviyorlar ya kayınvalidelerden ne cekti kadınlar umarım yeni nesil anneler ogullarını boyle yetistirmez
kaynanam bana hıcbır konuda guvenmıyomus... kaynıma soylerken duydum. bunu kocama söyluyomus oda sessız kalıyomus...