Kaynana beni yedi bitirdi

Şimdi aynı adam kahvaltıya anasını çağırmıyorsınuz diye tavır mı alıyor size?

Annenize söyleyin o da biraz kaynanalık yapsın barı, hiç yoktan empati yapar eşiniz.
Ben eşime sürekli annemden örnek veriyorum annemin asla ters bir cümlesi olmaz karışmaz müdahale etmez hep över sever eşimi büyük görür kararlarında da arkasında durur ama kaynanam tam tersi , annemi o duruma sokmak istemem açıkçası

annesini kahvaltıya çağırmak isteyen sabah kalkar hazırlar. hamile karısına yük olmaz.
ya da arar annesini kahvaltıya sana gelelim gamze yorulmasın zaten hamile der.

siz gerçekten kocanız sizi düşünüyo sanıyorsunuz. sizin idare edeceğinizi bildiği için biraz size destek oluyo baktı işler istediği gibi değil hemen surat asmaya basliyo. gerçekten kurnaz bi adam eşiniz. siz de üzülmesin diye paralayin kendinizi.

eşiniz sizden kaç yaş büyük?

Karışsın anneniz.. Asıl o zaman harika bir örnek olur

Şimdi aynı adam kahvaltıya anasını çağırmıyorsınuz diye tavır mı alıyor size?
Evet saygısı yok sana diyorum ne yapayım söylüyorum kızıyorum daha ne yapayım diyor mecbur kavga mı edelim her gün annemle büyüklük bizde kalsın diyor ,üstüm basım dağınık ev temiz değil (bel ağrım var hamileyim )evde bir şey yok bende olmaz dedim ve bunun için tavır aldı oglenligin de çıktı evden gitti , bende annesine gittim beni aradı gel yardım et dedi ,kendi evimin temizliğini yapamıyorum ama indim bütün temizliğini ben yaptım iki saat mutfakta oyalandı gelip bana yardım etmemek için yukarı çıktım bir daha kendi evimi temizledim yarın kahvaltıya çağırmak için ve kanamam var bunuda biliyor

Haklısınız bunu kabullenmek zor
Altı yaş büyük

Kanamam varken isterse açından ölsünler, milleti eğlemek düşüneceğim şeylerin sıralamasına bile giremez. Kendim peynir ekmek yer yatarım. Ne hali varsa görsün herkes. Canınıza az kıymet verin. Koca kazık surat mı sallıyor? Dönün yatın, g.tünüz ile muhatap olsun. Pislik herif. Bunlara çocuk yapanda kabahat. Akşam akşam nasıl sinirlendim. Sümsük , anası ağızlı, kifayetsiz.

İnanın annemi o konuma getirmek istemem zaten annemin davranışları ona yeterince ders oluyor o derken kaynanama
Olmuyor . Olsa koşa koşa şikayete gitmez. Aksine , o kim kaynanalık yapacak, mecbur iyi olmaya diye düşünülüyor.

Haklısınız bunu kabullenmek zor
Altı yaş büyük

bak hayat tecrübesi mi dersin gözlem mi dersin. genelde erkeğin yaşı büyükse kadın da biraz iyi niyetli sessiz yaşı kocasından küçükse böyle oluyor.

bilerek gözü açılmamış tabir edilen kızlarla evleniyorlar ki sorun yaşamasınlar.

kanaman varken manyak mısın kaynana evi temizleyip çıkıp kendi evini temizliyosun sen. Allah göstermesin bebeğe bisey olsa biz ona bisey demedik kendi kendine yaptı diye yine sana suç bulurlar.

evi temizlediysen otur kendin kirlet. o kadar temizliğimi yaptın kızım gel kahvaltıyı da bende yap demediği sürece gitmem annene deyip oturacaksın evinde.

Ben severek evlendim, bu güne kadar hiçbir sorunumu ona anlatmadım araları açılmasın diye ama bu hamilelikde kaynanam o kadar çok üstüme geldi ki tutamadım dilimi, ama bir benden yana bir değil anlam veremiyorum ona yüklenmek istemiyorum sonuçta annesi , kahvaltıya çağırmak zor değil evet , ama sırf oram ağrıyor buram ağrıyor diyip onunda canını sikmamak için söylemiyorum sorunlarımi agrilarimi hep gülümsüyorum işten gelmiş bak mutlu olsun diye , kanamam olduğunu biliyor sadece, bebek aşağıda düşük tehlikem var bacaklarım belim tutmuyor yirmi dört haftalık hamileyim, bir menemen yaptım uykumdan kalkmistim ve sinirliydim o yüzden anı olarak sabah sabah ne çağırması falan dedim oda ona bozuldu, ben salak gibi kimsede suç görmüyorum ondan hakediyorum bunları

Olmuyor . Olsa koşa koşa şikayete gitmez. Aksine , o kim kaynanalık yapacak, mecbur iyi olmaya diye düşünülüyor.
Ben eşimin sözünü dinleyip aşağı inmekte hata yaptım zaten burnumdan getirdi yok kahır veriyor yok şikayet edicem soylicem böyle olmaz yanıma gelmiyor bir tas çorba koymuyor diye başladı konuşmaya, halbuki bir kere de kızım bak sen hamilesin bugünlük yemeğini benden al fazladan yaptım dese dili küçülmez

Kolaysa hem o çocuğu taşısın hem de kaynana hizmeti görsün sevgili eşiniz. Şu zamanda anası evden atsa dışarda bir gün yaşayamaz ama sizden beklediği şeylere bakın. Ezdirmeyin kendinizi, yılan olun sokun, bu yaşlar bi daha gelmeyecek. Ezdirince madalya da takmıyorlar valla, hep "yapmasaydın" oluyor o emekleriniz sonra.

İlk aydan beri ben yapıyorum zaten temizliğini, bu ay bir kere yaptım ayın beşi falandı sonra cagirmadikca inmek istemedim tartistigimiz için , iki üç kere çağırdı ama anne kızın yapsın ben evi zoe yapıyorum dedim yüzüme kapattı, bugün çağırdı yine hayır demedim indim fayanslarina kadar sildim salaklık bende

Nasıl yapayım ki iki gün inmesem ben suçlu oluyorum, iki surat assam abartan da ben oluyorum bu sefer evimde huzur kalmıyor bende sürekli ağlıyorum

Valla susmayın o an geldiğinde lafınızı güzelce söyleyecektiniz tatlı tatlı alttan altta . Eşinizde maşallah annesine ayar veriyor güya aman ağzımızın tadı bozulmasın idare et konumunda hı oldu valla . Ben hiç inmem eşim dese de kbakmasın kimse ben o lafları çekmek zorunda değilim hayatım cidden üzülüyorum eyw annen ama ağzımdan bir şey çıkacağına o beni üzüyor ben onu üzmeyeyim en iyisi sen in beni inmeyeyim derdim yada iner o an bir şey dediğinde cvbını verirdim yani

bundan sonra herkes kendi evini yapsın temizlik yaptım kanamam oldu diyeceksin bitecek.
esin de inelim derse in çayını kahveni iç çık.

annemin işini niye yapmiyosun derse de söylersin. kocana ben iyiyim deyip gülücük sacinca kıymet bilmiyor gördüğün gibi.

ben arada sana sus payı olsun diye anneme dur derim ama sen de ben ne zaman nasıl istersem anneme öyle davranirsina getirmeye alışmış.
cocuk değilsin artık. Bi karar verdiğin zaman arkasında durmayı bilmelisin. sakın kahvaltıya cagirma. bence kalkıp kahvaltı da hazırlama. iki evin temizliği çok geldi de yat.

Evini mi temizliyorsunuz çok bilmiş eşiniz annesine temizlikçi tutsun . Kbakmayın ama siz kendi kendinize ezdiriyorsunuz. Sesiniz çıkmaz ise vuran çok olur

Susmak istemiyorum ama susmadigimda konu o kadar uzuyor ki kaynanam motor gibi konuşuyor onun hızına yetişmek çok zor alttan giriyor üstten çıkıyor sonra ben saygısız oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…