Kaynana beni yedi bitirdi

ilerde gelecek eltin ne demek merak etme artık ona saracak diyor resmen yandı gencecik bir kadının başı ben o eltiye üzülüyorum

Bu çok iyiymiş :))))

Tüm sıkıntılar eltiye transfer olacak,devir teslim edecek eltiye:))
Yeni gelecek olan elti eminim dişli çıkar
Kv deyi kuzuya çevirir
Konusahibide sıkıntıyla geçen günlerine yanar
Kocadaki kafaya bak
Çileni çek sıranı eltiye sal demiş resmen
Ama eş çok iyi, bitek annesi sorun
Evet kesinlikle, burdan bakıncada öyle

Daha ne yapması lazım ki ezdiriyor demeniz için? Aynısını sizin anneniz ona yapsa bayram günü elini öpmez, kapısından girmez. Bunları siz de biliyorsunuz.
Haklısınız, yarın sabah annesini kahvaltıya cagiricam kahvaltıdan sonra eşim yüzüme bakıp da yanasmaya çalışırsa bunu kabul etmicem kuslugu uzatmalı miyim kısa mı kesmeliyim bilmiyorum

İlerde gelicek eltin sabret ne demek?
Yani ileride kardeşi evlenicek ve kaynanamın gözü bu sefer hep yeni gelinin üstünde olucak sende o ara rahat edersin demek istiyor ama sanmıyorum öyle bir şey olacağını bir de kardeşi evlenene kadar kim öle kim kala hamileyim lohusa olduğumda kim bilir neler yaşarım

İlerde gelicek eltin sabret ne demek?
Yani ileride kardeşi evlenicek ve kaynanamın gözü bu sefer hep yeni gelinin üstünde olucak sende o ara rahat edersin demek istiyor ama sanmıyorum öyle bir şey olacağını bir de kardeşi evlenene kadar kim öle kim kala hamileyim lohusa olduğumda kim b
5 yaşında ki anaokul çocuğunu velisiine şikayet ediyor sanki.Annene şikayet edeceğim nedir ya. Apartmandan çıkma şansınız varsa çıkın, orda yasayipta görmezden gelme olanağınız yok
Çıkma şansımız yok çünkü öyle bir imkanımız ileride olur inşallah

Sonları anlamadım, eğer dişli olursa ne mutlu ona , benimle uğraşmasın kayın validem yeter

Sonları anlamadım, eğer dişli olursa ne mutlu ona , benimle uğraşmasın kayın
Çıksın yani kadını disipline eder en azından,olanda ilk geline olur uzaktan bakar kalır.
Bakmakla kalsam iyi dişli çıkarsa bu sefer kayın validem onun değil yine benim üstüme gelir

O manada değil gözü yeninin üstünde olur onunla birlikte yemek yenicek ve ben ayrilicam bu sefer o yüzden diyor Allah gelene sabır versin
Tamam işte, ezilme işini o devralacak. Eşinizin problem çözme yeteneği müthiş gerçekten.

Haklısınız, yarın sabah annesini kahvaltıya cagiricam kahvaltıdan sonra eşim yüzüme bakıp da yanasmaya çalışırsa bunu kabul etmicem kuslugu uzatmalı miyim kısa mı kesmeliyim bilmiyorum
Hem kahvaltıya çağırıp hem muhatap olmayacak mısınız? Müsadenizle güleceğim.

O gelene kadar kim bilir neler neler yasicam ben evimde huzur kalmadı artık gelse ne fayda sürekli ağlamaktan gözlerim küçüldü Sizinde varmı böyle kaynanalariniz
Resmen elti bekliyorsunuz ya, o kocanız da erkek olup daha iyi bir çözüm üretemiyor, anca kurban vadediyor size. Korkunç.

Hem kahvaltıya çağırıp hem muhatap olmayacak mısınız? Müsadenizle güleceğim.
Kahvaltımızı edicez ben zaten sürekli mutfakta olan kişiyim sonra yer giderler valla Gül'ün gülmeyin ben artık ne yapacağımı bilmiyorum sırf kahvaltıya cagirmadigim için yüzüme bakmıyor evde değil şuan düşünün ben ne yapayım

Annenize söyleyin o da biraz kaynanalık yapsın barı, hiç yoktan empati yapar eşiniz.

Resmen elti bekliyorsunuz ya, o kocanız da erkek olup daha iyi bir çözüm üretemiyor, anca kurban vadediyor size. Korkunç.
Haklısınız ama annesini defalarca kez uyardı kızdı annesi anlamıyor laftan binadan da çıkamıyoruz eşime de saygısı yok ne annesi ne babası eşime saygı göstermiyorlar ciddiye almıyorlar böylelikle beni de almıyorlar ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…