- 12 Haziran 2022
- 196
- 92
- 13
- Konu Sahibi Gamze Ayhan
(İnersen de suçlusun ama? İnme suçlu ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
(İnersen de suçlusun ama? İnme suçlu ol.
bundan sonra herkes kendi evini yapsın temizlik yaptım kanamam oldu diyeceksin bitecek.
esin de inelim derse in çayını kahveni iç çık.
annemin işini niye yapmiyosun derse de söylersin. kocana ben iyiyim deyip gülücük sacinca kıymet bilmiyor gördüğün gibi.
ben arada sana sus payı olsun diye anneme dur derim ama sen de ben ne zaman nasıl istersem anneme öyle davranirsina getirmeye alışmış.
cocuk değilsin artık. Bi karar verdiğin zaman arkasında durmayı bilmelisin. sakın kahvaltıya cagirma. bence kalkıp kahvaltı da hazırlama. iki evin temizliği çok geldi de
Haklısınız salaklık bende işteEvini mi temizliyorsunuz çok bilmiş eşiniz annesine temizlikçi tutsun . Kbakmayın ama siz kendi kendinize ezdiriyorsunuz. Sesiniz çıkmaz ise vuran çok olur
Yoo ne alaka söyleyeceksiniz o istediği kadar bağırsın çağırsın . Benm kaynana da en başlarda öyleydi mutfağa giderim gelir balkona çıkarım gelir peşimden bık bık laflar. 1 söyledim tatlı tatlı olmadı 2 söyledim eşimin yanında hemde gene olmadı . 3. Annecim sen yorulma ben her şeyin yerini biliyorum hem rahatsız oluyorum dedim surat astı konuştu durdu cvp Bile vermedim bildiğimi okudum. Bir şey yapmaya kalktığımda sen bırak diyordu o an yarım kalsa da bırakmaya başladım . O an valla sen bilirsin anne uğraşamam ben yukarı çıkıyorum kendinden soğutmasan keşke der çıkardım bi daha inmezdim açıkçasıSusmak istemiyorum ama susmadigimda konu o kadar uzuyor ki kaynanam motor gibi konuşuyor onun hızına yetişmek çok zor alttan giriyor üstten çıkıyor sonra ben saygısız oluyorum
Elti mi çözecek sizin sıkıntınızı ne kafalardasınız ya. Küçük eltiler kurnaz olur hem kendimden biliyorum,elimiz de maşalidir.Ezdirmeyiz,ezeriz daha akılci çözümler bulun elti gelecek o ezilsin oh oh diye sevineceksiniz nerdeyse hic etik bulmadimO gelene kadar kim bilir neler neler yasicam ben evimde huzur kalmadı artık gelse ne fayda sürekli ağlamaktan gözlerim küçüldü Sizinde varmı böyle kaynanalariniz
Yarın cagiricam ondan sonra kimsenin yüzünü görmek istemiyorum eşimin de dahil ne kadar barışmak isterse de istesin ki isticek bunu biliyorum ama ben istemiyorum uzatmaya kararlıyım başka türlü anlaşılmıyorum çünkü ben
Bana da görümcem demişti annemin evini temizler misin diye .. temizlettiririm canım ne demek anneme sorarım bildiği bi kadın vardır belki dedim . Neyse ben temizlerim dedi hmm tamam o zaman canmm dedim.Haklısınız salaklık bende işte
Sen yemek eşya konusuna girersen çıkamayız içinden benim kaynanam ilk evlendiğim zamanlar yaptığım yemeklere el atıyordu plav yapıyordum gidip su atıyordu yemek yapıyordum tuz atıyordu sürekli elliyordu yemekler lapa oluyordu bak diyorum anne elleme lapa oldu söyle oldu yok güzel olmuş havalarına giriyordu sürekli, misafirim geldimi hemen elini atıyordu yapamazsın sen biliyor musun ki gibisindenYoo ne alaka söyleyeceksiniz o istediği kadar bağırsın çağırsın . Benm kaynana da en başlarda öyleydi mutfağa giderim gelir balkona çıkarım gelir peşimden bık bık laflar. 1 söyledim tatlı tatlı olmadı 2 söyledim eşimin yanında hemde gene olmadı . 3. Annecim sen yorulma ben her şeyin yerini biliyorum hem rahatsız oluyorum dedim surat astı konuştu durdu cvp Bile vermedim bildiğimi okudum. Bir şey yapmaya kalktığımda sen bırak diyordu o an yarım kalsa da bırakmaya başladım . O an valla sen bilirsin anne uğraşamam ben yukarı çıkıyorum kendinden soğutmasan keşke der çıkardım bi daha inmezdim açıkçası
Öyle yapicam zaten bir menemen kahvaltılık yeter fazlası yaramıyor onlarabu böyle devam eder gider. lohusalikta yeni konuda görüşürüz o zaman.
karşında bu sondu, bu sınırdı, artık böyle olmicaktan anlayacak insanlar yok.
cagiracaksan da tutup 10 çeşit hazırlama. uzak yerden gelmiyo iki yumurta hasla kahvaltılık. çıkar koy çok bile onlara.
Cinnet diye bir şey var biliyorsunuz dimi . Siz çok sessizsiniz o maşayı elinize alın bi. Böyle şeyler güzellikle olmaz direk tepki vereceksiniz. Benm arkadaşımın kaynanası da fenaydı geleceğini bildiği zamanlar evde durmuyordu böyle böyle hbr verdirtmeyi öğretmişti.Sen yemek eşya konusuna girersen çıkamayız içinden benim kaynanam ilk evlendiğim zamanlar yaptığım yemeklere el atıyordu plav yapıyordum gidip su atıyordu yemek yapıyordum tuz atıyordu sürekli elliyordu yemekler lapa oluyordu bak diyorum anne elleme lapa oldu söyle oldu yok güzel olmuş havalarına giriyordu sürekli, misafirim geldimi hemen elini atıyordu yapamazsın sen biliyor musun ki gibisinden
Ciddimisin benim kaynanamın evini ben yapmasam bok götürür bir de kadın dediğin temiz olmalı titiz olmalı der ama kendisinden bunu görmedim henüz ben ellemesem sehpalara kadar heryer simsiyah toz kızida bezi eline alır üstten vurmuş gibi yapar bitti der gider arkasından tek tek yine silerimBana da görümcem demişti annemin evini temizler misin diye .. temizlettiririm canım ne demek anneme sorarım bildiği bi kadın vardır belki dedim . Neyse ben temizlerim dedi hmm tamam o zaman canmm dedim.
Biz alt üst oturuyoruz ben üst kattayim kargoma kadar merak eder bakar rahat vermez kapısı da hep açıktır bu yüzden markete giderim ne aldın ne kadar paran kaldı her şeyi sorar markete gittikten sonra her şeyi ister benden dört ay tuvalet kağıdı, makina tableti ve yağ almadı kendine ben alıyorum diye benden istedi hep baktım olmuyor bende yok demeye başladım artık, ben saygısızlık yapmak istemiyorum sinir var bende başlarsam krize girer yüzümü parçalarım valla korkarlar benden anksiyete var içime atıp atıp evde kriz geçiyorum bunlar yüzündenCinnet diye bir şey var biliyorsunuz dimi . Siz çok sessizsiniz o maşayı elinize alın bi. Böyle şeyler güzellikle olmaz direk tepki vereceksiniz. Benm arkadaşımın kaynanası da fenaydı geleceğini bildiği zamanlar evde durmuyordu böyle böyle hbr verdirtmeyi öğretmişti.
Temizlik yapmak da bir şeyleri paylaşmakta zoruma gitmiyor zoruma giden tek şey yaptığım şeyi görmemeleri, ve nankörlük etmeleri tek derdim bu nankörlük ve saygısızlık heleki saygısızlık o kadar çok ki artık bende de sabır denen bir şey kalmadı nefesim kesiliyor artık ağlayacak hal bulamıyorum bazen kendimde sıkıldım hepsinden eşim de bunu görüyor haklı olduğumu biliyor ama bana dediği tek şey sabret , o anne adı üstünde kaynana yapicak bunları sen gel bana söyle ben kızarım , sürekli böyle uyarılar alıyorum ve onada anlatmıyorum artık hiçbir şeyi içime atıyorum mecburNiye temizliyorsun ki temizleme, hizmetçi arıyorlar kendilerine. Bana teklif bile edemediler çünkü temizlemeyeceğim aşikar. Sende öyle ol, bunların gözünde gelin demek hizmetçi demek anlasilan. Kriz geçiriyorum kendimi parcaliylrim diyorsun nereye kadar böyle gidecek,sağlığında elinden gidiyor. Sorun o kocanda karıma bulaşmayın bisey istemeyin diyemiyor mu ana kuzusu. Ne aldın diye sordugun da seni ilgilendirmez de ya ! Ben burda delirdim,sinir bastı
Temizlik yapmak da bir şeyleri paylaşmakta zoruma gitmiyor zoruma giden tek şey yaptığım şeyi görmemeleri, ve nankörlük etmeleri tek derdim bu nankörlük ve saygısızlık heleki saygısızlık o kadar çok ki artık bende de sabır denen bir şey kalmadı nefesim kesiliyor artık ağlayacak hal bulamıyorum bazen kendimde sıkıldım hepsinden eşim de bunu görüyor haklı olduğumu biliyor ama bana dediği tek şey sabret , o anne adı üstünde kaynana yapicak bunları sen gel bana söyle ben kızarım , sürekli böyle uyarılar alıyorum ve onada anlatmıyorum artık hiçbir şeyi içime atıyorum mecbur
Burdaki konuları okuyunca bazen bu konusahibleri nerde nasıl yetişmiş diyorumElti mi çözecek sizin sıkıntınızı ne kafalardasınız ya. Küçük eltiler kurnaz olur hem kendimden biliyorum,elimiz de maşalidir.Ezdirmeyiz,ezeriz daha akılci çözümler bulun elti gelecek o ezilsin oh oh diye sevineceksiniz nerdeyse hic etik bulmadim
Bir keresinde anneme yardım etmek senin zoruna mı gidiyor demişti hayır ne alakası var dedim annem söyledi dediEsiniz boş yapıyor anne o adı üstünde yapacak ne demek ya pasif bir adam. Ben iş yapmayacağım de gelenime,gidenime,aldığıma karışmasın de ve yapma ne olacaksa olsun. Yarın obur gün üzüntüden hasta olursan hiçbiri sana bakmaz kapi onune koyarlar.
Burdaki konuları okuyunca bazen bu konusahibleri nerde nasıl yetişmiş diyorum
Hele bazılarının eşleri tamamen fiyasko
Elti gelsinde, ona yoğunlaşılsında…
Tahmini babaanemin cağındaki düşünceler bunlar
Konusahibi ve eşi taş çatlasın 25 yaşındadır, kv dede en fazla 55 yaşında falandır
Bu kafalar hala devam etmesi beni inanılmaz irrite ediyor.
Yetiştirme tarzındanmıdır yoksa eğitmsizliktenmidir nedir anlayamiyorum
Etrafda bu şekilde pasif ve bilgisiz kimsede görmüyorum uzun yıllardır hele şimdiki gençler cengaver gibi. Benim 13 yaşındaki kizim bile böyle cevaplar vermez, pısırık gibi ağlamaz. Adamın gözünü oyar vallah.
Burdakilere bazen inanamiyorum o yüzden.
Evet zoruma gidiyor,ben hizmetçi değilim kimsenin isini göremem de. Veline mi şikayet edecekler seni jfjfjfjf kusura bakma gerçekten aklım almıyor.Bence bir ise gir çalış hem daha az görürsün onları hem de başka meşalen olur. Böyle çok gitmez hastalanırsın ozaman yüzüne bile bakmazlar. Sen kendine yatırım yapBir keresinde anneme yardım etmek senin zoruna mı gidiyor demişti hayır ne alakası var dedim annem söyledi dedi