- 12 Haziran 2022
- 196
- 92
- 13
- Konu Sahibi Gamze Ayhan
Başta iner her şeyini yapardım ama sırf onunla bir yere gitmeyip ablamın evine gittim diye bana gelsende seni birdaha çağırmam dedi niye tek başına oralara gidiyorsun dedi bende tek gitmiyorum ki tek gitsem de eşim biliyor dedim ben neyim burda dedi sende annemsin ama öncelik eşim var benim onun izni bana yetiyor dedim falan öyle tartisinca ben çok üzüldüm ve birdaha yanına gitmek istemedim o yüzden bu sözleri kullandı eşimle aşağı indigimizde , gelmiyor dedi ama içimden gelmiyor artık inmek yanına gitmek ,evimde özelim olduğunu hep söylüyorum burası da ev diyor gel burda iş yap diyor başlarım özelinize diyor zaten özgür değilim haklısınız eşimi üzmeden bunu yapmaya çalışıyorum işteSusmayacaktınız, hatta bi tık ilerisi inmeyecektiniz.
İstemediğiniz hiçbir seyi yapmak zorunda değilsiniz, böyle ufak ufak yaparsanız belli bir zaman sonra göreviniz gibi görünüyor yapmadığınız zaman da sorun oluyor işte.
Kvye de bir dahaki sefere sizin de bir özeliniz olduğunu evinizde vakit geçirmek istediğinizi açık açık söyleyip bir daha cidden canınız isteyene kadar inmeyeceksiniz, anlayacaklar.
Başka türlü olmaz.
Başkalarına hayır diyemezseniz özgür değilsiniz demektir.