Kayınvalidenizin ölmesini bekleyin artık yapacak bir şey yok . Ya da sağlam bir kulaklık alıp takacaksın kulağına, hiçbir şey duymayacaksın .

Akıl var mantık var. Baştan kabul etmemeliydiniz. Valla baba evinde ölene kadar bekar kalırdım daha iyi, böyle bir şekilde evli kalmaktansa. Sanırım ekonomik özgürlüğünüz ve işiniz yok çok üzgünüm. Ya boşanacaksınız eğer mümkünse ya da o eşiniz olacak bostan korkuluğunu bir şekilde ikna edip ayrı eve çıkacaksınız.

Esi bastan ayni ev dediyse muhtemelen ayri ev kuracak donu yoktur...

Esi bastan ayni ev dediyse muhtemelen ayri ev kuracak donu yoktur…
Başka seçenek yok. Ya boşanacak ya taşınacaklar. Yoksa aynı tas aynı hamam devam edecek. İşi, parası, kimseye minneti olmayan bir kadın olsa bir dakika bile durma o evde, kocanı da ikna etmeyi bekleme derdim. Zaten imkan olsa böyle bir durumda olmazlardı, doğru diyorsunuz. Böyle kapana kısılmış hemcinslerimi görünce üzülüyorum.

kocan yeni ev acana kadar donme .
yeni ev acmazsa zaten donme .
birinim anasiyla yasayacaksan bu kendi anan olsun

Ayri eve cikmiyorsa bosan cocuk yok kendine yeni bir hayat kurarsin o nalet anasinin yaptiklarini gormuyosa ayri eve çıksanız bile mutlu olabileceğinizi sanmiyorum ama yinede deneyin olmaz diyosa bosanin kurtulun

kaynana san çirkef davranıyorsa aynı dilde sende ona cevap ver yani sende cirkefleş
Kesinlikle katılıyorum benim huzurum yok ise kimsede huzur bırakmam o evde yangın var diye arkasına bakmadan kaçar bu arada eş kişisine kp ye melek maskesi takar o kaynanaya şeytan olurummmn şeytan aklını kaçırır ispatlayamazda kim yaman

Ya hero ya mero canim, ya ayri ev tutacak yada seni kaybeder. Her tatli lafinada kanma akilli at adimlarini

Allah aşkına biz ne yorum yapalım. Kocan ayrılmak istemiyor anasının dibinden sen de o evde yaşamak istemiyorsun. Boşan diyeceğim ona da kızacaksın. Çocuk yapma bari.
21. Yüzyılda kabul edilecek şey mi ? Ev üstüne ev olmaz diyemediniz mi ? Ayrıca 6 yıl boyunca sevgili olmuşsunuz. Bunu sevgiliyken konuşmayıp , evlenirken diretmişse çok büyük karaktersiz kocanız .
Ben anlamıyorum bu erkekleri. Ananın koynundan ayrılamıyorsan evlenme.
Kayınvalideniz dünya iyisi bile olsa aynı evde yaşanmaz.
Mesleğiniz yok mu? Çalışmıyor musunuz ?

Ne kadar oldu evleneli

Çok üzüldüm yaşadıklarına.O eve dönersen sinir hastasi olur çıkarsın kesinlikle dönme,ayri ev şartı koş.Ama blöf olmasin bu.Sartini yerine getirmeden döner affedersen o evde yaşamayı bir ömür kabul etmiş olursun.Meslegin yok diye bekleme ilk iş bölgendeki işkur'a gidip is aramak olsun.Yaşin daha cok genç illaki sana göre de bir iş vardır.Hem para kazanırsın hem de kafan dağılır.Bu arada bilmiyorum yatkın misin ama en çok eleman aranan isler, kursa gidip yapabileceğin protez tırnak,manikür vs gibi kurslara bakmani öneririm.Bir yandan da acil bir meslek sahibi olmalısın çünkü.Seni biraz da güçsüz görmüş ondan eziyor eşin.Ailenin yanındayken bunları yaptın yaptin yoksa yapamazsın ailenle de konuş sana destek olsunlar mutlaka

Her halükarda mümkün mertebe video kaydı, ses kaydı al. Bilassa tehditte başka seçenek yoksa ses kaydı kabul görebiliyor. İster eşine ispatlar rest çekersin ister boşanırken kullanırsın.
Ama benim öğrendiğim bi şey var eşin annesinin ne olduğunu, naptığını gaayet iyi biliyor.
Biraz irdele kendisi de aynı anasına benziyordur.
Kadınlar gelişti, değişti, psikoloji işe yaradı ama erkekler hala ilkel kaybetme korkusu olmadan adım atmıyor.
Mantıklı ol kendini düşün ve blöf yapma boşuyorum de çık git bak sonra nasıl peşinde dolaşıyor.
Annesi iyi güzel kötü, yatmıyor uyumuyor da kocan niye anne müaade et biraz başbaşa bi şey izleyeceğiz ya da karım senin hizmetçin mi sanane aldığı peynirden diyemiyor?
Kayınvalide kötü olabilir ama suçlu eşin.

Beni ne kadar zamandır tanıyoda böyle bir yorum yapıyorsunuz merak ettim annemlerde kaliyorum zaten ama annemlerde istemiyo bosanmama karşı geliyo bilip bilmeden yorum yapmak kolay oturduğunuz yerden
Buraya koni açıp insanlari azarlayamazsiniz, kimse sizin istediğiniz cevapları vermek zorunda değil.

Defalarca konuştum ama anlamıyor annem sana napiyo ne ediyo diye onu savunuyor ben melek annesine iftira atıyorum . Ayrı ev diyince kavga çıkarıyor yalandan
Ayrı ev yoksa gelmiyorum de en fazla boşanırsın son çare.
Ama keşke baştan kabul etmeseydin bile bile lades olmuş

Hatayı en başta yapmışsınız, ne bekliyordunuz ki bu evlilikten, bana kalırsa eşiniz ev kiralayana kadar dönmeyin gerekirse boşanma davası açın, maşallah kızlarımız hiç uslanmıyor yazık günah

Boşan veya ayrı eve çık demekten başka nasıl güzel fikir verilebilir.
3. alternatifi yok, kv zehirle ev size kalsın dememizi beklemiyorsunuz herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…