- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.674
- 398
- Konu Sahibi oguzweannesi
-
Akıl var mantık var. Baştan kabul etmemeliydiniz. Valla baba evinde ölene kadar bekar kalırdım daha iyi, böyle bir şekilde evli kalmaktansa. Sanırım ekonomik özgürlüğünüz ve işiniz yok çok üzgünüm. Ya boşanacaksınız eğer mümkünse ya da o eşiniz olacak bostan korkuluğunu bir şekilde ikna edip ayrı eve çıkacaksınız.
Başka seçenek yok. Ya boşanacak ya taşınacaklar. Yoksa aynı tas aynı hamam devam edecek. İşi, parası, kimseye minneti olmayan bir kadın olsa bir dakika bile durma o evde, kocanı da ikna etmeyi bekleme derdim. Zaten imkan olsa böyle bir durumda olmazlardı, doğru diyorsunuz. Böyle kapana kısılmış hemcinslerimi görünce üzülüyorum.Esi bastan ayni ev dediyse muhtemelen ayri ev kuracak donu yoktur…
kocan yeni ev acana kadar donme .Kızlar ben bir eşseklik ettim evlenirken beraber oturmayı kabul ettim aslında çok direttim ama eşim 1 sene idare et benim için diyince 6 senenin hatrına tamam dedim . Ama annesinin şeytan olduğunu nerden bilecektim kadın tam bir pislik evde kimse yokken ağza alınmayacak küfür hakaret eder hizmetçi muamelesi yapar 40 bardak yıkasam 1 tane yıkamasam dünyanın hakaretlerini eder tabi bunu benim bile duydugumdan habersiz kuytu köşelerde söylenir arkamdan . Oğluyla kıskanır mutlu olmamızı çekemez aldığım peynire kadar hesap veririm . Sürekli yatak odamı kurcalar karıştırır. Kocamla bir laf ettiğimi bilmem her lafa ama her lafa girer gece biz yatana kadar uyku gözünden aksa gidip yatmaz başımızı bekler . Her seyimi gider millete anlatır . Daha sayamayacm kadar çok pislikler yapıyor annemlere geldim en sonunda . Kızlar akıl verin napayım ben boşanayımmı dayanamıyorum kafayı yiyeceğim artık resmen kadın bizi yönetiyor kocasının üstüne kuma gelmişim gibi davranıyor . Abuk subuk yorum yapacaklar yapıpda strese sinire sokmasın lütfen zaten derdim bana yetiyor pişmanım böyle bir evliliğe . Üstüme gelmeyin güzelce tavsiyeler bekliyorum yol gösterin bana Allah rızası için
Muhtemelen biliyo da ne bileyim belki biraz yüzü kızarır diye dedimBence adam annesinin ne tip insan oldugunu bal gibi de biliyor.
Kesinlikle katılıyorum benim huzurum yok ise kimsede huzur bırakmam o evde yangın var diye arkasına bakmadan kaçar bu arada eş kişisine kp ye melek maskesi takar o kaynanaya şeytan olurummmn şeytan aklını kaçırır ispatlayamazda kim yamankaynana san çirkef davranıyorsa aynı dilde sende ona cevap ver yani sende cirkefleş
Kızlar ben bir eşseklik ettim evlenirken beraber oturmayı kabul ettim aslında çok direttim ama eşim 1 sene idare et benim için diyince 6 senenin hatrına tamam dedim . Ama annesinin şeytan olduğunu nerden bilecektim kadın tam bir pislik evde kimse yokken ağza alınmayacak küfür hakaret eder hizmetçi muamelesi yapar 40 bardak yıkasam 1 tane yıkamasam dünyanın hakaretlerini eder tabi bunu benim bile duydugumdan habersiz kuytu köşelerde söylenir arkamdan . Oğluyla kıskanır mutlu olmamızı çekemez aldığım peynire kadar hesap veririm . Sürekli yatak odamı kurcalar karıştırır. Kocamla bir laf ettiğimi bilmem her lafa ama her lafa girer gece biz yatana kadar uyku gözünden aksa gidip yatmaz başımızı bekler . Her seyimi gider millete anlatır . Daha sayamayacm kadar çok pislikler yapıyor annemlere geldim en sonunda . Kızlar akıl verin napayım ben boşanayımmı dayanamıyorum kafayı yiyeceğim artık resmen kadın bizi yönetiyor kocasının üstüne kuma gelmişim gibi davranıyor . Abuk subuk yorum yapacaklar yapıpda strese sinire sokmasın lütfen zaten derdim bana yetiyor pişmanım böyle bir evliliğe . Üstüme gelmeyin güzelce tavsiyeler bekliyorum yol gösterin bana Allah rızası için
Ne kadar oldu evleneliKızlar ben bir eşseklik ettim evlenirken beraber oturmayı kabul ettim aslında çok direttim ama eşim 1 sene idare et benim için diyince 6 senenin hatrına tamam dedim . Ama annesinin şeytan olduğunu nerden bilecektim kadın tam bir pislik evde kimse yokken ağza alınmayacak küfür hakaret eder hizmetçi muamelesi yapar 40 bardak yıkasam 1 tane yıkamasam dünyanın hakaretlerini eder tabi bunu benim bile duydugumdan habersiz kuytu köşelerde söylenir arkamdan . Oğluyla kıskanır mutlu olmamızı çekemez aldığım peynire kadar hesap veririm . Sürekli yatak odamı kurcalar karıştırır. Kocamla bir laf ettiğimi bilmem her lafa ama her lafa girer gece biz yatana kadar uyku gözünden aksa gidip yatmaz başımızı bekler . Her seyimi gider millete anlatır . Daha sayamayacm kadar çok pislikler yapıyor annemlere geldim en sonunda . Kızlar akıl verin napayım ben boşanayımmı dayanamıyorum kafayı yiyeceğim artık resmen kadın bizi yönetiyor kocasının üstüne kuma gelmişim gibi davranıyor . Abuk subuk yorum yapacaklar yapıpda strese sinire sokmasın lütfen zaten derdim bana yetiyor pişmanım böyle bir evliliğe . Üstüme gelmeyin güzelce tavsiyeler bekliyorum yol gösterin bana Allah rızası için
Her halükarda mümkün mertebe video kaydı, ses kaydı al. Bilassa tehditte başka seçenek yoksa ses kaydı kabul görebiliyor. İster eşine ispatlar rest çekersin ister boşanırken kullanırsın.Kızlar ben bir eşseklik ettim evlenirken beraber oturmayı kabul ettim aslında çok direttim ama eşim 1 sene idare et benim için diyince 6 senenin hatrına tamam dedim . Ama annesinin şeytan olduğunu nerden bilecektim kadın tam bir pislik evde kimse yokken ağza alınmayacak küfür hakaret eder hizmetçi muamelesi yapar 40 bardak yıkasam 1 tane yıkamasam dünyanın hakaretlerini eder tabi bunu benim bile duydugumdan habersiz kuytu köşelerde söylenir arkamdan . Oğluyla kıskanır mutlu olmamızı çekemez aldığım peynire kadar hesap veririm . Sürekli yatak odamı kurcalar karıştırır. Kocamla bir laf ettiğimi bilmem her lafa ama her lafa girer gece biz yatana kadar uyku gözünden aksa gidip yatmaz başımızı bekler . Her seyimi gider millete anlatır . Daha sayamayacm kadar çok pislikler yapıyor annemlere geldim en sonunda . Kızlar akıl verin napayım ben boşanayımmı dayanamıyorum kafayı yiyeceğim artık resmen kadın bizi yönetiyor kocasının üstüne kuma gelmişim gibi davranıyor . Abuk subuk yorum yapacaklar yapıpda strese sinire sokmasın lütfen zaten derdim bana yetiyor pişmanım böyle bir evliliğe . Üstüme gelmeyin güzelce tavsiyeler bekliyorum yol gösterin bana Allah rızası için
Buraya koni açıp insanlari azarlayamazsiniz, kimse sizin istediğiniz cevapları vermek zorunda değil.Beni ne kadar zamandır tanıyoda böyle bir yorum yapıyorsunuz merak ettim annemlerde kaliyorum zaten ama annemlerde istemiyo bosanmama karşı geliyo bilip bilmeden yorum yapmak kolay oturduğunuz yerden
Ayrı ev yoksa gelmiyorum de en fazla boşanırsın son çare.Defalarca konuştum ama anlamıyor annem sana napiyo ne ediyo diye onu savunuyor ben melek annesine iftira atıyorum . Ayrı ev diyince kavga çıkarıyor yalandan
Hatayı en başta yapmışsınız, ne bekliyordunuz ki bu evlilikten, bana kalırsa eşiniz ev kiralayana kadar dönmeyin gerekirse boşanma davası açın, maşallah kızlarımız hiç uslanmıyor yazık günahKızlar ben bir eşseklik ettim evlenirken beraber oturmayı kabul ettim aslında çok direttim ama eşim 1 sene idare et benim için diyince 6 senenin hatrına tamam dedim . Ama annesinin şeytan olduğunu nerden bilecektim kadın tam bir pislik evde kimse yokken ağza alınmayacak küfür hakaret eder hizmetçi muamelesi yapar 40 bardak yıkasam 1 tane yıkamasam dünyanın hakaretlerini eder tabi bunu benim bile duydugumdan habersiz kuytu köşelerde söylenir arkamdan . Oğluyla kıskanır mutlu olmamızı çekemez aldığım peynire kadar hesap veririm . Sürekli yatak odamı kurcalar karıştırır. Kocamla bir laf ettiğimi bilmem her lafa ama her lafa girer gece biz yatana kadar uyku gözünden aksa gidip yatmaz başımızı bekler . Her seyimi gider millete anlatır . Daha sayamayacm kadar çok pislikler yapıyor annemlere geldim en sonunda . Kızlar akıl verin napayım ben boşanayımmı dayanamıyorum kafayı yiyeceğim artık resmen kadın bizi yönetiyor kocasının üstüne kuma gelmişim gibi davranıyor . Abuk subuk yorum yapacaklar yapıpda strese sinire sokmasın lütfen zaten derdim bana yetiyor pişmanım böyle bir evliliğe . Üstüme gelmeyin güzelce tavsiyeler bekliyorum yol gösterin bana Allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?