- Konu Sahibi oguzweannesi
-
O zaman geri dönün madem. Nereye gideyim diye bana soruyorsunuz farkında mısınız? Artık bir anne olarak atacağınız adımı iyi düşünmeniz gerekmiyor mu sizce de? Kaderiniz niye hep başkalarının elinde sizin? Önce kayınvalideniz ve kocanız, şimdi de aileniz yönetiyor hayatınızı. Her şeyden önce kendinizde bir değişiklik yapmanız gerekiyor bana kalırsa.Nereye gideyim napayım ??? Mesleğim olsa ayrı eve kendim de çıkarım zaten 24 yaşındayım
Anasının evine gelin getiren adam çift terapisine gider mi sizce Papatya Hanım?Boşanmak istemiyorsan çift terapistine git ve evi şart koy görüşmemeyi de bak burdaki insanlara sert çıkmışsın ama bu hayat bunları yaşamak için çok kısa şu ortamda çocuk yapacak kadar sağlıksız kararlar almışsın doğru kararlar almıyorsun gelecekte çocuk da var mecbur geldi eve deyip iyice üstüne çıkarlar eşin de annesinin farkında ama umursamıyor canına yazık çocuğun senin değil olnlarin olacak bunları hiç bir kadın yaşamamali
Ben bi halt yiyorum düşünmeden hareket ediyorum ama sonuçlarına katlanmak istemiyorum kimse de beni eleştirmesin ama bana çözüm bulsun demek bu.. ama malesef öyle bir dünya yok.O zaman geri dönün madem. Nereye gideyim diye bana soruyorsunuz farkında mısınız? Artık bir anne olarak atacağınız adımı iyi düşünmeniz gerekmiyor mu sizce de? Kaderiniz niye hep başkalarının elinde sizin? Önce kayınvalideniz ve kocanız, şimdi de aileniz yönetiyor hayatınızı. Her şeyden önce kendinizde bir değişiklik yapmanız gerekiyor bana kalırsa.
Önce bir ne istediğinizi belirleyin, o yönde hareket edin. Boşanmak mı? Sanmıyorum. Eve geri dönmek? Ona da hayır. E ayrı ev? Kocam istemez diyorsunuz. Seçenek kalmadı gördüğünüz gibi. Dolayısıyla bu şekilde kimse yardım edemez size burada.
Öncelikle bni yanlış anlamayın fikrinizi saygı duyuyorum tabi ama evlilik terapisti bu evliliği kurtarmaya yeter mi sizce ? Adam annesine laf ettirmiyor terapist npicak ?Boşanmak istemiyorsan çift terapistine git ve evi şart koy görüşmemeyi de bak burdaki insanlara sert çıkmışsın ama bu hayat bunları yaşamak için çok kısa şu ortamda çocuk yapacak kadar sağlıksız kararlar almışsın doğru kararlar almıyorsun gelecekte çocuk da var mecbur geldi eve deyip iyice üstüne çıkarlar eşin de annesinin farkında ama umursamıyor canına yazık çocuğun senin değil olnlarin olacak bunları hiç bir kadın yaşamamali
Adam size gelir tamam ayrı ev der, siz taşınırsınızBoşanacağım deyip dava açmayı düşünüyorum boşanma davası süresinde ayrı ev açarsa amenna yoksa dava bosanmayla gerçek olur
Yav ne yardımı şu noktada allasen?Ben bi halt yiyorum düşünmeden hareket ediyorum ama sonuçlarına katlanmak istemiyorum kimse de beni eleştirmesin ama bana çözüm bulsun demek bu.. ama malesef öyle bir dünya yok.
Yeterince ayak diretirse ailesi ile birlikte goturur ama belli ki ailesinde de iş yok ya ayak diretip ailesinin yanında kalacak ev ayrilana kadar ya da çekecekAnasının evine gelin getiren adam çift terapisine gider mi sizce Papatya Hanım?
Adam ayrı eve burun kıvırıyor, siz terapi diyorsunuz.
Valla açık konuşacağım Papatya Hanımcığım. Adam o terapiste para mara vermez diyorum. Ayrı ev açmanın masrafı yüzünden anasıyla oturan biri terapinin masrafını çekmez.Yeterince ayak diretirse ailesi ile birlikte goturur ama belli ki ailesinde de iş yok ya ayak diretip ailesinin yanında kalacak ev ayrilana kadar ya da çekecek
Bence de yetmez ama bu kız 24 yaşında ve ailesi de istemiyor belli ki geri dönecek meslek yok çözüm olarak yapacağı şeyler kisitliÖncelikle bni yanlış anlamayın fikrinizi saygı duyuyorum tabi ama evlilik terapisti bu evliliği kurtarmaya yeter mi sizce ? Adam annesine laf ettirmiyor terapist npicak ?
Bende aynı fikirdeyim malesef ama belki boşanmamak için kabul eder bir umut ..Valla açık konuşacağım Papatya Hanımcığım. Adam o terapiste para mara vermez diyorum. Ayrı ev açmanın masrafı yüzünden anasıyla oturan biri terapinin masrafını çekmez.
Şeytan diyor aç telefonun kamerasini bir gunu kaydet. Sonra izlet. En azindan kv.niz ağzini bozarken ses kaydi al. Yani anlamiyorum insanlar neden başkasinin kizina afedersiniz eşşek muamelesi yapiyor. Sanki anne babalar bu laflari duymak için telli duvakli gelin ediyor kizlarini. Sen kaydet eşine dinlet somra da sor kendi kizina reva bilir misin bu laflari duymayi?Kocamı savunan bir şey yazmadım ki zaten . Annem sana naptı vay annemin ne zararı var kafasında ulan daha napacak aklım almıyor diyorum kavga çıkarıyor yalandan
Sizde kötü konuşurken videoya alıp izletinKocamı savunan bir şey yazmadım ki zaten . Annem sana naptı vay annemin ne zararı var kafasında ulan daha napacak aklım almıyor diyorum kavga çıkarıyor yalandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?