Yapamayacağınızı biliyor.

Sizin canınıza tak etti mi etmedi mi onu söyleyin?

Toplayın bavulu ailenizin evine dönün
Ve yeni ev tutmadan da donmeyın.

Ama siz de o cesaret yok .o yuzden çekin ne diyeyim.
Beni ne kadar zamandır tanıyoda böyle bir yorum yapıyorsunuz merak ettim annemlerde kaliyorum zaten ama annemlerde istemiyo bosanmama karşı geliyo bilip bilmeden yorum yapmak kolay oturduğunuz yerden

Kocamı savunan bir şey yazmadım ki zaten . Annem sana naptı vay annemin ne zararı var kafasında ulan daha napacak aklım almıyor diyorum kavga çıkarıyor yalandan
Bu erkekler anneleri söz konusu olunca nedense hepsi aynı demek ki.. o öyle demek istememiştir,sen yanlış anlamışsındır bla bla ..ayrı eve çıkın hemen eşinize şart koşun ama bunu tatlı dille söyleyin kavga çıkararak değil yok eğer kabul etmezse bosanin gitsin, çocukta yok anladığım kadarıyla..yol yakınken konuşun bnce yoksa ileride cocuk olunca daha kötü olur ve bir ömür katlanmak zorunda kalabilirsiniz .

Boşanacağım deyip dava açmayı düşünüyorum boşanma davası süresinde ayrı ev açarsa amenna yoksa dava bosanmayla gerçek olur

Olan olmuş artık , şu vakitten sonra dik durma zamanı . Eşine kesin ve net bir şekilde aynı evde yapamayacağını söyle. Evladımız hatrına vs de. Hürrem Sultan yemek arasında kendini kölelikten azat ettirmişti .
Ayrıca şimdi siz ben çocuk hakkında yorum istemiyorum demiştim hala yorum yapıyorsunuz diyeceksiniz ama hata üstüne hata yapmışsınız bu evlilikte . Şu andan itibaren aklına ve kararlarına saygı duyduğunuz bir aile büyüğünüze veya akrabamıza danışmadan karar vermeyin .
Boşanma sonrası bebekle nasıl olacak hayatın iyice tart düşün . Ha yok zaman içinde ben kocamı yönetirim dersen de biraz daha sabret .

Ay sorma annesi bir melek hiç bişey demez yapmaz ben iftira atıyorum

Beni ne kadar zamandır tanıyoda böyle bir yorum yapıyorsunuz merak ettim annemlerde kaliyorum zaten ama annemlerde istemiyo bosanmama karşı geliyo bilip bilmeden yorum yapmak kolay oturduğunuz yerden
Sürekli ikna etmeye çalışıyorsunuz eşinizi. Anlamıyor diyorsunuz.
Anneye gelme kısmını atlamışım, o kadar hakaret edilmiş ki..

Tamam işte madem ailenize geldiniz
O zaman eşiniz ev tutana kadar geri dönmeyin.
TTamamtutucam gel dese bıle
Ev tutulmadan gitmeyin. Sonra daha çok pişman olursunuz

İyi de aileniz tek sen mi kaynana derdi çekiyorsun diyor diye susup oturacak mısınız? E oldu o zaman tek ben çekmiyorum diye sinir hastası mı olayım diyemiyor musunuz?
Kaç yaşındasınız? Mesleğiniz var mı?

Zaten mutsuzsun çocuğu niye alet ettin gibi yorumlar geliyo bilip bilmeden konusuyolar o yüzden söyledim fikir alacağım nokta evliligim çocuk meselesine yorum almak istesem hamilelik öncesi konu açardım .

Ailenizin aklı çıkıyor tabii çocukla yanlarında oturacaksınız diye. Ne kadar da evladını düşünen bir aile. Anneniz kaynananizin saçını başını yolsa yeriyken bir de aman sabret diyor ailenizi de ikna edin yaşadığınız zorluklar konusunda. Sizin arkanızda durup korusunlar, belki eşiniz hatasini anlayıp ayrı ev tutar. Sizi öylece o eve iterlerse boşanmaktan başka şansınız yok çünkü

Nereye gideyim napayım ??? Mesleğim olsa ayrı eve kendim de çıkarım zaten 24 yaşındayım

Ayni eve girsen de deet girmesen de. Bende ayni ev kabul etmedim diye düşman gorduler inna bana 10senelik evLiyim hala bu konu gecer ama iyiki ayni ev kabul etmemisim..sna tavsiyem esin seni seviyosa eger bi aksm yemege cikin ve konusun icindekileri anlat.ama anlatmadn once ses kaydi al ki annem boyle yapmaz demez demesin .ses kaydini dinlet hergunum boyle geciyor bana bir yol kalmadi ya evi ayiracaksin ya bosanacagim diye rest cekeceksin.eger seni gercekten seviyorsa evi ayirir.bu arada annesini kotuleme asla ben anneni seviyorum sevmeye calisiyorum ama o beni istemiyor hakaret kufur ediyor senin icin susuyorum ama artk dayanamiyorum falan politik konuscaksin

Kocanız 1 sene idare et demiş bir sene olmadı mı?hem neden bir sene maddi durumu mu iyi değildi? Bu arada Yargıtay kararlarına göre eşe ayrı ev açamayan koca kabahatlı kabul ediliyor diye biliyorum. Gerçekten boşanmayı düşünüyor musunuz yoksa kocanıza blöf mü yapıyorsunuz

Sana çocuk yapma hakkında fikrini soran olmadı bundan sonra söylede sorsunlar

Cok ayıp 6sene sevgili olmuşlar dokunmamışlar birbirlerine birakinda sevissinler milletin yatakodasina da laf etmeyin artk ya

Zaten mutsuzsun çocuğu niye alet ettin gibi yorumlar geliyo bilip bilmeden konusuyolar o yüzden söyledim fikir alacağım nokta evliligim çocuk meselesine yorum almak istesem hamilelik öncesi konu açardım .
İşte insanlar da şunu söylemek istiyor
" o kadar mutsuzluğun içinde neden cocuk yaptınız " haksızlar mi?

Boşanacağım deyip dava açmayı düşünüyorum boşanma davası süresinde ayrı ev açarsa amenna yoksa dava bosanmayla gerçek olur
Boşanmak istemiyorsan çift terapistine git ve evi şart koy görüşmemeyi de bak burdaki insanlara sert çıkmışsın ama bu hayat bunları yaşamak için çok kısa şu ortamda çocuk yapacak kadar sağlıksız kararlar almışsın doğru kararlar almıyorsun gelecekte çocuk da var mecbur geldi eve deyip iyice üstüne çıkarlar eşin de annesinin farkında ama umursamıyor canına yazık çocuğun senin değil olnlarin olacak bunları hiç bir kadın yaşamamali

Siz bir değil birden fazla hata etmişsiniz.Esinizde o evden ayrılacak göz yok belli kv bakıyor o eve muhtacsiniz at onun meydan onun oynatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…