- 9 Ağustos 2021
- 15.357
- 52.563
- 548
- Konu Sahibi oguzweannesi
-
Bence adam bunu umursamıyor farkında ama yok sayıyorSizde kötü konuşurken videoya alıp izletin
Boşanır yine de o terapiste gitmez o adam. Bunca senedir bir şeyler öğrendiysem bundan eminim valla.Bende aynı fikirdeyim malesef ama belki boşanmamak için kabul eder bir umut ..
Ben üstünüze gelmem sizi de kınamam ama benden söylemesi böyle bir adamla ayrı eve çıksanız da mutlu olmazsınız yüzünüz gülmez. Çektiğiniz bunca eziyete sırf anası diye gözünü kapatan adamdan koca olur mu? Çocuğunuza baba olur mu? Yol yakınken anasının ağzına bakmayacak sizi ailesi yapabilecek doğru düzgün sevecek biriyle olma şansını kaçırmadan çocuk da olmadan kurtulun gitsin..Kocamı savunan bir şey yazmadım ki zaten . Annem sana naptı vay annemin ne zararı var kafasında ulan daha napacak aklım almıyor diyorum kavga çıkarıyor yalandan
Sanki eşi annesinin huyunu bilmiyor.Sizde kötü konuşurken videoya alıp izletin
Cok ayıp 6sene sevgili olmuşlar dokunmamışlar birbirlerine birakinda sevissinler milletin yatakodasina da laf etmeyin artk ya
O zaman zor işte. Bu hayatın en değerli varlık biziz.bunu anladığımız anda aslında tüm sorunlar çözülüyor.kararli durup artık bu şekilde yaşamak istemediğini ayrı eve çıkmak istediğini söyleyip ne olursa olsun bu karadan dönmezse biseyler değişebilirBence adam bunu umursamıyor farkında ama yok sayıyor
O da doğru canım.Allah kolaylık versinSanki eşi annesinin huyunu bilmiyor.
Görmek istemeyene naparsan yap
Bence her erkek annesini gayet iyi biliyorO da doğru canım.Allah kolaylık versin
Sizi sevse anlamaya çalışır anasının sütünden kesilmemiş belliki boşanın bence madem ayrı ev sözünde durmuyor sizi resmen kandırmış idare etmiş 1 yıl diyip ömür boyu kalmanızı bekliyor eşiniz diyeceginiz şu ben Bana verilen sözün tutulmasını bekliyorum ayrı ev çıkıyorsan devam yok hala anının eteğinde gezeceksen by by diyeceksin kimse kimsenin manyak anasını çekmek zorunda değil kusura bakma da sana yapılanı bana yapsa büyük vs dinlemez cinnet geçirirdim elimde kalırdı o kadın sen yine iyi sabırlısın sessizmişsin zaten bu yüzden başına bunlar geliyor sanırım biraz dişini gösterme zamanı gelmiş geçiyor bileDefalarca konuştum işine gelmiyosa boşan der veya en iyi ihtimalle yalandan surat asar kavga çıkarır lanet olsun gerçekten yaka silkeledim nasıl bir insanmış .
Keşke sana öyle hakaretler ederken açsaydın ses kaydını al bakalım anan bana ne yapıyormuş,dinle diye önüne koysaydın.Kocamı savunan bir şey yazmadım ki zaten . Annem sana naptı vay annemin ne zararı var kafasında ulan daha napacak aklım almıyor diyorum kavga çıkarıyor yalandan
Kocamı savunan bir şey yazmadım ki zaten . Annem sana naptı vay annemin ne zararı var kafasında ulan daha napacak aklım almıyor diyorum kavga çıkarıyor yalandan
Keşke sana öyle hakaretler ederken açsaydın ses kaydını al bakalım anan bana ne yapıyormuş,dinle diye önüne koysaydın.
Paşamda bir güzel morarsaydı.
Kocan ayrı eve çıkmaya yanaşmıyorsa,hala anasını savunuyorsa yapacak çokta bir şey yok gibi.
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?