Bende aynı fikirdeyim malesef ama belki boşanmamak için kabul eder bir umut ..
Boşanır yine de o terapiste gitmez o adam. Bunca senedir bir şeyler öğrendiysem bundan eminim valla.
Boşanmak istemeyen adam, en azından doğmamış bebeğinin hatırına ayrı ev işine evet derdi. Ama dememiş, bu da demektir ki boşansam da anamın evinden çıkmayacağım. Kabul ediyorsan aha ev, buyur gel. Yoksa da boşanırız.

Kocamı savunan bir şey yazmadım ki zaten . Annem sana naptı vay annemin ne zararı var kafasında ulan daha napacak aklım almıyor diyorum kavga çıkarıyor yalandan
Ben üstünüze gelmem sizi de kınamam ama benden söylemesi böyle bir adamla ayrı eve çıksanız da mutlu olmazsınız yüzünüz gülmez. Çektiğiniz bunca eziyete sırf anası diye gözünü kapatan adamdan koca olur mu? Çocuğunuza baba olur mu? Yol yakınken anasının ağzına bakmayacak sizi ailesi yapabilecek doğru düzgün sevecek biriyle olma şansını kaçırmadan çocuk da olmadan kurtulun gitsin..

Aynı eve çıkmayı kabul ederek baştan hata yapmışsınız ama bu demek değil ki ömür boyunca katlanmak zorundasınız. Size her ne yapıyorsa eşinize anlatın altta kalmayın. O küfür ediyorsa sizde edin hakaret ediyosa cevap verin. Susup köşenizde ağlamayın ağzının payını verin haddini bilsin. Ne demek yatak odası karıştırmak ahlaksız kadın

Eşinizle açık açık konuşun ve o evden ayrılmaya bakın biran önce düşüncesi bile çok kötü beraber oturmak cidden iyi değil ya

Cok ayıp 6sene sevgili olmuşlar dokunmamışlar birbirlerine birakinda sevissinler milletin yatakodasina da laf etmeyin artk ya

O 6 senedede birbirine dokunsunlar. Dokunmalara laf yok. Ama en azindan bu dünyaya getirecek çocuğu düşünsünler. Peynir olmayan evde o çocuk nasil beslenecek? Gergin ortamda? Ayri eve çikma imkani yok. Sonra yine bizim vicdanimiz sizliyor, haberlere bu tip olaylar cikarken, çocuklarin aç okula gittiğini. Yadz evde gergin ortam olduğu için, zor ergenlik geçirip, yetişkinlikte psikopatliğa bağlayanlar.

Yani sirf iki kişi sex yapmak istediler diye, o çocuğa böyle hayat hakmi?

Neden beraber yaşamak istiyor eşiniz ve kayınvalideniz? Maddiyat mı? Normal şartlarda kocaların istemesi çok tuhaf benm kv 2 ay kaldı bende hiç sevişmedik özel alanımız kalmadı. Kocan olacak adam nasıl rahat ediyor? Ailene resti çekmelisin onlar arkanda olmayınca daha çok ezerler seni. Evi terketmeyip kayınvalideni bezdirip sepetleseydin keşke.Başkasının anasının eziyeti yerine kendi annemi çekerdim ben olsam.

Bence adam bunu umursamıyor farkında ama yok sayıyor
O zaman zor işte. Bu hayatın en değerli varlık biziz.bunu anladığımız anda aslında tüm sorunlar çözülüyor.kararli durup artık bu şekilde yaşamak istemediğini ayrı eve çıkmak istediğini söyleyip ne olursa olsun bu karadan dönmezse biseyler değişebilir

Evliligin en mahrem, en özel ilk vakitleri bir arada nasil geçirilir, sonra ev ayrilacaginin garantisi verilse bile bu nasil kabul edilir hiiiccc anlamiyorum. Ev ayirmaya imkani yoksa 6 yilin hatrina birkac yil daha bekleyip oyle evlenseydin keske. Kaynanayla gecen 1 yildan sonra , o yipranmislikla o evlilikten bi halt olmaz. Cocuk yokken bosan bence

Defalarca konuştum işine gelmiyosa boşan der veya en iyi ihtimalle yalandan surat asar kavga çıkarır lanet olsun gerçekten yaka silkeledim nasıl bir insanmış .
Sizi sevse anlamaya çalışır anasının sütünden kesilmemiş belliki boşanın bence madem ayrı ev sözünde durmuyor sizi resmen kandırmış idare etmiş 1 yıl diyip ömür boyu kalmanızı bekliyor eşiniz diyeceginiz şu ben Bana verilen sözün tutulmasını bekliyorum ayrı ev çıkıyorsan devam yok hala anının eteğinde gezeceksen by by diyeceksin kimse kimsenin manyak anasını çekmek zorunda değil kusura bakma da sana yapılanı bana yapsa büyük vs dinlemez cinnet geçirirdim elimde kalırdı o kadın sen yine iyi sabırlısın sessizmişsin zaten bu yüzden başına bunlar geliyor sanırım biraz dişini gösterme zamanı gelmiş geçiyor bile

Kaynananın yaptıklarını ispatlama durumun varmı. Mesela ses kaydı kamera kaydı falan. Evine gittiğinde öyle yapabilirsin en azından. Ya da sende ver karşılığını. Mutfakta sana söyleniyomu ver cevabını . Odanımı karıştırıyo kitle kapını. Ayrı eve çıkma durumun hiç yoksa sende vaziyete göre şekil alacaksın. Eşine annesiyle hiç sorunun kalmamış gibi yansıtıp evde kaynananla yalnız olduğunuzda da vereceksiniz cevabını. Kaynanan kıskanıyomu ikinizi daha da samimi ol. Başbaşa sohbet edemiyomusunuz bırak oda dahil olsun hiç sinir olma. Zaten kadının gayesi sinir etmek. Eşinin yanında annesiyle çok iyi geçin. Tekken bildiğini oku.Biraz siyaset ve sabır lazım.

kaynana san çirkef davranıyorsa aynı dilde sende ona cevap ver yani sende cirkefleş

Kocamı savunan bir şey yazmadım ki zaten . Annem sana naptı vay annemin ne zararı var kafasında ulan daha napacak aklım almıyor diyorum kavga çıkarıyor yalandan
Keşke sana öyle hakaretler ederken açsaydın ses kaydını al bakalım anan bana ne yapıyormuş,dinle diye önüne koysaydın.
Paşamda bir güzel morarsaydı.
Kocan ayrı eve çıkmaya yanaşmıyorsa,hala anasını savunuyorsa yapacak çokta bir şey yok gibi.
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

Bence adam annesinin ne tip insan oldugunu bal gibi de biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…