- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Allah kolaylik versin isin zor kendimden biliyorum tek erkek çocuk çok kiymetli oluyor,ve sana sunu diyeyim sana ters gelen şeylerde aram bozulmasin diye düşünüp sakin susma...şuan seni tanima asamasindalar kafalarina göre takilmalarina izin verirsen bu boyle devam eder,onunu alamazsin ama biraz dişini gosterirsen sinirlarini bilirler (cirkef değillerse eğer)kayinvalidende biraz uzak ol BB aktiyle benimki de öyle yapardi gözleri hep uzerimdeydi hissederdim meğer kadin boşuna öyle fildir fildir bakmiyormus,neler toplamis neler canim kizim yavrum diye diye ne fesatliklar yapti sendede ayni durum olmasin,önceki konundan anladigim kadariyla nisanlinda biraz ana kuzusu Allak kolaylik versin ne diyeyim...Ben bu hanımla ne yapıcam bilmiyorum. Geçmiş konumu okumuşsunuzdur. Nişanıma az kaldı. Aileler tanıştı, çok iyi anlaşıyorlar. Ama ben karşı tarafın yapmacık olduğunu düşünüyorum tek erkek kardeşlerine sanki ilerde bu kız bakar yaşlı anne babaya gözüyle.
(Kaynananın bakışları gözleri fel fecir okuyor zaten. Yok oğluma kurban olurum, yok böyle bi oğul yok vicdanlı bla bla..) Öve Öve bitiremiyor evin her yerine de oğluyla resmini koymuş öperken selfie filan.
Neyse bugün aşure günü diye aradım işte nasılsınız gayet resmi bir anda sana nişan kıyafeti bakacaaaaaz Ablan ( kendi kızı ) modayı çok iyi bilir, modern tarz şeylerde sana yardımcı olur. ( Sanki benim aklım yok)
Sonra durdu durdu annen seni kapalı giydiriyor karışıyor herhalde evlenince bizden olcaksın bizim bi çevremiz var kızım böyle çok çok kapalı bi nişan kıyafeti giyme en güzeli yakışır benim kızıma Dedi. Artık susamadım ne alaka dedim ?
Bi afalladı güldü, yani şey işte filana getirdi lafı.
Sonra Kerim seni aradı mı kızım Dedi yok dedim ( aradığı halde) aklı sıra kontrol ediyor.
Ablası filanda aramıyor bende aramadım görüşmedik Dedi Hımmm dedim, ders çalışıyordur ondandır dedim. Kesti sesini.
Kızlar aşırı zıddıma gidiyor bu hanım. Yani çok mu abartıyorum ama.. Ne yapıcam ben ?
Davranışlarımda nasıl bir yol izliycem bilmiyorum. Kadının her hareketi batıyor.
( Artık bizim kızımızsın lafıda ne dalacam ağzının ortasına)
Korkuyorum bu kadın oğluna ayrı bana ayrı konuşacak diye. Ama her bişeye karıştırmayacağım.
Evlerine gittik o gün kadın ağzımı kolluyor. İnceliyor süzüyor bağrına basacak gibi sarılıyor. ( Ben daha başlarda bu samimiyete pek inanamıyorum açıkçası)
Güleryüzlü bir insanımdır ama bana hareketleri sahte geliyor oğluna ayrı bana ayrı takılıyor gibi. Gözleri fel fecir okuyor bana baktığında.
Nasıl yani :/Valla önceki konuna daha dün yorum yaptım, bunuda görünce diyorumkü sen gözü kapalı gidiyosun geçmiş olsun
Ne nasıl yani, nişanlım tırt, ailesi tırt, senin annenin tepkiside çok enteresandı. Evlenince neler yaşıcaksın açık açık ortada ve sen kapamışsın gözlerini Allah.a emanet gidiyosunNasıl yani :/
Bugün özür diledim sana haksızlık yaptım Dedi bunu Dedi bir anda.. Demekki hatasını anladı davranışlarına daha dikkat ediyorNe nasıl yani, nişanlım tırt, ailesi tırt, senin annenin tepkiside çok enteresandı. Evlenince neler yaşıcaksın açık açık ortada ve sen kapamışsın gözlerini Allah.a emanet gidiyosun
İhitmaller üzerine yargılama yapıyorsun.Ortada ciddi bir şey yok.Her sözü de takma.Ben bu hanımla ne yapıcam bilmiyorum. Geçmiş konumu okumuşsunuzdur. Nişanıma az kaldı. Aileler tanıştı, çok iyi anlaşıyorlar. Ama ben karşı tarafın yapmacık olduğunu düşünüyorum tek erkek kardeşlerine sanki ilerde bu kız bakar yaşlı anne babaya gözüyle.
(Kaynananın bakışları gözleri fel fecir okuyor zaten. Yok oğluma kurban olurum, yok böyle bi oğul yok vicdanlı bla bla..) Öve Öve bitiremiyor evin her yerine de oğluyla resmini koymuş öperken selfie filan.
Neyse bugün aşure günü diye aradım işte nasılsınız gayet resmi bir anda sana nişan kıyafeti bakacaaaaaz Ablan ( kendi kızı ) modayı çok iyi bilir, modern tarz şeylerde sana yardımcı olur. ( Sanki benim aklım yok)
Sonra durdu durdu annen seni kapalı giydiriyor karışıyor herhalde evlenince bizden olcaksın bizim bi çevremiz var kızım böyle çok çok kapalı bi nişan kıyafeti giyme en güzeli yakışır benim kızıma Dedi. Artık susamadım ne alaka dedim ?
Sonra Kerim seni aradı mı kızım Dedi yok dedim ( aradığı halde) aklı sıra kontrol ediyor.
Ablası filanda aramıyor bende aramadım görüşmedik Dedi Hımmm dedim, ders çalışıyordur ondandır dedim. Kesti sesini.
Kızlar aşırı zıddıma gidiyor bu hanım. Yani çok mu abartıyorum ama.. Ne yapıcam ben ?
Davranışlarımda nasıl bir yol izliycem bilmiyorum. Kadının her hareketi batıyor.
Korkuyorum bu kadın oğluna ayrı bana ayrı konuşacak diye. Ama her bişeye karıştırmayacağım.
Evlerine gittik o gün kadın ağzımı kolluyor. İnceliyor süzüyor bağrına basacak gibi sarılıyor. ( Ben daha başlarda bu samimiyete pek inanamıyorum açıkçası)
Güleryüzlü bir insanımdır ama bana hareketleri sahte geliyor oğluna ayrı bana ayrı takılıyor gibi. Gözleri fel fecir okuyor bana baktığında.
Kerimin de gerçek yüzünü bile bile gidiyorsun canım demekki. Allah sonunuzu hayır etsin.Haklısında bunu Kerim'e söyler ağlar kesin Sedef bana bunları söyledi bla bla diye.. Ne oldu saygısız ben olurum sonu ayrılığa bile gider.
Bence yolun basindayken vazgec.. benim kayinvalidem de ayni sekildeydi nisanlilik doneminde.evlendim iyice sogudum kadindan herseyi rahatsiz ediyor. Altli ustlu oturmamiza ragmen evlerine gitmiyorum ayda yilda bir gidiyorum o duruma getirdi yani..Ben bu hanımla ne yapıcam bilmiyorum. Geçmiş konumu okumuşsunuzdur. Nişanıma az kaldı. Aileler tanıştı, çok iyi anlaşıyorlar. Ama ben karşı tarafın yapmacık olduğunu düşünüyorum tek erkek kardeşlerine sanki ilerde bu kız bakar yaşlı anne babaya gözüyle.
Bence de hic bitmiyor yuttukca yutuyorsun sonra hepsi hastalik olarak geri dönüyor insana..degmez yani..Herşeyi görmüşsün çok mu seviyorsun bu adamı uğraşmaya değer mi yorma bence kendini yaaa yuttukça yutuyorsun hiç bitmiyor...
Hayır ben hani hediye alacaktınız diye aramadım, ben nişanlım ararsın gidersiniz Dedi Tmm dedim. Aradım babasını açmadı, annesini aradım açmadı. Annesi aradı beni dedim ne zaman uygunsa benim için sorun yok. Bende işten izin alıcam sonuçta dedim. Sonra kızım 2 gibi buluşursunuz Dedi tamam dedim kapattım. Aradan 15 dk geçti annesi aradı ablası telefonda babasının gelemeyeceğini, oraları bulamaz filan Dedi bende Kerim ara söyle Dedi ondan söyledim dedim. Oda mahcup olduk, hep beraber çıkarız nişana Dedi Tmm dedim bende. Durum bu. Sonra nişanlımı aradım, sesi böyle buruk geliyor belli mahcup aşkım canım cicim. Telefonda saydırdım. Bir daha bana böyle şeylerle gelmeyin dedim sanki altın meraklısı gibi arada ben kaldım dedim.Son yazdıklarınızdan ben hiçbişey anlamadım.
Babası size hediye almak istiyor (size neden seçtiriyor ki gitsin kendisi alsın madem), sonra siz hani bana hediye alacaktınız diye onları arıyorsunuz (nişanlınızın size ara demesi yanlış, sizin tamam demeniz zaten yanlış), onlar da 2den sonra buluşun alın diyorlar, sonra görümce arıyor ve diyor ki babam hasta o şimdi almasın, nişan alışverişinde alalım parasını da annem versin.
Yok cidden hiçbişey anlamamışım
Hayır ben hani hediye alacaktınız diye aramadım, ben nişanlım ararsın gidersiniz Dedi Tmm dedim. Aradım babasını açmadı, annesini aradım açmadı. Annesi aradı beni dedim ne zaman uygunsa benim için sorun yok. Bende işten izin alıcam sonuçta dedim. Sonra kızım 2 gibi buluşursunuz Dedi tamam dedim kapattım. Aradan 15 dk geçti annesi aradı ablası telefonda babasının gelemeyeceğini, oraları bulamaz filan Dedi bende Kerim ara söyle Dedi ondan söyledim dedim. Oda mahcup olduk, hep beraber çıkarız nişana Dedi Tmm dedim bende. Durum bu. Sonra nişanlımı aradım, sesi böyle buruk geliyor belli mahcup aşkım canım cicim. Telefonda saydırdım. Bir daha bana böyle şeylerle gelmeyin dedim sanki altın meraklısı gibi arada ben kaldım dedim.
Adam hasta filan değil. Sadece yaşlı biraz ama eli ayağı tutuyor her yere gitmeyi biliyor.
Öyle söyleyince tepki gösteriyor nişanlım, insanlar seni düşünüyor lafına getiriyor. Sizde bi tek taraflı okumayın Hanfendi.Bugün kendini iyi hissetmemiş olabilir, gerçekten gidilecek yerleri bulamıyor olabilir.
Benim nişanlım böyle bi teklifle gelse bana ben seçemem babanla ya git sen seç ya da almasınlar bişey derdim. Tepki gösterilecek yerde göstermiyorsunuz, sonra olmayacak yerden bileniyorsunuz karşınızdaki insanlara.
Kaynanasınız galiba :) saygıyı sizden öğrenecek değilim. Herkesin bir sınırı var o sınırı geçtirmem.Kusura bakmayın çok art niyetlisiniz sizin o kadınla geçinmeye ve iyi görmeye gönlünüz yok herşey batıyor. Ne demek gözleri fel fecir okuyor falan ne alaka yani bir bakıştan bile anlamlar çıkarmışsınız her insan evladını över yani. Oğlunu övüyorsa ne olmuş ya da aradı mı oğlum seni dedi diye hemen kontrol ediyor diyorsunuz niye hep olumsuz tarafından bakıyorsunuz ki ayrıca eşin ve sen nasıl isterseniz öyle giyinirsiniz zaten. Böyle herşeyden nem kaparsanız ve sinir olursanız zaten anlaşmazsınız hele ağzına çarpıcam ne demektir yaaa.. O nişanlınızın annesi biraz saygı.. Bu gidişle bu evlilik olmaz olsa da eşiniz sizinle anlaşamaz kayınvalidenizle hep birarada olsanız boğarsınız siz yazık.
Öyle söyleyince tepki gösteriyor nişanlım, insanlar seni düşünüyor lafına getiriyor. Sizde bi tek taraflı okumayın Hanfendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?