Kaynana ADAYI ve benim içten içe krizlerim.

Allah kolaylik versin isin zor kendimden biliyorum tek erkek çocuk çok kiymetli oluyor,ve sana sunu diyeyim sana ters gelen şeylerde aram bozulmasin diye düşünüp sakin susma...şuan seni tanima asamasindalar kafalarina göre takilmalarina izin verirsen bu boyle devam eder,onunu alamazsin ama biraz dişini gosterirsen sinirlarini bilirler (cirkef değillerse eğer)kayinvalidende biraz uzak ol BB aktiyle benimki de öyle yapardi gözleri hep uzerimdeydi hissederdim meğer kadin boşuna öyle fildir fildir bakmiyormus,neler toplamis neler canim kizim yavrum diye diye ne fesatliklar yapti sendede ayni durum olmasin,önceki konundan anladigim kadariyla nisanlinda biraz ana kuzusu Allak kolaylik versin ne diyeyim...

Ne nasıl yani, nişanlım tırt, ailesi tırt, senin annenin tepkiside çok enteresandı. Evlenince neler yaşıcaksın açık açık ortada ve sen kapamışsın gözlerini Allah.a emanet gidiyosun
Bugün özür diledim sana haksızlık yaptım Dedi bunu Dedi bir anda.. Demekki hatasını anladı davranışlarına daha dikkat ediyor

Ablası aradı az önce bu hafta perdelerim gelecek canım cicim Dedi haftaya gidelim müsait olunca beni bir gün önceden ararsın Dedi gayet güzel konuştu :)

İhitmaller üzerine yargılama yapıyorsun.Ortada ciddi bir şey yok.Her sözü de takma.

evet arkadaşım o bağrına basmalara inanma ikili oynayabilir mesela benim kv oğluyla konuştuğu bildiği bir olayı benle konuşurkende hiç bilmiyormuş gibi davranıyor. misal kızın cinsiyetini öğrendiğimizde oğlu söylemişti telefondayken duydum.Ertesi gün beni arayıp soruyor çocuğun cinsiyeti ne diye o kadar yaniiii (unutkanlık filan yok yanlış anlaşılmasın)

Bence yolun basindayken vazgec.. benim kayinvalidem de ayni sekildeydi nisanlilik doneminde.evlendim iyice sogudum kadindan herseyi rahatsiz ediyor. Altli ustlu oturmamiza ragmen evlerine gitmiyorum ayda yilda bir gidiyorum o duruma getirdi yani..

Son durumları yazıyorum.. Dün nişanlım aradı babası bana hediye alacakmış,
( babası beni çok seviyor el üstünde tutuyor ) Dedi yarın babamla görüş istersen böyle yeni altın kolyeler varya güneş gibi büyük içinde Reşat altını var. Neyse sonra bende tamam dedim. Aradım babasını sabah açmadı, annesini aradım açmadı. Sonra baktım annesi arıyor, nasılsın falan filan konuştuk kızım baban cumadan sonra 2 gibi olur ddedi. Bende tamam beklerim orda dedim. 15 dakika sonra annesi aradı ablası telefonda. Nasılsın canım, bla bla.. Canım Dedi babam çok heveslenmiş, seni götürmek istiyor ama hasta zor gelir pazara bile annem gider. Nişan alışverişine beraber çıkarız. ( Mahcup oldum falan filan ) neyse sonra bende Kerim aradı ara diye ondan aradım. Hani benlik bir durum yok zaten. Dedim. Oda zaten nişan alışverişine çıkıldığında annem vercek parayı dedi
( ne alaka ya ? ) saçmaladı telefonda.
Oda mahcup olduk kusura bakma sorun yok dedim bende. Kapattık.
Kerim aradı Can'ım aradım söyledim netleştirmeden neden aranızda karar vermiyosunuz. Dedi. Bende altın meraklısı değilim canım dedim. Babasına filan demiş annesi bi ayrı entrika zaten. Hayır Cidde'n soğuyorum artık. Annesi diyememiş bana babası tek gitmesin yapamaz diye kızına söyletmiş.
( Banada 2 de hazır olursun diyor ) hepsi gerizekalı bunların ya. Kızlar Nasıl tavır almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son yazdıklarınızdan ben hiçbişey anlamadım.
Babası size hediye almak istiyor (size neden seçtiriyor ki gitsin kendisi alsın madem), sonra siz hani bana hediye alacaktınız diye onları arıyorsunuz (nişanlınızın size ara demesi yanlış, sizin tamam demeniz zaten yanlış), onlar da 2den sonra buluşun alın diyorlar, sonra görümce arıyor ve diyor ki babam hasta o şimdi almasın, nişan alışverişinde alalım parasını da annem versin.
Yok cidden hiçbişey anlamamışım

Hayır ben hani hediye alacaktınız diye aramadım, ben nişanlım ararsın gidersiniz Dedi Tmm dedim. Aradım babasını açmadı, annesini aradım açmadı. Annesi aradı beni dedim ne zaman uygunsa benim için sorun yok. Bende işten izin alıcam sonuçta dedim. Sonra kızım 2 gibi buluşursunuz Dedi tamam dedim kapattım. Aradan 15 dk geçti annesi aradı ablası telefonda babasının gelemeyeceğini, oraları bulamaz filan Dedi bende Kerim ara söyle Dedi ondan söyledim dedim. Oda mahcup olduk, hep beraber çıkarız nişana Dedi Tmm dedim bende. Durum bu. Sonra nişanlımı aradım, sesi böyle buruk geliyor belli mahcup aşkım canım cicim. Telefonda saydırdım. Bir daha bana böyle şeylerle gelmeyin dedim sanki altın meraklısı gibi arada ben kaldım dedim.
Adam hasta filan değil. Sadece yaşlı biraz ama eli ayağı tutuyor her yere gitmeyi biliyor.

Bugün kendini iyi hissetmemiş olabilir, gerçekten gidilecek yerleri bulamıyor olabilir.
Benim nişanlım böyle bi teklifle gelse bana ben seçemem babanla ya git sen seç ya da almasınlar bişey derdim. Tepki gösterilecek yerde göstermiyorsunuz, sonra olmayacak yerden bileniyorsunuz karşınızdaki insanlara.

Öyle söyleyince tepki gösteriyor nişanlım, insanlar seni düşünüyor lafına getiriyor. Sizde bi tek taraflı okumayın Hanfendi.

Kusura bakmayın çok art niyetlisiniz sizin o kadınla geçinmeye ve iyi görmeye gönlünüz yok herşey batıyor. Ne demek gözleri fel fecir okuyor falan ne alaka yani bir bakıştan bile anlamlar çıkarmışsınız her insan evladını över yani. Oğlunu övüyorsa ne olmuş ya da aradı mı oğlum seni dedi diye hemen kontrol ediyor diyorsunuz niye hep olumsuz tarafından bakıyorsunuz ki ayrıca eşin ve sen nasıl isterseniz öyle giyinirsiniz zaten. Böyle herşeyden nem kaparsanız ve sinir olursanız zaten anlaşmazsınız hele ağzına çarpıcam ne demektir yaaa.. O nişanlınızın annesi biraz saygı.. Bu gidişle bu evlilik olmaz olsa da eşiniz sizinle anlaşamaz kayınvalidenizle hep birarada olsanız boğarsınız siz yazık.

Kaynanasınız galiba :) saygıyı sizden öğrenecek değilim. Herkesin bir sınırı var o sınırı geçtirmem.

Öyle söyleyince tepki gösteriyor nişanlım, insanlar seni düşünüyor lafına getiriyor. Sizde bi tek taraflı okumayın Hanfendi.

Tek taraflı okumuyorum ben hanımefendi, ama siz tek taraflı bakıyorsunuz. Nişanlınızın tepki göstermesine karşı çıkmanız gerekirken yanlış detaylar üzerinde yoğunlaşıyorsunuz.
Buy benim kendi fikrim tabi, kendi hayatımda da kayınvalidemin yaptıklarına ya da söylediklerine takılmam, nişanlımın (3 hafta sonra eşim olacak) olaylar karşısında verdiği tepkiye bakarım. Muattabım odur benim, size de tavsiye ederim.

Kiyafet seciminize karişmasi yersiz olmus evet..belki rahat olup istedigini alman icin soylemistir yanlis bir sekilde bilemeyecegim.

Ama şu daha herşey yeniyken ondan nefret etmek icin bahane aramaniza anlam veremedim..yaşayin gorun ve ona gore tavrinizi mesafenizi koyun koyacaksaniz. Oyle varsayimlar uzerine kesip biçemezsiniz, belki kadinin sana gercekten içi isindi belki gercekten samimi bunlari da dusundun mu ??

Yani bende henuz nisanlanmadim ama ne olur olumsuz dusunmeyi birakin o sizin sevdiginizin annesi, o'nun hatrina iyi davranmaya her hareketinin altinda birseyler aramayi birakin. Inanin daha mutlu olursunuz.

Hı eger bir gun gercekten zalimlik yaparsa kalbinizi kirarsa mesafenizi o zaman koyarsiniz.. benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…