Kaynana ADAYI ve benim içten içe krizlerim.

Evinde öyle resim yoktu önceden yeni koymuş biz tanışma yemeğine gideceğimiz gün. Fesat değilim neyse onu yazdım Hanfendi !

Sizce sen cok kapali yada acik giyiniyorsun oglumla evlendigin zaman bize uyarsin artik diye beklentiye girmek, bunu soyleyebilmek iyi niyet mi? Hadi gorumcenle nisan kiyafeti ailirsin o modern parcalar secer demesini gecoyorum. Ki burda da kiza zevksiz muamelesi yapmis ama hadi orda biz arniyetliyiz. Istersem crsafa girerin ister ciplak dolasirim kv.ye ne? Bi kac yildir tanidigi kisiye boyle karismak baya hadsizlik gerektirir.

karisan bir tip belli siz soguk durun cok arayip sormayin mesafeli olun ozaman cekinebilir belki hani suratsiz taraf olun isin acikcasi bu zamanda kayinvalidelere bu lazim

Bizde görümcem katılırdı her lafa kıyas var mı oda varsa tamamdır
Şunu fark ettim 3 ablası var birisi hiç karışmıyor birisi ciddi anlamda iyi niyetli belli en küçük ablası ise alttan alttan sinsi Kerim'e akıl veriyor fark ettim. Kerim ise onların evindeki internetinin iyiliğine kadar anlamların şöyle ablamların böyle diyişine uyuz oluyorum artık. Bozulduğumu anlayınca açıklamalara giriyor. Eskiden çok fazlaydı şimdi biraz daha o konuda dikkatli..

Valla benim bir görümcem var iyi niyetli olduğunu düşünmüştüm bir durumda sonra basit bir meseleden sonra bana ağzına geleni dedi o zamandan beri görüşmüyoruz kördüm galiba hadi ben kördüm annem nasıl göremedi nasip işte

Benimki sinsi belli. Nişan alışverişi için aramıycam müsait değildim derim geçerim kenara.

Nişan alışverişi derken bohça falan mı?
Yok kıyafet, bohça için ayrı yapılacak mış. Bu sadece o küçük ablası ve benim bakacağımız elbise olayı :) sadece model ve yakışma fikri verecekmiş. Onuda Kerim zorlamış ablasının bir talebi olmamış bu konuda Kerim söyledi. İstersen git istersen gitme Dedi sen bilirsin Dedi bide.

Yok kıyafet oda yapılacak mış. Bu sadece o küçük ablası ve benim bakacağımız elbise olayı :)
Ben nişan kıyafetimi kendim almıştım beğendiğim normal bir elbiseyi bile fiyatı yüksek bulup almadıklarından o topa girmedim.

Bugün iki ablasına da mesaj attım aşure için birisi döndü teşekkür etti aynı dileklerle Dedi öpücükler havada uçuyor. ( o ablası en büyük olan çok iyi ) görmüş geçirmiş belli karışmıyor her şeye diğerinden çıt yok. Bunu söyliycem Kerim'e ablan cevap bile vermedi diye.

ben evlenince tesettüre girmeyi planlıyordum oysaki deseydin keşke hahaha sen artık bizim kızımızsın ne ya ben buraya çok takıldım var ya şuan adayım dahi yok ama benim kv kalksa sen artık bizim kızımızsın dese annem çok büyük sinirlenir benim çünkü bir kere böyle diyen bir kadına kötü kötü bakıp tüm pazarın ortasında o benim kızım nerden senin kızın oluyor dedi hahaa her şey bir yana sen artık benim kızımsın diyor bu kötü bir şey değil seni kendi hayatına adapte etmeye çalışıyor ki annemin güzel bir lafı vardır ( ne kadar çok anne dedim bu mesajda ya ) '' sadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorsunuz '' çok doğru bulurum bu lafı yani istesen de istemesen de sen onlara onlar sana alışacak hayat müşterek sende onları kendine alıştır yanlış bulduğun yeri güzel bir dille anlat ki ileride bir sorun çıkmasın bu birbirinize alışma süreciniz bence kv adayın çok akıllı ben beğendim kadını birde oğlu onun tek aşkı kadının atıyorum adı huriyeya seni küçük huriyeye çevirmeye çalışıyor bence oğlu aynı kendi gibi bir kadınla olmalı lütfen kızıda aynı kendine benziyor ama o yeni jenarasyon ona uyum sağlamalısın

Çok mu akıllı ?

İnşallah canım, fesat olarak değerlendirilmem de ayrı bir muamma. Yahu benim işlerime kendi annemi bile karıştırmam dünkü kadın mı bana akıl verecek ! Çok haklısınız.

Ben annesiyle yarismam. Ister fotografini tshort bstirip uzerinde tasir ister balim gulum der beni ilgilendirmez. Seni de ilgilendirmesin. Sallama.
Amma iş sana olan davranislarina geldi mi her zaman rahatsiz oldugun seylerde kibarca orada dur demesini bilmelisin.

Ben nişan kıyafetimi kendim almıştım beğendiğim normal bir elbiseyi bile fiyatı yüksek bulup almadıklarından o topa girmedim.
Bunlar nekadar olursa olsun onu alacak ama karışması burunlarını sokması beni deli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…