Evinde öyle resim yoktu önceden yeni koymuş biz tanışma yemeğine gideceğimiz gün. Fesat değilim neyse onu yazdım Hanfendi !Canım senin için fesat,ne var kadın çocuğunun resmîni evine aşmışsa sanamı soracaktı,tabi süzecek iyi olmaya çalışacak oğlunun sevdiği kızsın oda seni sevecek bağrına basacak,huyunu suyunu anlamaya çalışacak,sen buluttan nem kapmaya çalışıyorsun bence
Canım senin için fesat,ne var kadın çocuğunun resmîni evine aşmışsa sanamı soracaktı,tabi süzecek iyi olmaya çalışacak oğlunun sevdiği kızsın oda seni sevecek bağrına basacak,huyunu suyunu anlamaya çalışacak,sen buluttan nem kapmaya çalışıyorsun bence
Artık öyle deli gibi savunmuyor geçen dediki gerektiği yerde sınırlı duralım seviyemizi koruyalım ailelere artık saygı var. Bende şaşırdım peki dedim. ( Çocuğu bunaltmışlar baya..)
Şunu fark ettim 3 ablası var birisi hiç karışmıyor birisi ciddi anlamda iyi niyetli belli en küçük ablası ise alttan alttan sinsi Kerim'e akıl veriyor fark ettim. Kerim ise onların evindeki internetinin iyiliğine kadar anlamların şöyle ablamların böyle diyişine uyuz oluyorum artık. Bozulduğumu anlayınca açıklamalara giriyor. Eskiden çok fazlaydı şimdi biraz daha o konuda dikkatli..Bizde görümcem katılırdı her lafa kıyas var mı oda varsa tamamdır
Aynen böyle yapiyim demi :)karisan bir tip belli siz soguk durun cok arayip sormayin mesafeli olun ozaman cekinebilir belki hani suratsiz taraf olun isin acikcasi bu zamanda kayinvalidelere bu lazim
Valla benim bir görümcem var iyi niyetli olduğunu düşünmüştüm bir durumda sonra basit bir meseleden sonra bana ağzına geleni dedi o zamandan beri görüşmüyoruz kördüm galiba hadi ben kördüm annem nasıl göremedi nasip işteŞunu fark ettim 3 ablası var birisi hiç karışmıyor birisi ciddi anlamda iyi niyetli belli en küçük ablası ise alttan alttan sinsi Kerim'e akıl veriyor fark ettim. Kerim ise onların evindeki internetinin iyiliğine kadar anlamların şöyle ablamların böyle diyişine uyuz oluyorum artık. Bozulduğumu anlayınca açıklamalara giriyor. Eskiden çok fazlaydı şimdi biraz daha o konuda dikkatli..
İnşallah canım, fesat olarak değerlendirilmem de ayrı bir muamma. Yahu benim işlerime kendi annemi bile karıştırmam dünkü kadın mı bana akıl verecek ! Çok haklısınız.Insallah boyle gider ..
Valla benim bir görümcem var iyi niyetli olduğunu düşünmüştüm bir durumda sonra basit bir meseleden sonra bana ağzına geleni dedi o zamandan beri görüşmüyoruz kördüm galiba hadi ben kördüm annem nasıl göremedi nasip işte
Nişan alışverişi derken bohça falan mı?Benimki sinsi belli. Nişan alışverişi için aramıycam müsait değildim derim geçerim kenara.
Yok kıyafet, bohça için ayrı yapılacak mış. Bu sadece o küçük ablası ve benim bakacağımız elbise olayı :) sadece model ve yakışma fikri verecekmiş. Onuda Kerim zorlamış ablasının bir talebi olmamış bu konuda Kerim söyledi. İstersen git istersen gitme Dedi sen bilirsin Dedi bide.Nişan alışverişi derken bohça falan mı?
Ben nişan kıyafetimi kendim almıştım beğendiğim normal bir elbiseyi bile fiyatı yüksek bulup almadıklarından o topa girmedim.Yok kıyafet oda yapılacak mış. Bu sadece o küçük ablası ve benim bakacağımız elbise olayı :)
Ben bu hanımla ne yapıcam bilmiyorum. Geçmiş konumu okumuşsunuzdur. Nişanıma az kaldı. Aileler tanıştı, çok iyi anlaşıyorlar. Ama ben karşı tarafın yapmacık olduğunu düşünüyorum tek erkek kardeşlerine sanki ilerde bu kız bakar yaşlı anne babaya gözüyle.
(Kaynananın bakışları gözleri fel fecir okuyor zaten. Yok oğluma kurban olurum, yok böyle bi oğul yok vicdanlı bla bla..) Öve Öve bitiremiyor evin her yerine de oğluyla resmini koymuş öperken selfie filan.
Neyse bugün aşure günü diye aradım işte nasılsınız gayet resmi bir anda sana nişan kıyafeti bakacaaaaaz Ablan ( kendi kızı ) modayı çok iyi bilir, modern tarz şeylerde sana yardımcı olur. ( Sanki benim aklım yok)
Sonra durdu durdu annen seni kapalı giydiriyor karışıyor herhalde evlenince bizden olcaksın bizim bi çevremiz var kızım böyle çok çok kapalı bi nişan kıyafeti giyme en güzeli yakışır benim kızıma Dedi. Artık susamadım ne alaka dedim ?
Bi afalladı güldü, yani şey işte filana getirdi lafı.
Sonra Kerim seni aradı mı kızım Dedi yok dedim ( aradığı halde) aklı sıra kontrol ediyor.
Ablası filanda aramıyor bende aramadım görüşmedik Dedi Hımmm dedim, ders çalışıyordur ondandır dedim. Kesti sesini.
Kızlar aşırı zıddıma gidiyor bu hanım. Yani çok mu abartıyorum ama.. Ne yapıcam ben ?
Davranışlarımda nasıl bir yol izliycem bilmiyorum. Kadının her hareketi batıyor.
( Artık bizim kızımızsın lafıda ne dalacam ağzının ortasına)
Korkuyorum bu kadın oğluna ayrı bana ayrı konuşacak diye. Ama her bişeye karıştırmayacağım.
Evlerine gittik o gün kadın ağzımı kolluyor. İnceliyor süzüyor bağrına basacak gibi sarılıyor. ( Ben daha başlarda bu samimiyete pek inanamıyorum açıkçası)
Güleryüzlü bir insanımdır ama bana hareketleri sahte geliyor oğluna ayrı bana ayrı takılıyor gibi. Gözleri fel fecir okuyor bana baktığında.
Çok mu akıllı ?ben evlenince tesettüre girmeyi planlıyordum oysaki deseydin keşkehahaha sen artık bizim kızımızsın ne ya ben buraya çok takıldım var ya şuan adayım dahi yok ama benim kv kalksa sen artık bizim kızımızsın dese annem çok büyük sinirlenir benim çünkü bir kere böyle diyen bir kadına kötü kötü bakıp tüm pazarın ortasında o benim kızım nerden senin kızın oluyor dedi hahaa her şey bir yana sen artık benim kızımsın diyor bu kötü bir şey değil seni kendi hayatına adapte etmeye çalışıyor ki annemin güzel bir lafı vardır ( ne kadar çok anne dedim bu mesajda ya ) '' sadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorsunuz '' çok doğru bulurum bu lafı yani istesen de istemesen de sen onlara onlar sana alışacak hayat müşterek sende onları kendine alıştır yanlış bulduğun yeri güzel bir dille anlat ki ileride bir sorun çıkmasın bu birbirinize alışma süreciniz bence kv adayın çok akıllı ben beğendim kadını
İnşallah canım, fesat olarak değerlendirilmem de ayrı bir muamma. Yahu benim işlerime kendi annemi bile karıştırmam dünkü kadın mı bana akıl verecek ! Çok haklısınız.
Bunlar nekadar olursa olsun onu alacak ama karışması burunlarını sokması beni deli ediyor.Ben nişan kıyafetimi kendim almıştım beğendiğim normal bir elbiseyi bile fiyatı yüksek bulup almadıklarından o topa girmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?