I
ikizler11
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ikizler11
selam arkadaşlar eşim çelik kaynak işi ile uğraşıyor.evet "yorgun kaynakçı" eşleri haydi güzel sohbetlere bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bırde ev yapacagız ALLAHın izniyle daha baslamadıkta bakalım ne zaman olur bılmem.
ne evi yapıcaksınız.kendinize mi.
ben ıyıyım sen nasılsın...
gırmıyorsun heralde dıye bende bakmıyordum...
nasılsın arkadaşım giremiyorum fazla benim ikizlerim varda.onlarla uğraşmaktan sık sık giremiyorum.
sen nasılsın çocuk varmı?ya ev işi nasıl gidiyor yapabildinizmi bir şeyler.
iyiyim sen nasılsın ALLAH bagıslasın ikizlerini benım bır kızım var ev işini hiç sorma olmaz daha ........[/quote
seninkinide allah bağışlasın canım.ev işi neden olmaz canım üzülme ya inş.bir gün allah hepimize başımızı sokucak kadar bir ev nasip etsin.bende kirada oturuyorum ama kiralar çok pahalı.birde ikizler var masraf çok anlayacağın.olsun ya sağlık olsun demi canım.
slm kızlar benim eşim ağustosta askere gidicek askerden sonra işi değişicek hava ikmali biliyorsunuzdur oraya gircek ama şuan kaynak işi yapıyor kapı ya da gölgelik yapıyor daha doğrusu çok yorgun geliyor eve..
slm kızlar benim eşim ağustosta askere gidicek askerden sonra işi değişicek hava ikmali biliyorsunuzdur oraya gircek ama şuan kaynak işi yapıyor kapı ya da gölgelik yapıyor daha doğrusu çok yorgun geliyor eve..