• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynakçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi ikizler11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

ikizler11

Ziyaretçi
selam arkadaşlar eşim çelik kaynak işi ile uğraşıyor.evet "yorgun kaynakçı" eşleri haydi güzel sohbetlere bekliyorum.

merhaba arkadasım kaynakcı yazısını görunce hemen tıkladım benım eşimde kaynakcı kalorıfer kazanı yapıyorlar gercekten cok yoruluyor.

ayy hoşgeldin canım bizimkiler de yaptı bir ara kalorifer kazanı.şimdide bir fabrikanın makina imalatını yapıyorlar.yorgunluk tabiri az bile zor atıyo kendini yatağa gelir gelmez.

eee nasıl gıdıyor bakalım kaynakçı eşi......

ay bırde ev yapacagız ALLAHın izniyle daha baslamadıkta bakalım ne zaman olur bılmem.

ben hoşbulduk demeyi unuttum ya HOŞBULDUK arkadasım..

ard arda yazdım ne yapayım sonra gelıyor aklıma.

hem bu arada sadece 2mız varız heralde kaynakçı eşi......

ayy kusura bakma arkadaşım geldim geldim.istanbuldaydım da daha yeni geldim.nasılsın bakalım.evet galiba kaynakçı eşi bir ikimiz varız arkadaşım.

ben ıyıyım sen nasılsın...
gırmıyorsun heralde dıye bende bakmıyordum...

ben ıyıyım sen nasılsın...
gırmıyorsun heralde dıye bende bakmıyordum...

nasılsın arkadaşım giremiyorum fazla benim ikizlerim varda.onlarla uğraşmaktan sık sık giremiyorum.
sen nasılsın çocuk varmı?ya ev işi nasıl gidiyor yapabildinizmi bir şeyler.

nasılsın arkadaşım giremiyorum fazla benim ikizlerim varda.onlarla uğraşmaktan sık sık giremiyorum.
sen nasılsın çocuk varmı?ya ev işi nasıl gidiyor yapabildinizmi bir şeyler.

iyiyim sen nasılsın ALLAH bagıslasın ikizlerini benım bır kızım var ev işini hiç sorma olmaz daha ........

iyiyim sen nasılsın ALLAH bagıslasın ikizlerini benım bır kızım var ev işini hiç sorma olmaz daha ........[/quote

seninkinide allah bağışlasın canım.ev işi neden olmaz canım üzülme ya inş.bir gün allah hepimize başımızı sokucak kadar bir ev nasip etsin.bende kirada oturuyorum ama kiralar çok pahalı.birde ikizler var masraf çok anlayacağın.olsun ya sağlık olsun demi canım.

ya yokmu başka kaynakçı eşi aranızda nerdesiniz hanımlar.rumeysa ilknurcum sen nerelerdesin.

slm kızlar benim eşim ağustosta askere gidicek askerden sonra işi değişicek hava ikmali biliyorsunuzdur oraya gircek ama şuan kaynak işi yapıyor kapı ya da gölgelik yapıyor daha doğrusu çok yorgun geliyor eve..

slm kızlar benim eşim ağustosta askere gidicek askerden sonra işi değişicek hava ikmali biliyorsunuzdur oraya gircek ama şuan kaynak işi yapıyor kapı ya da gölgelik yapıyor daha doğrusu çok yorgun geliyor eve..

hoşgeldin canım aramıza gerçekten de çok yoruluyorlar.demek askerden sonra değişecek e güzel o zaman benim eşim de kpss ye girecek inş.kazanır.aslında güzel parası var ama çok yorucu bir iş.çok üzülüyorum bazen eşime.

hoşgeldin arkadasım aramıza.....
ikizlerim bizden başka yok arkadasız dıyede buraya gırmıyordum ben yaa ........
bundan sonra gırerım.....a.s.

tabi gir bende varım bak napıosunuz bakalımm

Back