• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak Saç nasıl taranır

RiverdaleCheryl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
21
8
1
21
mikro kaynak taktırmak istiyorum ama taktırdıktan sonra hangi tarağı kullanmam lazım ve banyodan önce mi sonra mı taramam gerekiyor izlediğim bi videoda banyodan önce taranmalı ıslakken taranmamalı diyor ama o zaman diplerde karışma olmazmı

Öncede tarasan sonrada tarasan karışıyor maalesef yastığa başını koyman bile diplerinin karışmasına sebep oluyor. Bende taktırdım yıllar önce çıkartınca çok fena ağladım. Saçlar o kadar güzel ve benimkilerle uyumluydu ki hiç kimse kaynak mı yaptırdın demedi dipleri görünmüyor kuaför Allah var işini çok iyi yaptı iki saat uğraştı zaten. Fakat kim ne derse desin ekstra dökülmeye sebep oluyor bunu zaten şampuanlarken, tararken, herhangi bi işlemde bile hissediyorsunuz. Diper nefes almıyor. Birde deli gibi kaşınmaya başladım. Yine bir 6 7 ay durdu heralde bende. Ama arada çıkartıp taktırmak gerekiyormuş saçların iyice birbirine girmemesi için. Çıkardığı gün o dökülen saçları gördüm ya baygınlık geçirecektim :D Tamam her gün dökülen saç birikiyor orada ama benim kendi saçımda normalinden daha da seyrelmişti. Sonra keratinle bile birbirine dolaşan saçı ayıramadılar zorlandılar baya bi daha da taktırmadım. O yüzden siz istediğiniz zaman tarayın her türlü o dipler karışıyor bu sizin elinizde olan bi şey değil ki. Ay o günleri hatırladım şimdi görünüş olarak müthişti ama :D

Back