Kaynağı belirsiz ses

Regenerator

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
16
0
0
İstanbul
Bir haftadır ara ara hoparlörden ses geliyor. Böyle film başlangıçlarındaki gibi düşünün belli bir başı ve sonu var yarım dakika falan sürüyor. Çok alakasız zamanlarda çalıyor ve bitiyor. Virüs taraması yaptım virüs yok, herhangi bir siteden de kaynaklı değil. Ne yapabilirim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

benimkindede oluyodu ben fişini çekiyorum kullanmadığım zamanlarda başka çaresini bulamadım çunkü sanırım içindeki kablolarla ilgili bi durum

şöyle söyliyim benimki laptop ve laptop ın hoparlöründen geliyo ve nasıl desem kablodan gelecek türden bi ses değil sanki müzik açmışsın kadar berrak bi müzik sesi

Hoparlor tozlanmıştır,ve ya temassızlık yapıyordur.

Hoparlörü temizleyin,düzelmezse yeni hoparlör almanız lazım.

Laptop ise hoparlör delikleri tıkanmış olabilir.Fan da ısınıyor olabilir.

Hoparlor tozlanmıştır,ve ya temassızlık yapıyordur.

Hoparlörü temizleyin,düzelmezse yeni hoparlör almanız lazım.

Laptop ise hoparlör delikleri tıkanmış olabilir.Fan da ısınıyor olabilir.

ama hoparlörün bozulması yada fanın ısınması net bi müzik sesi gelmesine neden olmaz ki. bazı olaylar var hoparlörleri etraftaki radyo istasyonlarıyla karışan falan öyle de değil resmen ben müzik açmışım gibi

Merhaba,
Sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama ses sürücüsünü güncellemeniz gerekiyor olabilir.
Nasıl güncelleneceğini bilmiyorsanız slimdrivers programını yükleyin o size güncellenmesi gereken sürücüleri gösterecektir. Tek tek yandaki tuşlara basarak kurulum yapar gibi sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…