Kayıplardan sonra yine hamileyim. Ama stresimi kontrol altına alamıyorum.

İşte benim dr umda diorki faktor geni heterozigot bile olsa igne verirdim ama digerleri onemsiz. Ve diger hamileliklermde de dr dr gezdm bunda da baska dr buldum ona gittim yalvrdim ver diye gerrk yk dedi. Tup bebek profesörü ayni zamanda kendisi. Ben kesinlikle gerkbyok diorm kullanman dha buyuk risk dusuklern ondn deil dior. Diger drda vermedi. Ama buraya bakiorm herkes dusuk yasamis. 20 Dr da yabilablrmiki çoğu özel dru tup bebek profesrleri iki gen dr u kadn dogmlr hepsi aynini dedi.

Ay tabii o zaman doktor daha iyi bilir. Çünkü bu iğne kanı sulandiriyor siz kanama ile düşük yapıyorsanız belki tetikler diye uygun görmemiş olabilir. Çünkü kanamam olursa igneye bir süre ara vermem gerekebilirmiş mesela doktor öyle söyledi

Anladığım kadarıyla senin bebekler düşüyor. Kalbi durduğu için kürtaj olmuyorsun dimi düşük oluyor.

Amin canım benim doktor morfolojiii ye takiliyorsun demişti eşimin morfoloji yüzde 1 di takviye kullandık şuan yüzde 10 çıktı umarım sadece morfolojide dir ve dediğin gibi inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Anladığım kadarıyla senin bebekler düşüyor. Kalbi durduğu için kürtaj olmuyorsun dimi düşük oluyor.
Birinde sorun kesemdeydi kesem buyumedi bebegin sagliginj oyuzdn bilemiorz
Birinde 20 haftaliktim suyum geldi ama bebegim yaşıyordu dogm oldgndan kaybettk
Sonuncuda da 6+2 de kalbi az atiyordu düştü zaten bastn sorunluydu sagliksiz olablr diyebdusunuorm
Doktorum bagisiklik serum uyguluyor suanda bana tutunmasi icin

Yok kanama olmuyorum. Kurtajla aldirdim dusukleri.

Evet biliyorum ve 5 senedir kac dr gezdm bilemessnz. Dusukerlmde olmasina rgmen gerkbyok diorlr delr vermior. Cidden artk şaştim kaldim dusuklern sebebi deil diorlr. Hepsimi yanlış bu drlrn
Aslında tekrarlayan gebelik kayıplarının sonra homozigot yada heterozigot olmasının bir anlamı kalmıyor,iğne başlatılıyor.

Emin olun elde değil ve bu annelik iç güdüsü korkuyoruz işte annelik bu yüzden kutsal ama merak etme hareketlerini hissetmeye başladığın an herşey bitiyor onun minck bir hareketi varlığını hissettirdiği an rahatlıyosum daha çok sakinliyosun. Hem şöyle düşün bizler toplarlanmamıx lazım kendimizi pskolojmizi düzeltmemiz lazım yoksa bebişler doğduğunda biz yorgun bitkin ve pskolojisi dağılmış bir anne olursak ne anlamı kalır bunca acının ve emeğin biz onlar için çabalamadk mı verimli olamazsak ne anlamı kalır o yüzden Allaha güven nasip edecek olan o sen ona emanet et Rabbim korur Allahın izni ile.. dualarım ben gibi bebek sahibi içn uğraşıp anne olmak isteyen ve doğumumu bekleyen tüm hamile annelere çnkü biz bizden başka kimse anlamaz inşallah güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum her zaman

Aslında tekrarlayan gebelik kayıplarının sonra homozigot yada heterozigot olmasının bir anlamı kalmıyor,iğne başlatılıyor.
İşte bana vermedi baska testler yapti dediki eger burda bir problem ciksa ondn derdim ama senin dusuklernin yuzdeyuz ondan degil dedi. Drlr yok diyor internettekiler kllanmalisn bn dusuk yorm bna verdiler dior
Bende sastim. Ve en son gittigim dr tup bebekte yapior aynı zamanda yani bilgili biri bir dr yuzdeyuz demez herhalde blmiorm ya gebelik sonuna kdr hep diken ustunde olcm bu konudan.

Hakkınızda hayırlısı umarım sağlıkla alırısınız kucağınıza

Şuan hastahanede yatıyorum. Yumurtaliklarim ters dönmüş ameliyat oldum. Bebeğimi gördüm nasıl hareket ediyordu yaşamak için. Çok şükür bebeğe dikkat ettiler iyi dediler ama risk varmış. Lütfen dua et sabahtan beri o kadar ağladım ki öyle hareketlerini görünce yaşasın diye. Dualarınıza çok ihtiyacım var

Çok geçmiş olsun canım gebelikte neden böyle bir şey olmuş ki? Bak Rabbim nasıl gösteriyor hareketlerini herşeye rağmen tutunuyor yavrum. Yeterki bebiş iyi olsun emin ol hepsi iyi olur. O sağlam tutunduğu sürece hiç bir şey olmaz. Düşsün die neler yapanlar var ona rağmen doğuruyolar. Tutunan bebeği doğacak bebeği öyle kaybetmek kolay değil canım korkma. Rabbim yar ve yardımcın olsun keşke elimden duadan daha fazlası gelse..

Acınızı tazelemek istemem kesinlikle başınız sağolsun 20 haftalık bebeğinizi canlı kaybettm dediniz peki sorunun ne olduğunu ortaya çıktı mı? Genellikle enfeksiyon sebebi ile erken zamanlarda su geliyor ve bebek kaybı oluyor. Enfeksiyonumuza baktırmışmuydınız. Belki sizim sürekli tekrarlayan ama farketmediğiz enfeksiyonunuz vardır. Belki bunlar yaptrdnız bilmedğim için ama belki faydam oluyrs die yazıyorum sizi üzdüysem hakkınızı helal edin lütfen

Estafurullah yardim etmeye calistiginiz icin Allah razi olsun
Dr enfeksiyona bakmis ama rahim boyuma baktmi blmiorm o donem druda pek duydugum solenemez sdce hatrladgn acilman filan yok demisti
Nedenini de sordugumuzda Allahin nasibi baska sebep tibben bulamadik dedi
Ama ben o dogm yaptgn gün aşiri yoruldm misafrm vardi filan, birazda yerlere egildm cocuklrla oynadm filan sanirim dogumu tetikledi bilemiorm. Yani tabiki Allah istese olmazdi ama belkide ben oyle yapmasydim bnlr olmayacakti bilemiorm.
İntte arastirdigim kdriylada bn 20. Haftalikta 4 aya kdr lekelenmlerm oldu bu gizli enfeksion belrtisidir diorlr ama bulemiorm.

Allah razı olsun . Daha öncede gebe değilken olmuştu. Dermoid kistim sebep olmuş. Doktorlar bayağı ugrasti bebek için. Yukarıdan deldiler yumurtaligimin yerini değiştirdiler resmen. Çok şükür bebek iyi dediler

Serklaj yetmezliğine baktılar mi acaba

Serklaj yetmezliğine baktılar mi acaba
Hic bilmiyorum sadece bir sorun yoktu dedi o donem rahim kisaligi hakkinda bnm fikrim yoktu oyuzdn sormadm. Ama dr onada bakmistir herlde yani bunu bilmeyen dr yoktur sanirim. Ama bilmiorm belkide yeersiz bir drdu veya belkide ben dogmu tetikledgm icin oldu sonrasnda sekerm cikti belkide suyun fazlalasmisdi ondnda dusmus olablr gbime gelio. Veya belki gebelik zehirlenmesi yani işte bir sebep yok dedi ama sebep bunlrdan biri bence

Çok üzüldüm sizin adınıza. Böyle insan ne yapacağınıda bilemiyor. Ama kendinizi suçlamayın öyle yorgun bir gün geçirmekle 20 haftalık bebek gitmez. Mutlaka altında bir sorun vardır. Bana da dua edin dün acil yumurtaliktan ameliyat oldum. Bebeğe zarar vermeden yapmak için çok uğraştılar. Dikişlerle yatıyorum. İnşallah bu da gitmez

İnşaallah Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Kolaylikla hamileliğimizi gecirip evlatlarimiza saglikla kavuşalim insaallah aminnnn
Dinlenin mutlaka ve sitres yapmamaya calisin bolbol dua edelm hersey Rabbimden insaallah en güzel ve en hayirlisini nasip eder hepimize

Çok yorulduğun için olduğunu sanmıyorum canım bunun için kendini suçlama murlaka bir sebep vardr yoksa öyle kolay değil o bebeği düşürmek Rabbim ona göre veriyor. Gebelik öncesi enfeksiyonuna baktır varsa eğer önce tedavi ol. Gebelikte ise ayda bir mutlaka hem kanda hemde idrarda enfeksiyon baktır. Çıksın veya çıkmasın her ay düzenli baktır bence. Birde gebelikte 12. Hftadan sonra doktordam rica edip hatırlatıp rahim ağzını ölçtür erken teşhis için. Erken selviks te kısalma varsa en azından 24. Hftaya kadar dikiş atılma süresi var. Madem bi sorun bulunamadı sen bunların üzerinde dur mutlaka canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…