Kayıplardan sonra yine hamileyim. Ama stresimi kontrol altına alamıyorum.

Merhaba
3. De igne filanmi kullandınız
Farklı birsey yapildimi
Benimde dusuklerim var ve endiselym suan yeni hanileym diyorum yinemi ayni olacak dr igne vermedi

Merhaba
3. De igne filanmi kullandınız
Farklı birsey yapildimi
Benimde dusuklerim var ve endiselym suan yeni hanileym diyorum yinemi ayni olacak dr igne vermedi
Evet hem iğne hem ilaç kullandım.ecopirin 150 ve oksapar 4000. Sizin de mutasyonlu gen sebepli mi düşükleriniz yani kan pıhtılaşmaaı durumunuz mu var

Evet hem iğne hem ilaç kullandım.ecopirin 150 ve oksapar 4000. Sizin de mutasyonlu gen sebepli mi düşükleriniz yani kan pıhtılaşmaaı durumunuz mu var
Pai ve mtfrler heterozigot
Dr onlr onemli degil dedi ve igne vermedi en az 20 dr a sormusumdur kimse vermio.
Sizin homozigot heterozigmiydu ve hangileri ?

Yani bilemiyorum benim tek genim pai genim homozigottu
Evet dr da homozigot olsa igne kesin dedi ama heterozigota kimse vermior bnde sasirdim kaldm birsuru dr a sordm. İnsallah birsey olmaz bukezde

Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. Çok haklısınız aslında ben de genelde sakın kalmaya çalışıyorum ama bir an panik atak geçiriyorum ve bütün dünyam başıma yıkılıyor. Bugün 10+2 olduk sanki zaman geçtikçe daha da sakinlesiyorum. Ama tabi yarına bu sakinligimi koruyacağımın garantisi yok :)) dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız uzun ve güzel bir ömrü olur Bana da dua ederseniz çok mutlu olurum. Dediğiniz gibi kimi düşsün diye neler yapıyor ama o bebeğin doğası varsa engel tanımıyor

Ayyy çok sevindim ne kadar kötü şeyler yaşamışsın ama bak sonu muhteşem olmuş. umarım bebeğin sağlıklı bir ömür mutlu yaşar çok mutlu oldum senin adına

Ayyy çok sevindim ne kadar kötü şeyler yaşamışsın ama bak sonu muhteşem olmuş. umarım bebeğin sağlıklı bir ömür mutlu yaşar çok mutlu oldum senin adına
Teşekkür ederim. Amin inşallah

Ben de muska yaptırdım iyi geldi en azından artık sıçramıyorum uykudan. Seni çok iyi anlıyorum. Gittiğimde ultrasona bakamıyorum kalbi atıyordur belki diye doktor iyi diyene kadar yan tarafa bakıyorum. Normal bir fotoğrafım bile yok 2 aydır ani falan kalır sonra görürsem üzülürüm diye çok tuhaf bir psikoloji ama inan olacağına varıyor. Bak bir tanıdığımin kardesi kötü maddeler kullanıyordu. Hamile oldugunu öğrenince düşük ilaçları içip kaynar sulu leğene oturuyormuş sürekli ölsün diye o çocuk doğdu bir şeker bir tatlı anlatamam . Yani bazen nasip demek iyi geliyor. Eğer birsey olursa da biz elimizden geleni yaptık. Bu arada pihtilasma testi yaptırdın mı sen ?

Evet dr da homozigot olsa igne kesin dedi ama heterozigota kimse vermior bnde sasirdim kaldm birsuru dr a sordm. İnsallah birsey olmaz bukezde
Merhaba benim de heterozigottu önce doktor bana senin gibi bisey olmaz bu gen turkiyenin yüzde 40nda var dedi. Tamam dedim ben de diğer bebeğide kaybedince artık testin bi önemi kalmadı iğne kullanmak zorundasın dedi.

3 kayıptan sonra bir gebelik yaşadım ben de. Ve dediğiniz gibi kendimizi hep en kötüye hazırladık. Bebeği kucağıma alana kadar kafamın hep bir kenarındaydı. Bebek doğdu. Havalara uçmam gerekirken sanki 5. çocuğumu doğurmuş gibi ruhsuz ve hissizdim. Onu çok seviyordum ama eksik bseyler var gibi. Ve ben zamanla bunu gebelikte kendimi bebeğe çok alıştırmamaya bağladım. Gebeliğiniz 3-4 ayı geçtikten sonra psikolojik destek alın bence. Ya da kendi içinizde bebeğinize bağlanın iyice.

O tedirginlik bende de var mesela ilk bebegimin ultrason resmi hep baş ucumda çekmecede dururdu. Bu bebegimin nerde olduğunu hatırlamıyorum. İlk bebeğimle ikinci bebeğimle hep elimi karnıma koyup sohbet ederdim. Bu bebeğimle çok çok nadir ki yaptığımı farkedince hemen korkuyla çekiyorum. Sonra kendimi kötü hissediyorum maalesef haksızlık yapıyormuşum gibi. Dediğiniz gibi bu durum devam ederse destek almak en doğrusu sanki.

Öncelikle rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tabikide her annede olduğu gibi sen de strese diriyoraun normal ama stres yaparsan da hem san hem bebeğe zarar ümidini kesme rabbim hayirlisini versin inşallah sende bebeğinde çok sağlıklı bir yaşam için de olacaksınız bende 2 kimyasal geçirdim şuan herhangi bir gebeliğim yok 3 yıldır sadece 2 kimyasal ile kaldım inan öyle birşey olsa bende diyorum düşünüyorum aceba aynisimi olacak daha hiç birşey yokken bu korkular oluyor ister istemez ama sen sıkma canını kendini ve güzel bebisi düşün bir git doktora kafanı rahatlat ama bence bu sefer güzel olacak ve bebişim çok şanslı senin gibi melek bir annesi olacağı için

Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi bu sefer sağlıkla kucağıma alırım. Umarım en kısa sürede sen de güzel haberler alırsın. Ben araştırırken sık tekrar eden kimyasal gebeliklerde bağışıklığın önemli olduğunu okumuştum. Hatta bir kadına doktorlar hiç bir sebep bulamamış sürekli kimyasal olmuş. En son bir doktor sen hamile oldugunu öğrenince hasta oluyor musun ? Demiş. Kadında hayır falan demiş ama çok hafif hastalık gibi oluyormuş. Doktor sadece bağışıklığı güçlensin diye bir ilaç vermiş ve kızı sağlıkla tutunmuş. Bir de bence öncesinde testlerini yaptır. Bizim gibi hem zor gebelik elde edip hem kayıp yaşayanların risk alma durumu maalesef olmuyor. Pıhtılaşma ve genetik testler bir tık pahalı ama neyapacagina hazırlıyor kendini insan. En kısa sürede güzel haberlerini aliriz inşallah burda birbirimize destek oluruz gerçekten yaşamayan anlamıyor maalesef ki Allah kimseye yaşatmasın o ayrı.

Yani heterozigot olup kullanan da çok var iyice araştırın göreceksiniz zaten .
Evet biliyorum ve 5 senedir kac dr gezdm bilemessnz. Dusukerlmde olmasina rgmen gerkbyok diorlr delr vermior. Cidden artk şaştim kaldim dusuklern sebebi deil diorlr. Hepsimi yanlış bu drlrn

En sonki gittigim drum bana bununla alakli bazi testler yapti hepsi negatif cikti. Bnm bunca dusuklerimile ragmen dr yuzde yuz kullanmana gerk yok dedi
Senin dusuklerin ondan degil kesin dedi
Ben de suan kendimi kurban gbi hissediorm.

Son düzenleme:
Hangi genleriniz heterozigot?
Hatırlamıyorum. :/ ama benim ikinci gebelikten sonra doktor bana artık verdiğin testin bir önemi yok kullanman gerekli deyip gebe kaldığım gibi başlattı yani. Hatta ben 12 hafta kullanır bırakırım sanıyordum. Kimi öyle yapmış çünkü. Son kontrolde sordum doğuma kadar iğne kullanacaksın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…