• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

tam izleyemedim düğün sahnesine bakabildim sadece
meryem karakteri tam yansıtamıyor çok sert oynuyor
ayselin düğüne girişi cok matraktı herkes şok oldu:1:

bbu gökçenin içinde ne cevherler varmış,rolünün hakkını veree veree oynuyorrrrrrrr

çok keyifli bir bölümdü ama bu ethem sadığın başını yakıcak irfan yüzünden
gökçe bahadır muhteşem bu dizi onun için dönüm noktası oldu helal olsun
:46:

ismailin evlendiği kıza da sinir oluyorum mıy mıy :27:

Dün ilk kez tam izleyebildim... Düğün sahnesi cok hoşuma gitti...

Aysel, hayat kadını mı? Yoksa Ethem'in metresi mi?

bende gökçe bahadıra bayıldım bu dizide. ama tip olarak evin çocukları çok değişik tipler ya ismail irfan bi kuru temizlemeci yakışıklı bide ufak oğlan şeker.

taze gelinin adı neydi yaa:44: neyse iişte... o kız, o evde barınamaz. kaynana, kayınlar... yok bacım bu evlilikte üzülürsün:20:

Son düzenleme:

nasıl o durumlara düsmüs ki??

bundan sonra takip ederim bende.

canım annesi babası ölünce ayseli amcasınınn yanına vermişler..o bakmaya başlamış.....sonrada tecavüz etmiiş sonra ayselin mahallsindeymiş ethem...abi dermiş ona...ama ethem abi deme birgün lazım olur demiş...çünki ayseli seviyormuş...aysel büyümüş..etheme karşılık vermiş...sevmiş ethemle yaşamaya başlamış..koruyup kollamış...ama ethem ayseli aldatmış...
ayselde basmış tekmeyi...bu yola düşmüş...zaten dizidede aysel parasız kalınca işe gidiyor....ethemde sanırım ayselin hikayesini biliyor,ondan bide aşkından vazgeçemiyor...

canım annesi babası ölünce ayseli amcasınınn yanına vermişler..o bakmaya başlamış.....sonrada tecavüz etmiiş sonra ayselin mahallsindeymiş ethem...abi dermiş ona...ama ethem abi deme birgün lazım olur demiş...çünki ayseli seviyormuş...aysel büyümüş..etheme karşılık vermiş...sevmiş ethemle yaşamaya başlamış..koruyup kollamış...ama ethem ayseli aldatmış...
ayselde basmış tekmeyi...bu yola düşmüş...zaten dizidede aysel parasız kalınca işe gidiyor....ethemde sanırım ayselin hikayesini biliyor,ondan bide aşkından vazgeçemiyor...

çok hoşsun şekerim ya:48: ethem abi deme birgün lazım olur çok güldürdün beni:60::60::60:

cok tesekkür ederim canım, cok fazla sey kacırmıs olmuyorum bunları öğrendikten sonra.

Gökçe Bahadır döktürüyo vallahi :42:

Diziyi begenerek izliyorum yeni gelinin adı neydi zeynep di sanırsam yakında baba evine döner o kız bi yerde okumuştum aysel kadir olabilir diyorlar dizi başlarken zaten kadir ve ayselin adı ilk başta yazıyor bende işkillendim artık ben kadir ve zehra olsun istiyorum ikisi çok güzel yakışıyor bakışmaları yetiyor evin kızıda sanırım ismini yanlış bilmiyorsam daniel ile olacak sadıkta başını belaya sokacak bu kesin irfan ve aysel olsun ikiside yakışıyor

Kadirle zehranın aşkı çok masumca,çok güzel.Ama selma da güzel kız,aradan çekildi,onun adına üzüldüm yani
İsmail de sanki gerçekten meryemin oğlu gibi,çok benziyor ona

Diziyi begenerek izliyorum yeni gelinin adı neydi zeynep di sanırsam yakında baba evine döner o kız bi yerde okumuştum aysel kadir olabilir diyorlar dizi başlarken zaten kadir ve ayselin adı ilk başta yazıyor bende işkillendim artık ben kadir ve zehra olsun istiyorum ikisi çok güzel yakışıyor bakışmaları yetiyor evin kızıda sanırım ismini yanlış bilmiyorsam daniel ile olacak sadıkta başını belaya sokacak bu kesin irfan ve aysel olsun ikiside yakışıyor

gecen bolum aysel kadıre bı farklı baktı boyle beyenmıs bı sekılde,,her an bomba patlayabılır:52:

gecen bolum aysel kadıre bı farklı baktı boyle beyenmıs bı sekılde,,her an bomba patlayabılır:52:

Evet arkadaşım her an bomba patlayabilir zaten dizi başlarken kadir ve ayselin adı en başta yazıyor irfanın ismi onlardan sonra yazıyor bu işte var bişeyler birde aysel irfan ve kadirin ortasında bir foto vardı bomba yakın zamanda patlıyacaktır:52::52::1::1::9::9:

Son düzenleme:
Back