- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün ilk kez tam izleyebildim... Düğün sahnesi cok hoşuma gitti...
Aysel, hayat kadını mı? Yoksa Ethem'in metresi mi?
hayat kadını canım
nasıl o durumlara düsmüs ki??
bundan sonra takip ederim bende.
canım annesi babası ölünce ayseli amcasınınn yanına vermişler..o bakmaya başlamış.....sonrada tecavüz etmiiş sonra ayselin mahallsindeymiş ethem...abi dermiş ona...ama ethem abi deme birgün lazım olur demiş...çünki ayseli seviyormuş...aysel büyümüş..etheme karşılık vermiş...sevmiş ethemle yaşamaya başlamış..koruyup kollamış...ama ethem ayseli aldatmış...
ayselde basmış tekmeyi...bu yola düşmüş...zaten dizidede aysel parasız kalınca işe gidiyor....ethemde sanırım ayselin hikayesini biliyor,ondan bide aşkından vazgeçemiyor...
canım annesi babası ölünce ayseli amcasınınn yanına vermişler..o bakmaya başlamış.....sonrada tecavüz etmiiş sonra ayselin mahallsindeymiş ethem...abi dermiş ona...ama ethem abi deme birgün lazım olur demiş...çünki ayseli seviyormuş...aysel büyümüş..etheme karşılık vermiş...sevmiş ethemle yaşamaya başlamış..koruyup kollamış...ama ethem ayseli aldatmış...
ayselde basmış tekmeyi...bu yola düşmüş...zaten dizidede aysel parasız kalınca işe gidiyor....ethemde sanırım ayselin hikayesini biliyor,ondan bide aşkından vazgeçemiyor...
çok hoşsun şekerim ya ethem abi deme birgün lazım olur çok güldürdün beni
cok tesekkür ederim canım, cok fazla sey kacırmıs olmuyorum bunları öğrendikten sonra.
Gökçe Bahadır döktürüyo vallahi
Diziyi begenerek izliyorum yeni gelinin adı neydi zeynep di sanırsam yakında baba evine döner o kız bi yerde okumuştum aysel kadir olabilir diyorlar dizi başlarken zaten kadir ve ayselin adı ilk başta yazıyor bende işkillendim artık ben kadir ve zehra olsun istiyorum ikisi çok güzel yakışıyor bakışmaları yetiyor evin kızıda sanırım ismini yanlış bilmiyorsam daniel ile olacak sadıkta başını belaya sokacak bu kesin irfan ve aysel olsun ikiside yakışıyor
gecen bolum aysel kadıre bı farklı baktı boyle beyenmıs bı sekılde,,her an bomba patlayabılır