• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

şükür ki zeynep çemkirdiiii ismaile bak klasik türk erkeği moduu

işte kapııı

hakikatten ya... nerde o yüce sevgi, baglilik... iki dakikada sildi karisini, demen gibi annesi kilikli vicdansiz.
zeynebin annesine kiziyordum ama hakliymis kadin bu adamdan sana koca olmaz derken.

bu zehrayı anlamadım ben elektirik almış gibi ne oldu

acaba salak ethem gidipte kıza bişeymi dedi...

aman yaa sanki.dizi çok çabuk geçiyor gibi sürsi kısamı neee anında bitiyor

bu zehrayı anlamadım ben elektirik almış gibi ne oldu

acaba salak ethem gidipte kıza bişeymi dedi...

aman yaa sanki.dizi çok çabuk geçiyor gibi sürsi kısamı neee anında bitiyor

ben daha oralarda gelmedim, avrupada biraz sonradan ilerliyor dizi.

hakikatten ya... nerde o yüce sevgi, baglilik... iki dakikada sildi karisini, demen gibi annesi kilikli vicdansiz.
zeynebin annesine kiziyordum ama hakliymis kadin bu adamdan sana koca olmaz derken.

en son söylediği sözlerde doğruyumuş anası gibi gurur binbeşyüz.. vallaa...ismailde....

aaa deli mi ne, ben kadiri istemiyorum dedi :26: illa bi drama daha girecek diziye.
simdi kadir sinirinden ayselle olmasin...

zehraya uyus oldum hem babam kadir gelmezse baskasına vericek dedi cocuk geldi bu seferde hayır diyor okdr gelmis zoraki ne isi olcak seni istiycek cocuk en azından kızsan bile tamam de sonra konusur halledersiniz bidaha zor bulur o calıstıgı yerdeki kız kapıverir :52:

Diziyi izlerken zehraya bende sinir oldum ama sanki kadir zehrayı sevmiyormuş gibime geliyor kadir sanki ayseli sevecekmiş gibime geliyor kadir dün ayselin evine abisi çağırmak için gittiginde ayselle olan bakışması vardı salonda biraz huylandım :1:kadir zehrayı babasına karşı zor durumda bıraktıgı için isteme geregi duydu bence zeynep ve ismaile gelince böyle olacagı belliydi zaten bakalım ilerleyen bölümlerde ne olacak

güzel bir bölümdü bende izledim yalnız anlayamadım zehra kadire neden surat yapıyor orayı kaçırmışım ve neden kadire hayır dedi salak bu kız ya.......ayselllllll seni tek geçerim afet süper oynuyorsun süper :16:

güzel bir bölümdü bende izledim yalnız anlayamadım zehra kadire neden surat yapıyor orayı kaçırmışım ve neden kadire hayır dedi salak bu kız ya.......ayselllllll seni tek geçerim afet süper oynuyorsun süper :16:

kadirle zehra terasta konuşurken zehra babasının adı konsun falan dedigini anlattı kadir ise kendi evlerinin sorumlulugu falan bende dedi şimdi evlenemem evlilik işine girişemem dedi zehra kadire sen beni sevdiginden emin degilsin dedi bu yüzden hayır dedi zehra kadirin kendisini sevdigini düşünmüyor bende öyle düşünüyorum

kadirle zehra terasta konuşurken zehra babasının adı konsun falan dedigini anlattı kadir ise kendi evlerinin sorumlulugu falan bende dedi şimdi evlenemem evlilik işine girişemem dedi zehra kadire sen beni sevdiginden emin degilsin dedi bu yüzden hayır dedi zehra kadirin kendisini sevdigini düşünmüyor bende öyle düşünüyorum

cevap için teşekkür ederim canım.ve bencede kadir zehrayı net sevmiyor onun iyi niyetini masumiyetini ağırlı olmasını seviyor bir nevi yanında huzur buluyor fakat yoğun sevgisi yok ona karşı

Kadir başkasını seviyor. askerdeyken yazılan o şiirler boşa yazılmamıştır. Zehra*yı sevmediği belliydi zaten

bir de şu Zrynep*in her şeye boyun eğmesi çok kötü bir şey. çek resti kızımm şımartma kocanı

Kayıp Şehir 13.Bölümde Neler Olacak Ufak Tüyolar :)

spoiler:
Ayselle ve Kadir Öpüşüyor

Aysel Herzamanki Takıldığı Meyhaneyi Satın Alıyor

Dede Eleniyi Buluyor

İsmailin karısı evden kaçıyor babasının metresi olan kadının evine

Son düzenleme:
Kayıp Şehir 13.Bölümde Neler Olacak Ufak Tüyolar :)

spoiler:
Ayselle ve Kadir Öpüşüyor

Aysel Herzamanki Takıldığı Meyhaneyi Satın Alıyor

Dede Eleniyi Buluyor

İsmailin karısı evden kaçıyor babasının metresi olan kadının evine

feysten alinti dimi:1:

feysten alinti dimi:1:

vuuuuuuwwwwww biz demiştik baştan dimii ama yaaaaaaaaaa yesssss

aysel kadir en klit durum bence dizi bundan sonra heycan içinde.....

zeynebinde kaçması normal......anası kılıklı iso gidip almazda gurur manyağı herif...

ülen ben bile varoşların çocuğuyum tarlabaşında oturmam koca ist. başka yermi yoktu.....

kızlar bir gazetede okudum en sesiz sadık duruyor yaa o neler yapacakmışş nelerrr kendi röprtajında okudum

vuuuuuuwwwwww biz demiştik baştan dimii ama yaaaaaaaaaa yesssss

aysel kadir en klit durum bence dizi bundan sonra heycan içinde.....

zeynebinde kaçması normal......anası kılıklı iso gidip almazda gurur manyağı herif...

ülen ben bile varoşların çocuğuyum tarlabaşında oturmam koca ist. başka yermi yoktu.....

kızlar bir gazetede okudum en sesiz sadık duruyor yaa o neler yapacakmışş nelerrr kendi röprtajında okudum

merak ettim ne yapacakmis? spoiler olarak yazar misin?

Back