• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

Bayılıyorum bu diziye yaa..İhsan'ın işini yinr baltaladı Ethem yaa ama İhsan da kaşındı ne vardı adamın arabasına vuracak orada ya kız ya geleceğiydi boşverecekti kız ona yar olmaz zaten geleceğine bakacaktı. Şimdi bu işte olmayacak kapılar kapandı İhsan'a. Ameliyat olup böbreğini veren çocuğa da kızı vrmeyecekler bence herşey böbreği alana kadardı o kaynana da kızını o aileye verecek göz yok. Gökçe Bahadır yeteneğini konuşturmuş Yaprak dökümünden daha çok beğendim bu rolünü.

irfannnnnnn yamuk yaptın aysele bak bu olmadı:47::47:sen diğerlerinden farklıydın hani sen ayseli gerçekten seviyordun hani :26:olmadı bence:50::50:

Ah İrfan nolcak sana şimdii :18:
tamda yerinde bitirdiler bölümü ya bekle şimdi bi hafta daha (tabi doğurmazsam o zamana kadar :1: )

Bu arada Sezen Aksu'nun şarkısı da müthiş ya cuk diye oturmuş diziye :31:

cok heyecanli ya fragmanda cikmaz daha:ssz:
kucuk kardes'in hisleri inanilmaz kuvvetli cok etkilendim:19:

gökçe bahadır için izlemeye başlamıştım ama dizi hoşuma gitti hem hayat kadınları var diye de işi cinselliğe bağlamamaları beni mutlu etti :51:

oyunculuklar muhteşem.. anne hariç. onun hala karakterine tam oturduğunu sanmıyorum. gökçe de ilk bölümde biraz sendeledi ama şimdi mükemmel oynuyor.. hiç beklemezdim valla helal..

cok övdüler bu diziyi, bugun 1 bölümüne basliyorum bakalim :1:
ALLAHIM kendimi dizikolik biri gibi hissediyorum :17:
halbukisi alakasi yok, izledigim 3-5-6-18 dizi var alt tarafi :1:

Back