• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

bu anneye günden güne gıcık oluyordum bu sefer tam oldum yaa
neydi kardeşim kadın her gelen abiye şikayet ...nasıl kızlar dışarı itiilir bunu gösterdiler..tamam olduğu ortam dışarıdan hoş durmuyor
ama oturdukları yerde,hoş değillll...

kısaca anne delirtti beni....

sonra ethemin kızının adı ayseldi...karısıda beşkarış oradada bi ayrı bir hikaye var valla...

ismailede uyuz oldum şimdiye kadar ,sesizdi erkeklik tasladı kıza....zaten hep böyle olur...

heycanlıydı ,çok güzeldi....yanlızzz kadir ve aysel aşkı doğacak gibi geliyor bana..........

Kadir ve Aysel aşkı olacak banada öyle geliyor bakalım böyle birşey olursa İrfan bey ne yapar:52::52::52:

kadir, aysele aşık olmayacak. o aslında zehrayı da sevmiyor-sanki-

zehranın masumiyetini seviyor bence

anne karakterini ben de başından beridir sevmiyorum

gelin zeynepte çok pasif ya. kocişim kocişim:19:

Bu Aysel ne ayak? 2 bölümdür seyrediyorum da İrfana cok uzak davranıyor.. Hoslanmıyormuydu İrfandan?

Bu Aysel ne ayak? 2 bölümdür seyrediyorum da İrfana cok uzak davranıyor.. Hoslanmıyormuydu İrfandan?

yok be hayatım ifran ayselle tamamen sevgili olmasını temiz aile kızı gibi olmasını isityor ya ayselde biliyor ifonun ailesi bunu istemiyor

işte gösteriyor ama elletmiyor gibi bişiii oluyor

ne vazgeçiyor neden tamamen onla oluor

kızlar nihayet kanal d sesimizi duydu

umutsuz ev kadınları perşembe saat 22 alınmış ....kayıpşehirde saat 20 alınmış...

vedayı bitirmekle büyük hata yaptılar...

cuma günüde arka sokakları almışlar bence ondan saatıni değiştirdi...

Son düzenleme:
Kucuk aysele cok uzuluyorum ben yazik..
Psikopat bi baba.
Bu anneye herkes sinir oluyo galiba,acaip bi kadin.cocuklarini sevis tarzi bile bi enteresan.

son sahneleri yakaladım başını netten izledim..

anlamaıdğım zehranın babası nasılpilavcı oldu netten olunca atlatıyorlar heralde
birde ethem adamı ile ayselin camındanmı bakıyordu anlamadım

kadir ve aysel aşkından umutluyum ben hala...

artı ethemin kızıda aysel demişsim evet ayselmiş
ama karıkoca ilişksii neden öle anlamadım ben

artı ethem ne kadar yamuk yaparsa yapsın harbi seviyor bu ayseli baksanıza kızına bile adını vermiş........

ama uçkuruna sahip çıkamamış.........

birde zenci evde kalıyor diye totolarını yırtıyorlar

ama evin tek kızı zencinin baş ucunda uyuyor...neden erkek kardeşlerinin dedesinin odasında uyumuyorrr mıcının dibindeee

son sahneleri yakaladım başını netten izledim..

anlamaıdğım zehranın babası nasılpilavcı oldu netten olunca atlatıyorlar heralde
birde ethem adamı ile ayselin camındanmı bakıyordu anlamadım

kadir ve aysel aşkından umutluyum ben hala...

artı ethemin kızıda aysel demişsim evet ayselmiş
ama karıkoca ilişksii neden öle anlamadım ben

artı ethem ne kadar yamuk yaparsa yapsın harbi seviyor bu ayseli baksanıza kızına bile adını vermiş........

ama uçkuruna sahip çıkamamış.........

birde zenci evde kalıyor diye totolarını yırtıyorlar

ama evin tek kızı zencinin baş ucunda uyuyor...neden erkek kardeşlerinin dedesinin odasında uyumuyorrr mıcının dibindeee

Ethem ayselin karsi binadan ev tuttu evin icinide gormk icin..
Kari-koca iliskilerini ilerleyen bolumlerde dokerler sanirim ortaya.
Seherin orda yatmasi banada tuhaf geldi,dedesinin odasinda kalabilirdi pekalada.
Ayselden daha cok sarkilar dinlicez sanirim sesi guzel hatunun..

Ethem ayselin karsi binadan ev tuttu evin icinide gormk icin..
Kari-koca iliskilerini ilerleyen bolumlerde dokerler sanirim ortaya.
Seherin orda yatmasi banada tuhaf geldi,dedesinin odasinda kalabilirdi pekalada.
Ayselden daha cok sarkilar dinlicez sanirim sesi guzel hatunun..

şarkımı söyledii...aman yaa bugün aklım başımda izleyemedim.....son sahnede oynarken söylediğinimi dediniz..

çok güzel ya keyifle izliyorum ethem ayrı hikaye aysel öyle dede bambaşkaa

ama meryem hanım fena kaynana kızı sindirdiler ana oğul...kız ailesinde rest çekti o kıpçık suratlı ismaile boyun eğiyor..........

çok güzel ya keyifle izliyorum ethem ayrı hikaye aysel öyle dede bambaşkaa

ama meryem hanım fena kaynana kızı sindirdiler ana oğul...kız ailesinde rest çekti o kıpçık suratlı ismaile boyun eğiyor..........

ah o meryem hanim diziden sogutuyor insani, onun yüzünden izlemiyordum bi kac haftadir.
ismalide hic sevmiyorum, pisligin teki... o cocugu evden kovdugunda iyice düstü gözümden.
neyseki kadirin artik zehrayi sevdigini biliyoruz

ah o meryem hanim diziden sogutuyor insani, onun yüzünden izlemiyordum bi kac haftadir.
ismalide hic sevmiyorum, pisligin teki... o cocugu evden kovdugunda iyice düstü gözümden.
neyseki kadirin artik zehrayi sevdigini biliyoruz

diğer karakterleri seviyorum yaaa ismail tam anası kılıklı biriymiş...zaten ailesinide bırakıp ilk gittiğinde belliydi zeynep kendini yaktı

şükür ki zeynep çemkirdiiii ismaile bak klasik türk erkeği moduu

işte kapııı

Back