diziyi sırf bizim şirkette çekilio diye izlemeye başladım ama sevdim şimdi şirkette çekilen kısımları herkesten önce biliyo olmakta ayrı bi keyif
eee bizede anlatsanabizde insanız ama ya merak ediyoruz
ahahahaa doru haklısın son çekim pazar günüydü onu bilmiom zaten fragmanda grdüm patronun odasındaki tvyi falan kırıyolar şok oldum
patron hayatta izin vermemiştir kesin başka bi yerde kırılmıştr montajla falan birleştrmişlerdir o kısmı çok merak ediorum öğrenmem lazım :)) bu pazarda çekim var p.tesi gelişmelerden haberdar olurum yeni bölümle ilgili o zaman bildiklerimi sööölerim:)
buarada gökçe bahadr tvde göründüğü kadar gzel değil bacakları çok kalın ve çok selülitleri var
bde çok sigara içio hatunama mütavazi birine benziyo öle çok ukalalık falan yapmıyo
yaa bu diziyi çok seviyorum her hafta heyecanla bekliyorum yeni bölümü ..oysa dizi yayınlanmadan fragmanlar döndüğünde çok önyargılıydım diziye karşı...gökçe bahadırı çok antipatik buluyodum ve oyunculuğunu beğenmiyodum..ama bu diziden sonra valla helal olsun kıza diyorum o kadar gerçekçi oynuyo ki rolünün hakkını veriyo...çok sıcak gerçekçi bi dizi..her bölüm mutlaka duygulandırıyo beni...süper...
aynen çok otoriter bi anne, ama napsın kuzum birarada tutmak icin, tuttm bu bu diziyi ama en azından eski türk filmlerinden yada romanlardan kopya değilEthem bildiğin psikopat yaa. hakaret, küfür çok hoşuna gidiyor. o mahalle seni dövsün de gör
Meryem hanımda çok sert. tamam azcık otorite gerekli de abartma teyzeYaprak Dökümü*nün Ali Rıza efendisi gibisin. sıkılıyorum senden...
aynen çok otoriter bi anne, ama napsın kuzum birarada tutmak icin, tuttm bu bu diziyi ama en azından eski türk filmlerinden yada romanlardan kopya değilEthem bildiğin psikopat yaa. hakaret, küfür çok hoşuna gidiyor. o mahalle seni dövsün de gör
Meryem hanımda çok sert. tamam azcık otorite gerekli de abartma teyzeYaprak Dökümü*nün Ali Rıza efendisi gibisin. sıkılıyorum senden...
aynen çok otoriter bi anne, ama napsın kuzum birarada tutmak icin, tuttm bu bu diziyi ama en azından eski türk filmlerinden yada romanlardan kopya değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?