• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

ah irfan ahhh!!!

makina gitti,birsürü masraf çıktı,sözleşme gitti ah irfan ahh:))) sende adam olursannn...

Şu İrfan pek iyi yahu.
Bide şu saçma ani sinir anları olmasa..
Gitti sözleşme, makina, araba, biletler(evet ben ordayım hala) :1:

Seviyorum seviyorum bu çocuğu da adam olur mu ki bu da :27:

sevdim ben bu diziyi hayatın ve istanbulun zorluklarını anlatırken hüzünlendiriyor beni
irfanın yaptıkları aileyi iyice çıkmaza düşürecek gibi
:ssz:

bu dizi beni çok heyecanlandırdı ark.lar ya, özellikle irfana bayıldım :) sanırım bundan sonra hiçbr bölümünü kaçırmayacağım bi dizi olucak... yani çok sürükleyici geldi bana,hemen sardı.. umarım bu da diğer yılan hikayesine dönen dizilere benzemez. :44: bu arada annelerini cemileye ben de benzettim nedense... cemile demişken öyle bir geçer zaman ki ninde eski tadının kalmadığını düşünenlerdenim maalesef :19:

Son düzenleme:
bu sid (benzetenin gözüne sağlık. çok benziyo.. aynı onun gibide salak) başına bi iş açacak diye sonunu izleyemedim. hakkaten açmış. salak oğlan. iyiki izlememişim çok üzülürdüm. gene üzüldüm ama izlerkenki kadar içten değil:27:

dün netten 2 bölümünü de izledim çok beğendm. Gökçe Bahadır tam bi afeti devran olmuş. yaprak dökümünün pasif Leyla*sından sonra oyunculukta level atladığını kanıtladı

o değil de şu futbolcu çocuk nassı indirdi arkadan güzelim arabaya. gitti milyarlık araba... o kaporta hayatta düzelmez:ssz:

arkadaşlar bende izledim bu diziyi henüz tam karakterlerin kim olduklarını anlayamadım yalnız şu uğur polat ethem yani bu ayselin nesi oluyor onu anlayamadım..

nasıll sinir oluyorum yaaa madem kanal d nin bu kadar dizisi var neden diizi çekiyor

yani yalan dünyadan daha güzel şu dizi evet dram ama güzel yüzler tanınmamış cıvıma yok....

valla anlamıyroum.....

Gelecek bölum ile ilgili fikri olan varmi? Ne olur ne olucak kestiremiyorum ben hic,yeni oldugu icinmidir acaba bu?
Ama lutfen bu teknik drektor yardim etsin irfana:26:
Bu irfan adam olmucak yoksa :26:

Gelecek bölum ile ilgili fikri olan varmi? Ne olur ne olucak kestiremiyorum ben hic,yeni oldugu icinmidir acaba bu?
Ama lutfen bu teknik drektor yardim etsin irfana:26:
Bu irfan adam olmucak yoksa :26:

İrfan adam olsa dizinin çatışma noktası ortadan kalkar...
Bu dizi Türkiye'de bugüne kadar yapılmış işlerin çok dışında ilerliyor.
İlk 3 bölümde günümüzdeki tüm sorunlara değinmesi, onların açılarıyla acıların anlatılması, neden- sonuç ilişkilerinin şekillendirilmesi diziye sinema tadı veren etkilerden.
Zannetmiyorum 30 bölüm geçse de bir sonraki bölümde ne olacağını kestirebileceğimizi.
Bu şekildeki bir dizi de Ezel'di.
O günden sonra başka bir dizi izlemem demiştim, ta ki Kayıp Şehir'i görene kadar...

Back