• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

ilk bölüm diye bi reklam koydular işi biliyorlar :27::27:
fragmanlarında izlemem yaa ben bunu :51: diye bi söylendim bugün
can sıkıntısından baktım kumanda elimde kaldı öyle kanalı değiştiremedim :27:
yahu gökçe bahadır ne olmuş öyle bi fitlemiş popo falan gayet dik duruyor hoş hatun olmuş vesselam :23:
neyse önümüzdeki bölümlere göre esas değerlendirmeyi yaparız :ssz:

bu arada irfan hakikaten sid e benziyor demek ki tek benzeten ben değilmişim :27::27:

İlk sayfa da izlemem demiştim ama bende izledim ve beğendim.:))
Demekki büyük konuşmamak lazım.:)
Oyunculuklar çok iyi.:46: Müzik iyi,mekan iyi ..
Yolu açık olsun..:)

Ben beğendim şahsen. Reyting rekoru kırar mı bilmem ama, izlenir bu dizi.

Bu arada evet, İrfan Sid'e benziyor. :1: :52:

sız yazınca kımden bahsedıyorlar dıye baktım ırfana..koptum yaaa hakkaten benzıyor..

bu dizi tutar ilk bölümden anlaşılıyor ne kadar kaliteli olduğu. 3 kere izledim çok çok çok begendım :)

diziye bayıldım
hele ki anne karakterini oynayan kadın müthiş bir oyuncu nerdeyse sete gidip anne diye sarılasım var
başroldeki çocuk çok tatlı böyle sanki davranışları filan çok farklı
gelelim gökçe bahadıra o kızın bu kadar güzel oldugunu bilmiyordum demekki bacagını filan açınca güzel oldugunu anladım:1::1:

iç karartıcı dizileri sevmiyom . fenalık geliyo. gerçek haberlerimizide yeterince iç karartıcı olaylar varen birde dizilerde bunları izlemek içimi bayıyo. oyuncular iyi ama maalesef seyretmeyecem. :50:

diziye bayıldım
hele ki anne karakterini oynayan kadın müthiş bir oyuncu nerdeyse sete gidip anne diye sarılasım var
başroldeki çocuk çok tatlı böyle sanki davranışları filan çok farklı
gelelim gökçe bahadıra o kızın bu kadar güzel oldugunu bilmiyordum demekki bacagını filan açınca güzel oldugunu anladım:1::1:

:1::1::1::1::1::1::1:
güzel kız ya. makyaj acayip yakışıyo kız. en çok saçları ile masu ile saf arası duruşunu beğeniyom ben

dizinin bütün karakterlerini o kadar sevdim ki.çok beğendim.inş bitirmezler

[video=youtube;VryWhQd12m4]http://www.youtube.com/watch?v=VryWhQd12m4[/video]

dizi çok fena =) şu an tekrarını izliyorum her karakter ayrı bi özellikte.he bide bana hiç iç karartıcı gelmedi sürükleyici hatta.ama feriyle aynı güne denk geliyo o kötü artık tekrarlara kaldık :1::1::1::1:

Bende merakla bekliyordum ama ilk bölümünü yarısında yakaladım ve cok sevdim. Olayları tam kavrayamadım tekrarını izlicem o yüzden. Gökçe Bahadır ve Uğur Polat on numara :38:

Bide su Kadir'i cok begendim. Arnavutmus kendileri. :16:

Bende merakla bekliyordum ama ilk bölümünü yarısında yakaladım ve cok sevdim. Olayları tam kavrayamadım tekrarını izlicem o yüzden. Gökçe Bahadır ve Uğur Polat on numara :38:

Bide su Kadir'i cok begendim. Arnavutmus kendileri. :16:

Evet,Türk değilmiş bizim Kadir oğlan :1:
Onun için dublajı çok kötü,anlaşıldı :1:

Back