• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

Gelecek bölum ile ilgili fikri olan varmi? Ne olur ne olucak kestiremiyorum ben hic,yeni oldugu icinmidir acaba bu?
Ama lutfen bu teknik drektor yardim etsin irfana:26:
Bu irfan adam olmucak yoksa :26:

benimde hiç tahminim yok çünki taşlar daha yeni oturmaya başladı

karadenizden göç eden bir aileye ve varoşları gösteren bir dizi diyebildim düne kadar....

ama büyük abinin sevdası farklı bir boyuttaymış.......irfanın sevdası

kadirin çabası

dede karakteri ilk 2 bölüm konuşmamıştı bilee

aysel ise hayat kadınımı değilmi tam çözememiştim hani yapmışta elini ayağını çekmişmi dedim....
yani her karakter farklı bir hayat...................

bence tahmin etmeden beklemek güzell.............yanlız bu irfandan başı çok ağrıyacak bu ailenin ama sonundada güzel olacak gibi geliyor yada öyle istiyorum.....:46:

İrfan adam olsa dizinin çatışma noktası ortadan kalkar...
Bu dizi Türkiye'de bugüne kadar yapılmış işlerin çok dışında ilerliyor.
İlk 3 bölümde günümüzdeki tüm sorunlara değinmesi, onların açılarıyla acıların anlatılması, neden- sonuç ilişkilerinin şekillendirilmesi diziye sinema tadı veren etkilerden.
Zannetmiyorum 30 bölüm geçse de bir sonraki bölümde ne olacağını kestirebileceğimizi.
Bu şekildeki bir dizi de Ezel'di.
O günden sonra başka bir dizi izlemem demiştim, ta ki Kayıp Şehir'i görene kadar...

Ezel de cok baskaydi kesinlikle,gelmis gecmis en ozel diziydi hatta.ama o biraz daha herkesin yaşamadigu hallerdi.
Kayip sehir biraz daha istanbulda cok kisinin yasadigi durumlar sıkıntılar vs.cok icimizden geliyo o yuzden.her karakter icin ayri ayri öykuler izlicez muhtemelen,
Hakanin okulu ve orda yasiycaklari,
Dedenin o kanli ceketinden sonra dökülücek geçmişi,
Sadigin o cocuklarla yasiycaklari,
Annenin iş serüveni,
Kizin (adini unuttun iyimi:) okulu başlayinca nasil degisiceni,
Kadirin o kiza nasi asik olucagin,i
Buyuk abinin evlenme durumunu,
Merakkkla bekliyoruzz. :6::6::6:

benimde hiç tahminim yok çünki taşlar daha yeni oturmaya başladı

karadenizden göç eden bir aileye ve varoşları gösteren bir dizi diyebildim düne kadar....

ama büyük abinin sevdası farklı bir boyuttaymış.......irfanın sevdası

kadirin çabası

dede karakteri ilk 2 bölüm konuşmamıştı bilee

aysel ise hayat kadınımı değilmi tam çözememiştim hani yapmışta elini ayağını çekmişmi dedim....
yani her karakter farklı bir hayat...................

bence tahmin etmeden beklemek güzell.............yanlız bu irfandan başı çok ağrıyacak bu ailenin ama sonundada güzel olacak gibi

geliyor yada öyle istiyorum.....:46:

En cok irfanin durumu merak konusu bende de:)
Aysel icin bende ayni seyi dusunmustum ondan daha cok hikayeler cikicak muhtemelen,amcasinin tecavuz ettigini duyunca cok uzuldum ve o saclarini yoldugu sahneyi izleyemedim bile cok kotu oldum kendi canim yandi resmenn.

Aysel*in durumuna ben de çok üzüldüm. o manyak sevgilisi biliyo kesin bu tecavüzü

zeboşum nereden anladıncnm???merak ettim şincikk bennn

canım, adam psikopat olmasına rağmen Aysel*in tüm hırçınlıklarına katlanıyor. onun acı çeken, merhametli ve insan yönünü görüyor

herkesin para için yaklaştığı bu adamın da zayıf yönlerini Aysel biliyor bence. yoksa bu iki manyak birbirini niye çeksin

hani diziler de hep öyle olur ya. ordan anladım:34:

canım, adam psikopat olmasına rağmen Aysel*in tüm hırçınlıklarına katlanıyor. onun acı çeken, merhametli ve insan yönünü görüyor

herkesin para için yaklaştığı bu adamın da zayıf yönlerini Aysel biliyor bence. yoksa bu iki manyak birbirini niye çeksin

hani diziler de hep öyle olur ya. ordan anladım:34:

züpersinnnnnnnnnn bebeğimmmmmmmmmmmmm

Bu diziye bi tam baslayamadım. Son yayınlanan bölümünü bastan sona izledim. Gökçe Bahadır'a hayran kaldım.
Merak ettiklerim,
İrfan ve ailesi neden İstanbul'a geldiler? Eskiden neredeydiler?
Babalarına ne olmuş?
Suskunlar'ın Zeki'si ( cocugun adını hatırlayamadım ) hep İstanbul'damıymış? Ne iş yapıyor?
Vee Aysel, hayat kadını mı? Yoksa diğer adamın metresi mi?

Dizinin müzikleri süper ötesi..... :16:

Apaçilerimiz çok şirin :1::9::9::9:

Kadir ve Zenci çocukta cok tatlıı :24::16:

Son düzenleme:
cocuk cami niye kirdi ya mudurde nasil bakiyo kih kih:27:

muhteşemdi yaaaaaaaaaaa ...............aysele içim acıdı salak kanal d kıymetini bilse yalan dünyadan önce yayınlasa bari

umutusuz ev kadınları perşembe 20.00 deymiş bizim vede dizisi ne güne gidecek bakacğız...

şu aralar izlemekten sıkılmadığım tek dizi... o saçma sapan yalan dünyanın arkasından verilmiyor muuuu.. vallahi yazık oluyor diziye..

annesi okul kayıt parası için camları silmişti.arkadaşlarıda dalga geçti.onun için kırdı canım.küçük irfan:9::9:

hiii anladim canim tessekurler cevap icin guzel bir dizi umarim boyle devam eder :12:

Back