Kayıp Şehir Kanal D

benimde sevdigim bir diziydi , kanalin yayin politikasi sonucu ipi cekilmis , yani arka sokaklar gibi bi dizi sittin sene sürüyor bu dizi seneyi deviremeden gidiyor

10 bölüm daha gidebilirdi dizi
irfan ayseli gerçekten seviyor dün akşam ki bölümde bunu fazlasıyla anladım
kadir de zehraya karşı merhamet duyuyor
ethem yalnız kalacak yine
şehnaz karakteri tehlikeli azıcık bölüm kaldı bakalık ne dertler açıcak?
ismaile uyuz oluyorum ya ne kadar kompleksli bir adam
kızda iyi sabrediyor ama antalya macerası da gün yüzüne çıkınca kesin baba evine dönecek

son haber
gökçe bahadır ile ilker kaleli(irfan) ayrılmışlar
hatta veda yemeğinde yanyana bile gelmemişler

kızlar sonunu izleyemedim......en son zehra kadir çay bahçesindeydi..

sonrasını anlatabilirmisiniz??

fragman cıkmıs ama ekleyemiyorum. irfan ve kadir kapışıyo.. herkes öğreniyo.. öff yaa Aysel ve Kadir kacsın gitsin ve mutlu son bitsin. internette dolaşan kötü senaryolar gercekleşmesinnn

fragman da dikkatimi birsey cekti simdi, Sadık silahı birine dogrultuyo ve Seher, Meryem yapma diye bagriyo. Aysel veya Kadir den biri olmasın..

Son düzenleme:
Final yazmıyo galiba bir sonraki hafta final

[video=youtube;-lNHjHUP65E]http://www.youtube.com/watch?v=-lNHjHUP65E[/video]

Final yazmıyo galiba bir sonraki hafta final

[video=youtube;-lNHjHUP65E]http://www.youtube.com/watch?v=-lNHjHUP65E[/video]

Gökçe Bahadır yazmış twitter a. 25Mart Final diye.
tesekkürler canım fragman için ben bulamamıstım.

Son düzenleme:
Aysel ne pasakli uykudan uyandi direk kahvalti bi elini yuzunu yikayaydi iyiydi

Kızlar bu Ayselin arkadaşı Duygu gerçek hayatta erkekmi Gerçek transeksüelmi anlamadım.

ayselin arkadaşı duygu acayip derecede saba tümere benziyor dikkat ettinizmi kızlar sizce:26:

bugün dizimiz çok izlendi herhalde,çünkü önceden hiç böyle reklam girmezdi,inşallah bir kanal alır dizimizi ya

öncelikle sözlerime baslamadan önce Kadir senin agzını burnunu kırmak istediğimi belirtmek istiyorum. sen değil miydin? ben senin her sartta yanında olucam diyen!!!, sen degil miydin? herkesi karsıma alırım diyen!!! sen degil miydin Aysel'e aşık olan!!!!!!!!!! ulaaa Kadir!! ama sen ne yapıyorsun Zehra oturup tv izleyip sinemaya gidiyorsun..!!

ama sunun da farkındayım, dizi bitmeyecek olsaydı.. İrfan, Kadir'i affetmeyecekti. Aysel ve Kadir hala devam edecekti ve Zehra ile evlenmeyecekti belki de evlenecekti ama ona kötü davranacaktı ama kesinlikle böyle olmayacaktı!!

off kanal d! böyle diziyi bitiriyorsunuz ya!!!

sonunu da izleyemedim zaten, hersey olsun da bitsin gibi.

dizinin haftaya biteceği bu bölümden belli edildi
irfan ve kadirin hemencik barışması
seherin annesini affetmesi
diğer karakterlere girmediler bile
şehnaz boşa girmiş oldu diziye
duygu (ayta sözeri) saba tümerden bin kat tatlı
kadir ne çabuk aşkını unuttu duygularına perde çekti
bu kadarda olmaz aylarca izlettiler kadirin yaşadıklarını adam bir bölümde zehrayla ben bilmem eşim bilir izlemeye başladı
nurdanın vurulması cok fena oldu ya
kız da ne tatlı maşallah

saçma sapan dizileri yayına koyarlar kayıp şehir gibi muhteşem bi diziyi yayından kaldırıyorlar haftaya dizi final yaptıktan sonra kanal d yi uydudan silecem zaten o kanalda kayıp şehir dışında izlediğim birşey yoktu artık izlememede gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…