Kayıp Şehir Kanal D

ya bu diziyi Cuma ya niye koymuyorlar.. Cuma günü tv de neredeyse hic dizi yok... Hem ertesi gün de tatil.

Cuma günleri acunun programları var mı, blki o yüzden koymuyorlardır. Güzelim dizi bu yüzden biterse cok üzülürüm.

kızlarrr malesef veda yemeği yenmiş hiçbir kanal almamışş yuf yaaaaaaaa çok iyiyidiii fragmanda çıkmadı bu hafta anlamıştım...

demek bitiyor,ilgiyle izlediğim tek diziydi

malesef kayıp şehirin face sayfasında veda yemeği resimleri vardı...kanal d açıklama yapmadı

bugün kanal d. nin sayfasına girdim, tanıtım çıkmış 11 martta yayınlanacak...

ya zaten finale ne kaldiki surda taaa 11 martta sonrada final yapacaklar zaten yani ne kadar guzel dizi varsa sonunu boyle haram ediyorlar alla allaaa

ya zaten finale ne kaldiki surda taaa 11 martta sonrada final yapacaklar zaten yani ne kadar guzel dizi varsa sonunu boyle haram ediyorlar alla allaaa

gitti guzelim dizi kanal d ye cok sinir oluyorum
yuzde yuz yalan dunyada biticek zorluyo kendini

Kanal d ne kadar güzel dizi varsa hepsini bitiriyor nerde saçma sapan bir dizi var illaki yıllarca ekranda gösteriyor kayıp şehirden soonra kanal d senden nefret edeceğim

sırf bu dizi için pazartesi günlerini iple çekiyordum kanal d yi asla açmam artık

uzun zamandır bi dziyi bu kadar keyif alarak izlememişştim..yazıklar olsun gerçekten içine ettiler güzelim dizinin...saçma sapan arka sokaklar dizisi yıllardır yayınlanıyo bi izleyeni varmıdır acaba meçhul..bizim güzel dizimiz bitiyo gerçekten yazıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…