Gerçek derken erkekmi transeksüelmi
ayselin arkadaşı duygu acayip derecede saba tümere benziyor dikkat ettinizmi kızlar sizce:26:
Tek izlemeye çalıştığım diziydi, gene işten çıkamadım ve kaçırdım
Bir arkadaş kısaca nasıl bitti yazar mı ?
İrfana süper ligden ankaraya teklif geldi ,kabul etmedi.
Aysel bunu duyunca sevindi , irfana evlenme teklif etti , çocuğu evlat edindiler..
Kadir gemiyle açıldı uzaklara gitti..
Öbür abisiyle karısı Almanyaya gidiceklermiş..
En son irfan ailesine en ayselle evlenicem dedi,annesi kabul etmedi sonra dedesi geldi yeter artık karışma çocuklara,hayırlı olsun dedi
öpüştüler öyle samimiyetsiz bi bitişti bence..
İrfana süper ligden ankaraya teklif geldi ,kabul etmedi.
Aysel bunu duyunca sevindi , irfana evlenme teklif etti , çocuğu evlat edindiler..
Kadir gemiyle açıldı uzaklara gitti..
Öbür abisiyle karısı Almanyaya gidiceklermiş..
En son irfan ailesine en ayselle evlenicem dedi,annesi kabul etmedi sonra dedesi geldi yeter artık karışma çocuklara,hayırlı olsun dedi
öpüştüler öyle samimiyetsiz bi bitişti bence..
diziye oldu bittiye getirdiler çok yerinde bir şekilde bitmedi dizi şahsen ethemin yıllardır gözünün içine baktığı ayseli bi anda bırakıp şehnazı seçmesi kadirin deli gibi sevdiğim ayseli bırakıp uzaklara gitmesi şehnazın dizi tekliflerinin havada kalması ve aysein irfanı bir anda kabul edişi hatta evlenme teklif edişi zeynepin kocasının kendisini bile bile aldatmasına göz yumup geri ona dönmesi ve hemen ardından almanyaya gitmesi ve son olarak dedenin irfanla aysel evliliğine onay vermesi vds...hepsi çarçabuk oldu anlamsız bir final yaptılar
çok çok saçmaydı bir yerden sonrasını izlemedim bile...
Finali bile yapmasaydılar daha iyiydi.
ee Finali yapınca daha iyi bir izlenim mi oluştu yoookkk
:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?