• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

aa dizi bitiyo şimdi gördüm demekki reytingler düştü,kadiri aysele aşık yapmıycaklardı çünkü herkez sıkıldı aynı şeyleri görmekten bu dizi farklı diye bastan çok rabet görmüştü öyle oluncada izlenmedi tabi

Su guzelim diziyi bitiriyolar simdi gordum sok oldum.Cok severek izliyodum ya.Sacma sapan diziler yayindayken bu nasil biter.İstelik reytingleri iyiydi noldu ki ? cok uzuldum gercekten

dizidee abısınn sevgılısıyle bırbırıne asık olma muhabbetındden sonra dızı sankıı az ızlenmeye basladı sahsen ben sırf bu yuzden bırkmıstım ızlmeeyı sevmıyorum sureklı es degıstrmeyı ve normalmıs gıbı gostermelerını yanı her dızıde aynı muhabbetı ıslemye basladılr. dızı bıtcek dedım bıttı basta sevıyordum tabi...

Valla nasıl bitiryorlar anlam veremiyorum dizinin günüyle saatiyle oynaya oynaya böyle yaptılar işte. Tam da heyecanlı yerlerinde zaten dizi tam rayına oturdu herşeyde yarım kaldı yanii. Ne oldu ki daha dizi de pat diye acelece bir final yapmışlardır sadece bu zamana kadar izlediğim için son kez izlicem yanii ama yazık olduu yalan dünya bitseydi ya onun yerinee.. Hiç olmadı hiç :19:

Tek izlemeye çalıştığım diziydi, gene işten çıkamadım ve kaçırdım :(

Bir arkadaş kısaca nasıl bitti yazar mı ?

Tek izlemeye çalıştığım diziydi, gene işten çıkamadım ve kaçırdım :(

Bir arkadaş kısaca nasıl bitti yazar mı ?

İrfana süper ligden ankaraya teklif geldi ,kabul etmedi.
Aysel bunu duyunca sevindi , irfana evlenme teklif etti , çocuğu evlat edindiler..
Kadir gemiyle açıldı uzaklara gitti..
Öbür abisiyle karısı Almanyaya gidiceklermiş..
En son irfan ailesine en ayselle evlenicem dedi,annesi kabul etmedi sonra dedesi geldi yeter artık karışma çocuklara,hayırlı olsun dedi
öpüştüler öyle samimiyetsiz bi bitişti bence.. :ssz:

Aysel bunu duyunca sevindi , irfana evlenme teklif etti , çocuğu evlat edindiler..
En son irfan ailesine en ayselle evlenicem dedi,annesi kabul etmedi sonra dedesi geldi yeter artık karışma çocuklara,hayırlı olsun dedi

sağolasın teşekkürler:46:

Alel acele yapılan final bu kadar olur bir tek bölüme hızlıca herşey sığdrılmış. O Kadir Aysel aşkı ne oldu bir anda. Kadir'le olan ilişkisini bile bile karım diyecek ona tüm aile kadını kabul edecek, hele Ethem'in o deli aşkı kızına bile Aysel adını koymuşken bir anda Aysel'in bir sözüyle şehnaz'a gitti. Tamam İrfan'ın aşkını anlamış olabilir ama o kadar kolay mıydı yanii. Şehnaz'ın rolü havada kaldı zaten boşa girmiş oldu diziye. Saçma sapan şeyler oldu yanii. Geç başlattılar hemen de bitirdiler bu yüzden geç başlatmışlar demek ki. Oyunculara da seyircilere de yapılan çok büyük bir saygısızlık oldu bu bence.

bizde de dün misafir vardı izleyemedim. iyi ki izlememişim.. irfan ve aysel evlenmiş, kabul etmiyorum internetten de izlemiyorum. benim finalim de Aysel ve Kadir uzaklara gidiyordu... her neyse işte oldu bitti ye getirdiler diziyi..

zaman atlaması olmayınca bana final olmuş gibi gelmiyor..

anlayamadıgım bir arkadas yazmış. ethem, şehnaz'a gitti derkene ? :37:

diziye oldu bittiye getirdiler çok yerinde bir şekilde bitmedi dizi şahsen ethemin yıllardır gözünün içine baktığı ayseli bi anda bırakıp şehnazı seçmesi kadirin deli gibi sevdiğim ayseli bırakıp uzaklara gitmesi şehnazın dizi tekliflerinin havada kalması ve aysein irfanı bir anda kabul edişi hatta evlenme teklif edişi zeynepin kocasının kendisini bile bile aldatmasına göz yumup geri ona dönmesi ve hemen ardından almanyaya gitmesi ve son olarak dedenin irfanla aysel evliliğine onay vermesi vds...hepsi çarçabuk oldu anlamsız bir final yaptılar :ssz:

izlemiycem dedim ama dayanamadım şuan izliyorum... yapmayacaktınız bunu bu güzelim diziye, oyunculuklara ve Gökçe Bahadır'a :47:

diziye oldu bittiye getirdiler çok yerinde bir şekilde bitmedi dizi şahsen ethemin yıllardır gözünün içine baktığı ayseli bi anda bırakıp şehnazı seçmesi kadirin deli gibi sevdiğim ayseli bırakıp uzaklara gitmesi şehnazın dizi tekliflerinin havada kalması ve aysein irfanı bir anda kabul edişi hatta evlenme teklif edişi zeynepin kocasının kendisini bile bile aldatmasına göz yumup geri ona dönmesi ve hemen ardından almanyaya gitmesi ve son olarak dedenin irfanla aysel evliliğine onay vermesi vds...hepsi çarçabuk oldu anlamsız bir final yaptılar :ssz:

evet alalacele saçmasapan bır fınal olmuş. Ethem e bak sen anında başkasına göz koydu. hanı tutuşuyodu aşkından kaç bölumdur. Zeynep ne cabuk affettı oyle
yazık ettıler guzelım dızıye
Gökça Bahadır burda oyunculuğunu ıyı konuşturdu ve bu rolun hakkından çok guzel geldı yalnız

çok çok saçmaydı bir yerden sonrasını izlemedim bile...
Finali bile yapmasaydılar daha iyiydi.
ee Finali yapınca daha iyi bir izlenim mi oluştu yoookkk
:126:

çok çok saçmaydı bir yerden sonrasını izlemedim bile...
Finali bile yapmasaydılar daha iyiydi.
ee Finali yapınca daha iyi bir izlenim mi oluştu yoookkk
:126:

aynen, keske hiç yapmasalardı...

simdi bitti izledim, olan Kadir'e olmuş.. tek mutsuz olan o :43::43::43:

kanal d senden nefret ediyorum en sevdiğim diziyi ekrandan kaldırdın final de saçmaladılar o büyük ethem aşkına bir anda ne olduda şehnaza aşık oldu hele o şehnaza gıcık oldum salak salak bir tip daha konuşmasını bilmiyor herşeye maydonoz oluyor:47::47::47::47:

Back