• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

daniel'a çok üzüldüm yazık:5::5:
ama çocuk kolundan vuruldu ve oracıkta anında ölüverdi:53::53:
madem ölüp diziden çıkıyo mantıklı bi yerden kurşun yemesi gerekirdi:31:

yok yaw sırtından yedi kursunu :31:

anneye sinir oldum :41: en buyuk abileride uyusun teki hepsi kendi istedikleriyle oluyorlar lafa geldinmi seviyoruz ama olay kız kardeslerine donunce nedense aşk sevgi hikaye daniel hepsinden iyiydi cidden ya onu öldürerek diziden cıkarmaları buyuk yanlıs oldu bence

o dizide ben en çok danieli seviyordum en çok
ayrıca şu meryemin oğlu ismailin karısı varya gıcık oluyorum o kıza
zehrayada gıcık oluyorum o zehra neden dudagını büküyor öyle boğasım geliyor
kim ne derse desin ama ethem ve gökçe bahadır aşkı olsun ne olur fırtına gibi aşkk

Bende Daniel'i cok sevenlerdendim, en basından beri.
Cok agladım bu bölüm.

Zehra'ya gıcık kapıyorum, itici seyyy!! :37:
Ethem'i seviyorum ve cok gülüyorum...

Ayrıca Aysel, hastane bahcesinde Kadir ceketini verince icten güldü. Kadir ve Aysel askı istiyorum, cok cekici geliyo bu haller bana :21::21::21:

Son düzenleme:
dikkat edin kadir ve aysel sahnelerinde ikisi birbirlerine çok aşık bakıyorlar yaaaaaa
kadir ve aysel sahnelerini izliyorum diğer sahnelerde başka kanala geçiyorum:)

Fragman yayınlanmıs kızlar, kanal d sitesinde..

Kadir, Aysel iyice abayı yakıyor. Bu bölümde bariz belli :32::32::32:

Cocugun olumune zaten agladim bide ayselle kadirin yakinlasmasi yokmu deli ediyolar beni.nie insanlar sevdiklerine sadik kalamazlar anlamiyorumm.yada neden seviyomus gibi davranip arkadan is cevirirler:47:

Cocugun olumune zaten agladim bide ayselle kadirin yakinlasmasi yokmu deli ediyolar beni.nie insanlar sevdiklerine sadik kalamazlar anlamiyorumm.yada neden seviyomus gibi davranip arkadan is cevirirler:47:

Kadir, Zehra ya asık degildi ki. Olaylar onu nişana sürükledi. Hic ask göremedim gözlerinde Kadir'in.
Aynı şekilde Aysel de İrfan'a asık degil. Yanii ben KadirAysel askı isteyenlerdenim. :16::16:

ay bu meryemde bi acayip böön yaptooom diye bögürüyor simdide
kadir aci ceker asik olmasin aysele :( kiyamam ben ona

aysel nişanı burda yapcaz diyince kadir nasılda üzülüyor ya bu ikisi aşık ya bayılıyorum kadir aysel sahnelerineeeeeeeeee

KIZLAR yeni fragmanı gördünüzmü resmen kadir aysele aşık inanmıyorum offfff çok güzel ya sabırsızlıkla yeni bölümü merak ediyorummmmmmmmmmm

=Beren;28254918]aysel nişanı burda yapcaz diyince kadir nasılda üzülüyor ya bu ikisi aşık ya bayılıyorum kadir aysel sahnelerineeeeeeeeee

Canııım sende mi Kadir Ayselcisin. Bende herkes İrfancı diyorum.. Cok güzel bölümler bizi bekliyorrrr....... :24::24::23:

Canııım sende mi Kadir Ayselcisin. Bende herkes İrfancı diyorum.. Cok güzel bölümler bizi bekliyorrrr....... :24::24::23:

bu bölümü kesin izlemem lazım hep kadir aysel sahneleri var
ya onların aralarındaki aşk başka bir şey başkaaaaaaa
çok hoşuma gidiyor canım:49:

bu bölümü kesin izlemem lazım hep kadir aysel sahneleri var
ya onların aralarındaki aşk başka bir şey başkaaaaaaa
çok hoşuma gidiyor canım:49:

aynen canım zıt kutuplar ya ne güzel cekiyorlar birbirlerini... bayılıyorum.:16:
malesef ben izleyemicem pazartesi kursum var, anca salı günü ofiste izleyebilirim.

dün harikaydıııııı!!! merakımdan derse bile gitmedim. Aysel ve Kadir'in konusmaları süperdiii...... Ayy bayılıyorum bu ikisine yaa :52:
Zehra gene cok sümsüktüü :27:

Aysel de İrfan'a kesin bişey söylemiyor ki... Hep muallakta bırakıyo.. İrfan da yanlıs algılıyo tabi.

Cok merak ediyorummmm :21::21::21:

son bölüm çok ama çok güzeldi ya çok kadir ve aysel sahneleri için tüm gün bekledim dizinin başlamasını kadir resmen aşık aysele
ya şu zehra dudagını büküyor ya gıcık oluyorum o kıza ya:27::27:

Back