- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.583
-
- Konu Sahibi haveaniceday
Tuzak kuracaksın canım.
Önce bir belirteç belirleyip başla.Sonra tlf fotosunu cek. Özel eşyalarınında duruş şekline kadar fotola.bekleniyor bakalım.
Bir değişiklik varmı diyede her girip çıkandan sonra foto ile eşyalarını karşılaştır.
Benim başıma gelen daha beterdi şöyle ki;
Çam.makinasının üzerindeki detarjan kovası 1haftada dibini buluyor.Allah allah acaba çocuk mu döküyor felan diyen bile oldu.ama döküntüde yok ortada.çocuğumda 8aylıkdı o zamamları imekliyor daha 80cm makina üzerinde detarjan kovam en az 25 cmdir bebek nasıl döksün üstelik bebeğime ben bakıyorum hiç peşinden ayrılmıyorum falan o zamanlar.çünkü en tehlikeli dönem masa örtüsünü bile tutup çekmişliği var vs. :)
Sonra annem dediki günahına girmeyeyim ama onu bir komşun vs araklıyor sen bebekle uğraşırken kalkıp giden oluyormuş dedi.dedim evet tam bebeğin altını açarken kalkan olursa nasıl yolcu edeyim, zaten giden de kalkma kalkma işine bak diyor vs.bende kusura bakmasın yine gel vs diyorum dedim.
O an ayıktım tabi olabilirdi.eşimin eski tlf (bizim çıkış kapısı ile kiler aynı koridorda makinada orada) vestiyere astım, kamerayı her gelenler birlikte açıyorum...
Aman bir baktım ki benim bir adi komşu çıkarken çorabınını çıkarıp içine detarjanı doldurup götürüyor!!!
Yaşadığım şoku anlatamam...istese alamadım yok dese bir paket verirdim bile yani detarjan nedir, çalmak nedir!?? Hırsızdan arkadaşmı olur!??
O zamanlarda bebeği sevme bahanesiyle sürekli uğruyordu gün içinde vs.
O videoyu ertesi gün bütün apt. Komşularımı çağırıp diğer komşularıma izlettim, bir daha da benim evime falan gelemedi, görüşmemiz o an bitti :))) sonra taşındı gitti zaten şimdi kimleri soyuyor Allah bilir.
Artık hiç bir şeyim kaybolmuyor :))
Şok oldum, nasıl bir yöntemdir bu. Hiç Allah korkusu kalmamış. Benim evdende havlular nevresimler kayboluyor.
Havlular banyo dolabinda, nevresimler girişteki dolapta.
Hırsızlık bu açıklaması asla olamaz ama önce kendisiyle konuştunuz mu videoyu ifşa etmeden.
Tuzak kuracaksın canım.
Önce bir belirteç belirleyip başla.Sonra tlf fotosunu cek. Özel eşyalarınında duruş şekline kadar fotola.bekleniyor bakalım.
Bir değişiklik varmı diyede her girip çıkandan sonra foto ile eşyalarını karşılaştır.
Benim başıma gelen daha beterdi şöyle ki;
Çam.makinasının üzerindeki detarjan kovası 1haftada dibini buluyor.Allah allah acaba çocuk mu döküyor felan diyen bile oldu.ama döküntüde yok ortada.çocuğumda 8aylıkdı o zamamları imekliyor daha 80cm makina üzerinde detarjan kovam en az 25 cmdir bebek nasıl döksün üstelik bebeğime ben bakıyorum hiç peşinden ayrılmıyorum falan o zamanlar.çünkü en tehlikeli dönem masa örtüsünü bile tutup çekmişliği var vs. :)
Sonra annem dediki günahına girmeyeyim ama onu bir komşun vs araklıyor sen bebekle uğraşırken kalkıp giden oluyormuş dedi.dedim evet tam bebeğin altını açarken kalkan olursa nasıl yolcu edeyim, zaten giden de kalkma kalkma işine bak diyor vs.bende kusura bakmasın yine gel vs diyorum dedim.
O an ayıktım tabi olabilirdi.eşimin eski tlf (bizim çıkış kapısı ile kiler aynı koridorda makinada orada) vestiyere astım, kamerayı her gelenler birlikte açıyorum...
Aman bir baktım ki benim bir adi komşu çıkarken çorabınını çıkarıp içine detarjanı doldurup götürüyor!!!
Yaşadığım şoku anlatamam...istese alamadım yok dese bir paket verirdim bile yani detarjan nedir, çalmak nedir!?? Hırsızdan arkadaşmı olur!??
O zamanlarda bebeği sevme bahanesiyle sürekli uğruyordu gün içinde vs.
O videoyu ertesi gün bütün apt. Komşularımı çağırıp diğer komşularıma izlettim, bir daha da benim evime falan gelemedi, görüşmemiz o an bitti :))) sonra taşındı gitti zaten şimdi kimleri soyuyor Allah bilir.
Artık hiç bir şeyim kaybolmuyor :))
Çok heycanlı bi konu merakla takipteyimValla kuzucum dediklerin de haklısın
Bir tek o kız yerini biliyor diye ondan şüphe ediyorum bu kadar cesur olabilir mi olur çünkü daha öncede saç bakım ürünümü bende gizli aldı yakaladım söyledim özür diledi ses konusunda hem fikirim 3 harfli 5 harfli mevzusunu da internete baktım kaybolan eşyaları diye böyle şeyler çıktı oda oradan girdi aklıma şuan için sanırım tek çözümü işaret koyup beklemek o şekilde de yakalayamazsam direk gizli kamera olayına geçip nokta atışı yapıcam
Sizin olayınızla alakalı mıdır bilemem ki umarım değildir. Eski bir komşumuzunda aynı sizin gibi özel iç çamaşırları kayboluyordu belirli aralıklarla. Hatta son zamanlarda eşinin onu aldattığını ve çamaşırları o kadına götürdüğünü bile düşünmeye başlamıştı. Ancak bir kaç ay sonra Allah'ın işi komşumuz işten biraz erken dönmek zorunda kalmış ve eve geldiğinde ne görsün. Koca adam o iç çamaşırlarını giymiş aynada kendisine bakıyormuş hayran hayran... Yani umarım bir değildir. Siz yinede her yeri arayın iyice bir bakın...
niye illa birine giymesi icin evli mi olması gerekVallahi bende bundan şüphe duyuyoruö aklımda biride var günahda almak istemiyorum ama bir tek o kız biliyor çamaşırlarım nerede diye böyle şeylerede meraklı ama bekar bir kız alıp ne yapacak
ne iğrenç..sen eşini düşünüp ona süslenıyorsun o sana bunları yapıyor..Benim bosandigim eski eşim yeni aldığım iç camasirlarimi geceligimi sevgilisine götürmüştü. Bosandiktan sonra kadın onları giyip bana resmini yollamisti. Ne safmisim ki hiç olmayacak kişilerin günahı ni almışım o dönemde(
Vallahi bende bundan şüphe duyuyoruö aklımda biride var günahda almak istemiyorum ama bir tek o kız biliyor çamaşırlarım nerede diye böyle şeylerede meraklı ama bekar bir kız alıp ne yapacak
Size bişey diyeyimmi,aynen öyle oluyor.Evime yıllar önce gelip giden,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştığım bir kadın,arkamı döner dönmez cüzdanımı boşalttıNeyse ki farkettiniz, hemen yerini değiştirin.
Geri gelse bile hemen çöpe atın zaten.
Giden para olsun, eli milletin geceliğine sütyenine uzanan insandan her şeyi beklerim ben!
Keşke biri çalmış olsaymis eşimi böyle gorecegime keşke biri onu çalmis olsa derdim ..Sizin olayınızla alakalı mıdır bilemem ki umarım değildir. Eski bir komşumuzunda aynı sizin gibi özel iç çamaşırları kayboluyordu belirli aralıklarla. Hatta son zamanlarda eşinin onu aldattığını ve çamaşırları o kadına götürdüğünü bile düşünmeye başlamıştı. Ancak bir kaç ay sonra Allah'ın işi komşumuz işten biraz erken dönmek zorunda kalmış ve eve geldiğinde ne görsün. Koca adam o iç çamaşırlarını giymiş aynada kendisine bakıyormuş hayran hayran... Yani umarım bir değildir. Siz yinede her yeri arayın iyice bir bakın...
AynenÇorap desen anlarım onların kendi kendine yok olma özelliği var
Benim kaynana da başka şeyleri alıp atmıştı sonrada açık açık söyledi oğlunun yanında ben yaptım diyeBir Arkadaş vardi burda onunda Tangasi ic camasirlari kayboluyordu, en Pahali markalardan, sonra cikti ortaya kayinvalidesi alip koltugun Altina Filan saklamıştı:)
Su çorap teklerine çare bulmaları lazımAynen
Çocuklarıma çorap taşıyıp duruyorum,hepsi dursa dağ oluşurdu,kendi kendini imha mı ediyorlar nedir,tekleri var sadece:))