Kayıp Özel Çamaşırlar

Şok oldum, nasıl bir yöntemdir bu. Hiç Allah korkusu kalmamış. Benim evdende havlular nevresimler kayboluyor.
Havlular banyo dolabinda, nevresimler girişteki dolapta.

Hırsızlık bu açıklaması asla olamaz ama önce kendisiyle konuştunuz mu videoyu ifşa etmeden.

Kendisi ile muhatap olmamanın en doğrusu olduğuna karar verdik eşimle.
Çünkü videoya rağmen inkar edebilirdi, videoya rağmen bana iftira attıya diyebilirdi.ya da affet deyip aynı tas aynı hamam devam etmek isteyebilirdi, bende işim gücüm yok onun seviyesizliği ile uğraşamazdım.hem kanıt hem tüm komşulara izletmek en kökten çözüm oldu.dedim ya bir daha yüzünü bile görmedim apt 6 7ay boyunca.sonra taşındı gitti.

Oha demek istedim

Ne insanlar var

Benimde kaybolurdu kullandıklarım hemde hatta penyelerim felanda kaybolurdu ve şüphelendiğim kimse olmuyordu anneme soruyordum dolabındadır iyi bak derdi evlendim ilk yıllarda devam etti duruma alışınca kaybolanları aramaktan Vazgeçtim çok şükür artık olmuyor mantığınıda hala cözemedim

Kayboldugunu söylemeyin. Asla bi yerde dile getirmeyin. Baza altının ayrıntılı fotosunu çekin. Bi kaç ilgi çekici çamaşırıda yem yapın hatta.
Şüphelendiginz kişiyede bi fırsat verin. Yani azıcık rahat davranın. Markete çıkın vs.
Hem o kişi aklanmış olur. Hem sizin içiniz rahat eder.

Benimde başıma gelmis di bekar ken
Kullandığım çamaşırlar sutyenler kayıp oluyordu.sonra ogrendikki bana takıntılı sapik komşunun oğlu çalıyormuş
Kafayı yiyecektik

Çok heycanlı bi konu merakla takipteyim

Vallahi bende bundan şüphe duyuyoruö aklımda biride var günahda almak istemiyorum ama bir tek o kız biliyor çamaşırlarım nerede diye böyle şeylerede meraklı ama bekar bir kız alıp ne yapacak
niye illa birine giymesi icin evli mi olması gerek asıl bekar alır giyer

Benim bosandigim eski eşim yeni aldığım iç camasirlarimi geceligimi sevgilisine götürmüştü. Bosandiktan sonra kadın onları giyip bana resmini yollamisti. Ne safmisim ki hiç olmayacak kişilerin günahı ni almışım o dönemde (

Tuzak kuracaksanız yanında yeni birkaç takım alın onu gösterin bak yeni aldım dur koyayım suraya ilerde giyerim diyip öyle kurun
Mevcut olanlara tekrar durduk yere dadanmayabilir

ne iğrenç..sen eşini düşünüp ona süslenıyorsun o sana bunları yapıyor..

Vallahi bende bundan şüphe duyuyoruö aklımda biride var günahda almak istemiyorum ama bir tek o kız biliyor çamaşırlarım nerede diye böyle şeylerede meraklı ama bekar bir kız alıp ne yapacak

Ya kocan alıp birine hediye ediyor. Ki cok dusuk birc ihtimal. Ya da bedeni senin bedenine uyan bayan bir yakının araklayıp kendi giyiyor. Bunun başka bir açıklaması olamaz.

Benim bi yakınımın evinde de böyle garip şeyler oluyordu. Sonra öğrendik ki yiğeni yedek anahtar yaptırmış, evde kimse yokken girip çıkıyormuş. Komşuları söylemişti.

Benim evimde de oluyordu. Künyem çalındı ufak tefek çok şeyim . Ama alanı biliyordum . Hastalıktı ondaki.

Neyse ki farkettiniz, hemen yerini değiştirin.
Geri gelse bile hemen çöpe atın zaten.
Giden para olsun, eli milletin geceliğine sütyenine uzanan insandan her şeyi beklerim ben!
Size bişey diyeyimmi,aynen öyle oluyor.Evime yıllar önce gelip giden,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştığım bir kadın,arkamı döner dönmez cüzdanımı boşalttı
O an balkonda çamaşır toplarken sanki birşey beni dürttü,ve gidip yatakodamdaki çekmeceye baktım,eşimin bir borca yatırmam için verdiği para yok
Parayı geri aldım,ama nasıl yapabildim,hala şaşıyorum.
Ondan sonra ayağını evden kestim,çünki bana göre de bunu yapabilen,daha neler yapmaz.
Ve şimdi duyuyorum,eşinden boşanmıştı,arkadaşının eşiyle kaçmış

Keşke biri çalmış olsaymis eşimi böyle gorecegime keşke biri onu çalmis olsa derdim ..

Bir Arkadaş vardi burda onunda Tangasi ic camasirlari kayboluyordu, en Pahali markalardan, sonra cikti ortaya kayinvalidesi alip koltugun Altina Filan saklamıştı:)
Benim kaynana da başka şeyleri alıp atmıştı sonrada açık açık söyledi oğlunun yanında ben yaptım diye

Aynen
Çocuklarıma çorap taşıyıp duruyorum,hepsi dursa dağ oluşurdu,kendi kendini imha mı ediyorlar nedir,tekleri var sadece:))
Su çorap teklerine çare bulmaları lazım her evde mi olur bu sorun en çok üzüldüğüm yok diye arıyorum iki gün sonra diğer tekini bulmak vicdan azabı resmen