- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.486
- Konu Sahibi haveaniceday
Daha önceki mesajlarda yazdığım gibi eşim almış olamazEsin almis olsnilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önceki mesajlarda yazdığım gibi eşim almış olamazEsin almis olsnilir mi?
Tövbeler olsunSizin olayınızla alakalı mıdır bilemem ki umarım değildir. Eski bir komşumuzunda aynı sizin gibi özel iç çamaşırları kayboluyordu belirli aralıklarla. Hatta son zamanlarda eşinin onu aldattığını ve çamaşırları o kadına götürdüğünü bile düşünmeye başlamıştı. Ancak bir kaç ay sonra Allah'ın işi komşumuz işten biraz erken dönmek zorunda kalmış ve eve geldiğinde ne görsün. Koca adam o iç çamaşırlarını giymiş aynada kendisine bakıyormuş hayran hayran... Yani umarım bir değildir. Siz yinede her yeri arayın iyice bir bakın...
Sizin olayınızla alakalı mıdır bilemem ki umarım değildir. Eski bir komşumuzunda aynı sizin gibi özel iç çamaşırları kayboluyordu belirli aralıklarla. Hatta son zamanlarda eşinin onu aldattığını ve çamaşırları o kadına götürdüğünü bile düşünmeye başlamıştı. Ancak bir kaç ay sonra Allah'ın işi komşumuz işten biraz erken dönmek zorunda kalmış ve eve geldiğinde ne görsün. Koca adam o iç çamaşırlarını giymiş aynada kendisine bakıyormuş hayran hayran... Yani umarım bir değildir. Siz yinede her yeri arayın iyice bir bakın...
AbovvvSizin olayınızla alakalı mıdır bilemem ki umarım değildir. Eski bir komşumuzunda aynı sizin gibi özel iç çamaşırları kayboluyordu belirli aralıklarla. Hatta son zamanlarda eşinin onu aldattığını ve çamaşırları o kadına götürdüğünü bile düşünmeye başlamıştı. Ancak bir kaç ay sonra Allah'ın işi komşumuz işten biraz erken dönmek zorunda kalmış ve eve geldiğinde ne görsün. Koca adam o iç çamaşırlarını giymiş aynada kendisine bakıyormuş hayran hayran... Yani umarım bir değildir. Siz yinede her yeri arayın iyice bir bakın...
Valla bekar falan deme. Bazı kadınlar aşırı meraklodor giyime. Yalnız bile yatsalar jartiyerli uyurlar...Vallahi bende bundan şüphe duyuyoruö aklımda biride var günahda almak istemiyorum ama bir tek o kız biliyor çamaşırlarım nerede diye böyle şeylerede meraklı ama bekar bir kız alıp ne yapacak
İnsan bekarken Daha çok özeniyor böyle şeylere emin ol. Evlendikten sonra sıradanlaşıyorVallahi bende bundan şüphe duyuyoruö aklımda biride var günahda almak istemiyorum ama bir tek o kız biliyor çamaşırlarım nerede diye böyle şeylerede meraklı ama bekar bir kız alıp ne yapacak
Yahu ben "insan"demek istemiştimKızın ismide hakikatten 5 harfli
Valla başka kadın olmadığına sevinse mi ne yapsa bilemedim o neymiş öyleSizin olayınızla alakalı mıdır bilemem ki umarım değildir. Eski bir komşumuzunda aynı sizin gibi özel iç çamaşırları kayboluyordu belirli aralıklarla. Hatta son zamanlarda eşinin onu aldattığını ve çamaşırları o kadına götürdüğünü bile düşünmeye başlamıştı. Ancak bir kaç ay sonra Allah'ın işi komşumuz işten biraz erken dönmek zorunda kalmış ve eve geldiğinde ne görsün. Koca adam o iç çamaşırlarını giymiş aynada kendisine bakıyormuş hayran hayran... Yani umarım bir değildir. Siz yinede her yeri arayın iyice bir bakın...
Benimde geliyo başima yaa son dönemdede yine çoraplarim kayip 10 çift kaybolmuş nereye gidiyolar anlamiyorumKızlar İyi geceler
Gece gece çıldırmak üzereyim bu gün kışlıkları çıkarmak için odama gittim. Bazamın altından kışlıkları ve ayrıca sıradan bir valizde olan iç çamaşırlarımı (özel çeyizlik çamaşırlar) çıkardım bir şapkamın olmadığını fark ettim acaba çamaşırlarımın olduğu valize mi koydum diyip valizi açtım 3 tane iç çamaşırım kayıp!! Ve en son 3 ay kadar önce baktığımda hepsi yerli yerinde duruyordu heryeri alt üst ettim en pahalı en kaliteli olan takımlarım ortadan kayboldu daha öncede yeni alıp hiç giymediğim südyenlerim kaybolmuştu iki kere ciddi ciddi çıldıracağım
Sizlerinde başına geliyor mu böyle birşey biri gelip aldı desem evimde kimseyi yalnız bırakmam beb evdeyken de kimse buna cesaret edemez en kötü ihtimal ile bazanın veya kapının sesini duyarım bazanın altında ki valize kadar kimse erişemez eşim hayatta bilmez onları oraya koyduğumu ne oldu bu çamaşırlara durduk yere adım kadar eminim oradalardı
Bi akıl verin lütfen
Hem kimse gelmez diyosunuz baza yatak açılınca duyarım diyosunuz. Acaba ne olabilir diyosunuz. Sonra da bi kız vardı kesin o falan. O olduğunu biliyorsan konu niye açılır ki?Bunu kesin deneyeceğim
Sizin olayınızla alakalı mıdır bilemem ki umarım değildir. Eski bir komşumuzunda aynı sizin gibi özel iç çamaşırları kayboluyordu belirli aralıklarla. Hatta son zamanlarda eşinin onu aldattığını ve çamaşırları o kadına götürdüğünü bile düşünmeye başlamıştı. Ancak bir kaç ay sonra Allah'ın işi komşumuz işten biraz erken dönmek zorunda kalmış ve eve geldiğinde ne görsün. Koca adam o iç çamaşırlarını giymiş aynada kendisine bakıyormuş hayran hayran... Yani umarım bir değildir. Siz yinede her yeri arayın iyice bir bakın...