- 11 Ocak 2018
- 2.766
- 4.876
-
- Konu Sahibi haveaniceday
Yok artik. Adam neyin kafasini yasiyormus acabaSizin olayınızla alakalı mıdır bilemem ki umarım değildir. Eski bir komşumuzunda aynı sizin gibi özel iç çamaşırları kayboluyordu belirli aralıklarla. Hatta son zamanlarda eşinin onu aldattığını ve çamaşırları o kadına götürdüğünü bile düşünmeye başlamıştı. Ancak bir kaç ay sonra Allah'ın işi komşumuz işten biraz erken dönmek zorunda kalmış ve eve geldiğinde ne görsün. Koca adam o iç çamaşırlarını giymiş aynada kendisine bakıyormuş hayran hayran... Yani umarım bir değildir. Siz yinede her yeri arayın iyice bir bakın...
Neeeee
Neyin kafasını yaşıyordu bilemem ama yakalayana çok zor olsa gerek..Yok artik. Adam neyin kafasini yasiyormus acaba
Kadin ne yapti peki? Tepkisi nasil oldu?Neyin kafasını yaşıyordu bilemem ama yakalayana çok zor olsa gerek..
Hemen bosanma davası açtı. Ben o zamanlar 15-16 yaşlarındaydım. teyzeninde 10 yaşlarında bir kızı vardı. Kızı hala bilmez neden ayrıldıklarını, anlasamadıklarını sanıyor.. Uzun bir süre psikolojik destek aldı ama sonunda atlattı şükür :)Kadin ne yapti peki? Tepkisi nasil oldu?
Kadin cok iyi yapmis, cok sevindim. Zamaninda kurtulmus manyaktanHemen bosanma davası açtı. Ben o zamanlar 15-16 yaşlarındaydım. teyzeninde 10 yaşlarında bir kızı vardı. Kızı hala bilmez neden ayrıldıklarını, anlasamadıklarını sanıyor.. Uzun bir süre psikolojik destek aldı ama sonunda atlattı şükür :)
Çip takalım bence,geçen gün döktüm sepetleri,3 5 eşleşti,diğerleri tekSu çorap teklerine çare bulmaları lazımher evde mi olur bu sorun en çok üzüldüğüm yok diye arıyorum iki gün sonra diğer tekini bulmak vicdan azabı resmen
Vallahi gay mi nedir bilmem. Zaten sonrasında hemen boşanma davası açmıştı. Bir daha görmedim kendisini
Atlatmış olmasına sevindim.Hemen bosanma davası açtı. Ben o zamanlar 15-16 yaşlarındaydım. teyzeninde 10 yaşlarında bir kızı vardı. Kızı hala bilmez neden ayrıldıklarını, anlasamadıklarını sanıyor.. Uzun bir süre psikolojik destek aldı ama sonunda atlattı şükür :)
Canım dediğin bire bir çıktı yeni aldığım yatak örtümün içerisine tıkıştırılmış şekilde buldum kimin yaptığını bulamadım utanmasam polise gidip parmak izi alıcamHepsi olabilir.
Eksik olan parçalar temel şeyler mi?
Atıyorum şort değildir de, çamaşır sütyen ya da 1 gecelik gibi iş görecek şekilde mi?
Belki karıştırdılar, almadılar ama siz göreceksiniz diye başka bir yere tıkıştırdılar.
Çalışan kadınlar meraklı olur, her insan gibi.
Evimde yıllardır aynı abla var, dolaba saklama kabında bir şey koysa eve gelir gelmez ona bakar.
Onu da nerden biliyorum, ağzını tam kapatamıyor yani kaşka göz arasında kurcalamış oluyor.
Hadi benimki yemek, sizinki eşya merak ediyor olabilir.
Ay seninki de enteresan mış kuzum ben buldum yatak örtüme tıkıştırmış alan / kurcalayan karaktersiz kişiTuzak kuracaksın canım.
Önce bir belirteç belirleyip başla.Sonra tlf fotosunu cek. Özel eşyalarınında duruş şekline kadar fotola.bekleniyor bakalım.
Bir değişiklik varmı diyede her girip çıkandan sonra foto ile eşyalarını karşılaştır.
Benim başıma gelen daha beterdi şöyle ki;
Çam.makinasının üzerindeki detarjan kovası 1haftada dibini buluyor.Allah allah acaba çocuk mu döküyor felan diyen bile oldu.ama döküntüde yok ortada.çocuğumda 8aylıkdı o zamamları imekliyor daha 80cm makina üzerinde detarjan kovam en az 25 cmdir bebek nasıl döksün üstelik bebeğime ben bakıyorum hiç peşinden ayrılmıyorum falan o zamanlar.çünkü en tehlikeli dönem masa örtüsünü bile tutup çekmişliği var vs. :)
Sonra annem dediki günahına girmeyeyim ama onu bir komşun vs araklıyor sen bebekle uğraşırken kalkıp giden oluyormuş dedi.dedim evet tam bebeğin altını açarken kalkan olursa nasıl yolcu edeyim, zaten giden de kalkma kalkma işine bak diyor vs.bende kusura bakmasın yine gel vs diyorum dedim.
O an ayıktım tabi olabilirdi.eşimin eski tlf (bizim çıkış kapısı ile kiler aynı koridorda makinada orada) vestiyere astım, kamerayı her gelenler birlikte açıyorum...
Aman bir baktım ki benim bir adi komşu çıkarken çorabınını çıkarıp içine detarjanı doldurup götürüyor!!!
Yaşadığım şoku anlatamam...istese alamadım yok dese bir paket verirdim bile yani detarjan nedir, çalmak nedir!?? Hırsızdan arkadaşmı olur!??
O zamanlarda bebeği sevme bahanesiyle sürekli uğruyordu gün içinde vs.
O videoyu ertesi gün bütün apt. Komşularımı çağırıp diğer komşularıma izlettim, bir daha da benim evime falan gelemedi, görüşmemiz o an bitti :))) sonra taşındı gitti zaten şimdi kimleri soyuyor Allah bilir.
Artık hiç bir şeyim kaybolmuyor :))
Fikir edinmek daha önce başkasının başına benzer bişey gelmiş mi bunu öğrenmek geldi ise daha sonra ne dediğini ne yaptığını öğrenmek için bildiğim kadarı ile bu platformda toplum kurallarını ihlal etmediğimiz sürece derdimizi problemlerimizi paylaşıp hiç tanımadığımız insanlarla fikir alış verişi yapıyoruz konu size uymuyor veya saçma geliyorsa okumadan geçe bilirsiniz tercih sizin zorla yazın veya okuyun demiyorum..Hem kimse gelmez diyosunuz baza yatak açılınca duyarım diyosunuz. Acaba ne olabilir diyosunuz. Sonra da bi kız vardı kesin o falan. O olduğunu biliyorsan konu niye açılır ki?
Arkadaşım cevap vermek okumak zorunda değilsiniz??? Nedir problem Allah Allah kafanıza silah dayıyan mı oldu hayırola ?Ben geldim aldıım.
Ya yeni üyelerin konuları gün geçtikçe saçmalaşıyor
Manyak çocukBenimde başıma gelmis di bekar ken
Kullandığım çamaşırlar sutyenler kayıp oluyordu.sonra ogrendikki bana takıntılı sapik komşunun oğlu çalıyormuş
Kafayı yiyecektik
Denendi, kullanıldı ve farkettirilmeden geri tıkıştırıldı demek ki.Canım dediğin bire bir çıktı yeni aldığım yatak örtümün içerisine tıkıştırılmış şekilde buldum kimin yaptığını bulamadım utanmasam polise gidip parmak izi alıcam
Birlikte yıkadınız mı örtüyle çıkan geceliği?Canım dediğin bire bir çıktı yeni aldığım yatak örtümün içerisine tıkıştırılmış şekilde buldum kimin yaptığını bulamadım utanmasam polise gidip parmak izi alıcam