Kayıp Özel Çamaşırlar

Sizin olayınızla alakalı mıdır bilemem ki umarım değildir. Eski bir komşumuzunda aynı sizin gibi özel iç çamaşırları kayboluyordu belirli aralıklarla. Hatta son zamanlarda eşinin onu aldattığını ve çamaşırları o kadına götürdüğünü bile düşünmeye başlamıştı. Ancak bir kaç ay sonra Allah'ın işi komşumuz işten biraz erken dönmek zorunda kalmış ve eve geldiğinde ne görsün. Koca adam o iç çamaşırlarını giymiş aynada kendisine bakıyormuş hayran hayran... Yani umarım bir değildir. Siz yinede her yeri arayın iyice bir bakın...
Yok artik. Adam neyin kafasini yasiyormus acaba :KK57:

Kadin ne yapti peki? Tepkisi nasil oldu?
Hemen bosanma davası açtı. Ben o zamanlar 15-16 yaşlarındaydım. teyzeninde 10 yaşlarında bir kızı vardı. Kızı hala bilmez neden ayrıldıklarını, anlasamadıklarını sanıyor.. Uzun bir süre psikolojik destek aldı ama sonunda atlattı şükür :)

Hemen bosanma davası açtı. Ben o zamanlar 15-16 yaşlarındaydım. teyzeninde 10 yaşlarında bir kızı vardı. Kızı hala bilmez neden ayrıldıklarını, anlasamadıklarını sanıyor.. Uzun bir süre psikolojik destek aldı ama sonunda atlattı şükür :)
Kadin cok iyi yapmis, cok sevindim. Zamaninda kurtulmus manyaktan

Su çorap teklerine çare bulmaları lazım :-) her evde mi olur bu sorun en çok üzüldüğüm yok diye arıyorum iki gün sonra diğer tekini bulmak vicdan azabı resmen :KK70:
Çip takalım bence,geçen gün döktüm sepetleri,3 5 eşleşti,diğerleri tek:KK51:

Bir arkadaşımın takılarından plastik saklama kaplarına kadar irili ufaklı pek çok şeyi kayboluyordu. her hafta eksik 2-3 şeyi olurdu muhakkak. o sıra yeni doğum yapmıştı, ikizleri ile hayata adapte olmaya çabalıyordu. "kafan gitmiş neyi nereye koyduğunu bilmiyorsun"dan "ömer seyfettinin perili evi bura mı" diyene kadar dalga geçtiğimiz bile oldu. neredeyse 1 yıl sonra eve gelen temizlikçiyi eşyalarla çıkarken yakladı da mevzuyu açığa çıktı... hatta bebişlerden biri kapıda fark edip "o meniiim" diye ağladı da öyle öğrendi. sizin eve de böyle bir açıkgöz (!) dadanmış olabilir bence.

Vallah siz yazmissiniz aklima gecen haftaki ben geldi. Kizimin poposuna krem surucem sehpanin ustune koyarim kremi ve bezleri asla yerlerini degistirmem baktim yok belki oglum alip atmistir dedim yerlere baktim yatagin altina evi alt ust ettim yok ay allah seytan aldi goturdu dedim esime neyse yattik uyuduk sabah kalktim kizimin altini alicam bez almak icin bi baktim krem sehpanin ustunde o an korkmadim ama suan tuylerim diken diken oldu korkmaya basladim internetr baktim diyince bende arastirdim simdi sacma sapan seyler cikti urktummmm

Bir komşumuz yıkayıp asmis beyazları balkona ertesi sabah bakmış sadece sütyenleri yok. Kadın korkudan aglamisti sapik mı dadandı diye :/ iç çamaşırı olunca insan daha bı tedirgin oluyor. İnşallah başka yere koyup unutmuşsunuzdur çıkar ortaya

Vallahi gay mi nedir bilmem. Zaten sonrasında hemen boşanma davası açmıştı. Bir daha görmedim kendisini

Atlatmış olmasına sevindim.

Kayinvalidenizde yedek anahtariniz varsa , ya kayinvalideniz yada varsa gorumceniz alıyor olabilir.

Kiracı iseniz kapı kilidi değiştirmediyseniz ev sahibiniz girip alıyor olabilir.

Hepsi olabilir.
Eksik olan parçalar temel şeyler mi?
Atıyorum şort değildir de, çamaşır sütyen ya da 1 gecelik gibi iş görecek şekilde mi?
Belki karıştırdılar, almadılar ama siz göreceksiniz diye başka bir yere tıkıştırdılar.
Çalışan kadınlar meraklı olur, her insan gibi.
Evimde yıllardır aynı abla var, dolaba saklama kabında bir şey koysa eve gelir gelmez ona bakar.
Onu da nerden biliyorum, ağzını tam kapatamıyor yani kaşka göz arasında kurcalamış oluyor.
Hadi benimki yemek, sizinki eşya merak ediyor olabilir.
Canım dediğin bire bir çıktı yeni aldığım yatak örtümün içerisine tıkıştırılmış şekilde buldum kimin yaptığını bulamadım utanmasam polise gidip parmak izi alıcam

Tuzak kuracaksın canım.
Önce bir belirteç belirleyip başla.Sonra tlf fotosunu cek. Özel eşyalarınında duruş şekline kadar fotola.bekleniyor bakalım.
Bir değişiklik varmı diyede her girip çıkandan sonra foto ile eşyalarını karşılaştır.

Benim başıma gelen daha beterdi şöyle ki;
Çam.makinasının üzerindeki detarjan kovası 1haftada dibini buluyor.Allah allah acaba çocuk mu döküyor felan diyen bile oldu.ama döküntüde yok ortada.çocuğumda 8aylıkdı o zamamları imekliyor daha 80cm makina üzerinde detarjan kovam en az 25 cmdir bebek nasıl döksün üstelik bebeğime ben bakıyorum hiç peşinden ayrılmıyorum falan o zamanlar.çünkü en tehlikeli dönem masa örtüsünü bile tutup çekmişliği var vs. :)

Sonra annem dediki günahına girmeyeyim ama onu bir komşun vs araklıyor sen bebekle uğraşırken kalkıp giden oluyormuş dedi.dedim evet tam bebeğin altını açarken kalkan olursa nasıl yolcu edeyim, zaten giden de kalkma kalkma işine bak diyor vs.bende kusura bakmasın yine gel vs diyorum dedim.
O an ayıktım tabi olabilirdi.eşimin eski tlf (bizim çıkış kapısı ile kiler aynı koridorda makinada orada) vestiyere astım, kamerayı her gelenler birlikte açıyorum...

Aman bir baktım ki benim bir adi komşu çıkarken çorabınını çıkarıp içine detarjanı doldurup götürüyor!!!

Yaşadığım şoku anlatamam...istese alamadım yok dese bir paket verirdim bile yani detarjan nedir, çalmak nedir!?? Hırsızdan arkadaşmı olur!??

O zamanlarda bebeği sevme bahanesiyle sürekli uğruyordu gün içinde vs.

O videoyu ertesi gün bütün apt. Komşularımı çağırıp diğer komşularıma izlettim, bir daha da benim evime falan gelemedi, görüşmemiz o an bitti :))) sonra taşındı gitti zaten şimdi kimleri soyuyor Allah bilir.

Artık hiç bir şeyim kaybolmuyor :))
Ay seninki de enteresan mış kuzum ben buldum yatak örtüme tıkıştırmış alan / kurcalayan karaktersiz kişi

Hem kimse gelmez diyosunuz baza yatak açılınca duyarım diyosunuz. Acaba ne olabilir diyosunuz. Sonra da bi kız vardı kesin o falan. O olduğunu biliyorsan konu niye açılır ki?
Fikir edinmek daha önce başkasının başına benzer bişey gelmiş mi bunu öğrenmek geldi ise daha sonra ne dediğini ne yaptığını öğrenmek için bildiğim kadarı ile bu platformda toplum kurallarını ihlal etmediğimiz sürece derdimizi problemlerimizi paylaşıp hiç tanımadığımız insanlarla fikir alış verişi yapıyoruz konu size uymuyor veya saçma geliyorsa okumadan geçe bilirsiniz tercih sizin zorla yazın veya okuyun demiyorum..

Canım dediğin bire bir çıktı yeni aldığım yatak örtümün içerisine tıkıştırılmış şekilde buldum kimin yaptığını bulamadım utanmasam polise gidip parmak izi alıcam
Denendi, kullanıldı ve farkettirilmeden geri tıkıştırıldı demek ki.
Bulmanıza sevindim, en azından çalacak kadar gözü dönmüş değilmiş.
Evinize giren herkesi gözden geçirin ve naçizane tabsiyem, ev yardımcısı hariç kim gelirse gelsin daima yatak odanızın kapısı kapalı olsun hatta kilitleuin misafir varken.
Benim ziynet eşyalarım var odamda ve bu sebeple çok dikkat ederim bu konuya.
O kapıyı açık gördüğümde hemen kolaçan eder, kim yerinde yok evde gezinme halinde diye tespit ederim kafamda.
Bu arada evinize gelen o kadınlar tekrar gelecekse sanki hiç durumu bilmiyor gibi ‘yahu çamaşırı ne diye çarşafa teptiniz bu ne böyle olmasın, dikkat edin’ deyin bakalım, ne diyecekler...

Bence başka yerden çıkacak gibi hissettim. Buraya koydum adım gibi eminim dediğim şeyleri hep başka başka yerlerden ama çok alakasız yerlerden bulurum hep