Kayıp Özel Çamaşırlar

Tövbeler olsun

Geçmiş olsun öncelikle. Ben şeyde takıldım ya neden iç çamaşırlarınızı bazanızın altonda bavulda saklıyorsunuz

Daha önce başınıza geldiği için mi. Birde önceden sütyenim kayboldu demişsiniz gecelik sonra taşınırken olacak bişey değildir o zaman evinize giren biridir sütyenleri anlamadı dur şunlarıda alayım dedi heralde ne garip insanlar var

Yani böyle sapkınlıkların olduğu bilsem de reelde şahit olunması şok edici..

Konu sahibi şüphelendiğiniz kişi olabilir. Kimse girmez farkederim dersiniz ama hırsızlıkta marifet el çabukluğudur zaten. Üstelik yerini de biliyormuş..

Abovvv

Valla ya başka bir yere koydunuz hatırlamıyorsunuz(bence yüksek ihtimal) yada giren çıkan yerini bilen biri aldı.kendi kendine uçacak hali yok ya.

Vallahi bende bundan şüphe duyuyoruö aklımda biride var günahda almak istemiyorum ama bir tek o kız biliyor çamaşırlarım nerede diye böyle şeylerede meraklı ama bekar bir kız alıp ne yapacak
Valla bekar falan deme. Bazı kadınlar aşırı meraklodor giyime. Yalnız bile yatsalar jartiyerli uyurlar...

İyi saatteler mi geldi diyorsunuz yani.. Başka bir seçenek kalmıyor çünkü. Kv almaz, eşiniz almaz, siz koyduğunuz yeri unutmadınız.. Şeytan aldı götürdü satamadan getirdi diye evde dolanın bari

Vallahi bende bundan şüphe duyuyoruö aklımda biride var günahda almak istemiyorum ama bir tek o kız biliyor çamaşırlarım nerede diye böyle şeylerede meraklı ama bekar bir kız alıp ne yapacak
İnsan bekarken Daha çok özeniyor böyle şeylere emin ol. Evlendikten sonra sıradanlaşıyor

Doldur kagidi not birak .Kamera var aldiklarini geri getir yoksa polise gidecegim yaz .
Cok can sıkıcı .
Hem hirsiz hem sapıksin yaz .

Valla başka kadın olmadığına sevinse mi ne yapsa bilemedim o neymiş öyle

Benimde geliyo başima yaa son dönemdede yine çoraplarim kayip 10 çift kaybolmuş nereye gidiyolar anlamiyorum

kaynana olabilir evde görümce varsa anahtarın yerini biliyor ise o olabilir
eltiniz olabilir
bekar demeyin çeyiz de oluyor deyşnce meraktan ne alacağını sapıtan kızlar tanıyorum

Tuzak kuracaksın canım.
Önce bir belirteç belirleyip başla.Sonra tlf fotosunu cek. Özel eşyalarınında duruş şekline kadar fotola.bekleniyor bakalım.
Bir değişiklik varmı diyede her girip çıkandan sonra foto ile eşyalarını karşılaştır.

Benim başıma gelen daha beterdi şöyle ki;
Çam.makinasının üzerindeki detarjan kovası 1haftada dibini buluyor.Allah allah acaba çocuk mu döküyor felan diyen bile oldu.ama döküntüde yok ortada.çocuğumda 8aylıkdı o zamamları imekliyor daha 80cm makina üzerinde detarjan kovam en az 25 cmdir bebek nasıl döksün üstelik bebeğime ben bakıyorum hiç peşinden ayrılmıyorum falan o zamanlar.çünkü en tehlikeli dönem masa örtüsünü bile tutup çekmişliği var vs. :)

Sonra annem dediki günahına girmeyeyim ama onu bir komşun vs araklıyor sen bebekle uğraşırken kalkıp giden oluyormuş dedi.dedim evet tam bebeğin altını açarken kalkan olursa nasıl yolcu edeyim, zaten giden de kalkma kalkma işine bak diyor vs.bende kusura bakmasın yine gel vs diyorum dedim.
O an ayıktım tabi olabilirdi.eşimin eski tlf (bizim çıkış kapısı ile kiler aynı koridorda makinada orada) vestiyere astım, kamerayı her gelenler birlikte açıyorum...

Aman bir baktım ki benim bir adi komşu çıkarken çorabınını çıkarıp içine detarjanı doldurup götürüyor!!!

Yaşadığım şoku anlatamam...istese alamadım yok dese bir paket verirdim bile yani detarjan nedir, çalmak nedir!?? Hırsızdan arkadaşmı olur!??

O zamanlarda bebeği sevme bahanesiyle sürekli uğruyordu gün içinde vs.

O videoyu ertesi gün bütün apt. Komşularımı çağırıp diğer komşularıma izlettim, bir daha da benim evime falan gelemedi, görüşmemiz o an bitti :))) sonra taşındı gitti zaten şimdi kimleri soyuyor Allah bilir.

Artık hiç bir şeyim kaybolmuyor :))