- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi Gencanne006
-
Ben cinler mi aldi dedigimde gulenler olmuştu.Hayır bulamadık, o akşam 6 tabak hazırladığımıza emindik hadi 5 tabak hazırlamış olalım dikkatsizlikle, ama takım da eksildi o tuhaf. Bu olay ne zaman oluyor 2005 gibi.
Konu sizin yüzünüzden kapanacak sizde ceza alacaksınız. Konu sahibi de derdini çözemeyecek. Özelden konuşun benceBen cinler mi aldi dedigimde gulenler olmuştu.
Valla biz üzerinde durmadık agnostik kalmayı tercih ettikBen cinler mi aldi dedigimde gulenler olmuştu.
Bu sekilde konusmak yasak mi yasaksa devam etmeyecegim bilmiyordumKonu sizin yüzünüzden kapanacak sizde ceza alacaksınız. Konu sahibi de derdini çözemeyecek. Özelden konuşun bence
Hâlâ guluyorum benBen cinler mi aldi dedigimde gulenler olmuştu.
Valla ben yazicaktimSeytan aldii goturduuu satamadan getirdi sarkisi geldi aklima. Buzdolabina bakin. Butun aksam tv kumandasi aradim buzdolabindan cikti.
Tv kumandası buzdolabından mı çıktıSeytan aldii goturduuu satamadan getirdi sarkisi geldi aklima. Buzdolabina bakin. Butun aksam tv kumandasi aradim buzdolabindan cikti.
Bende demliği koymuştum buz dolabinaTv kumandası buzdolabından mı çıktıbundan ötesi olamaz herhalde
Korkunçlu konular yasak evetBu sekilde konusmak yasak mi yasaksa devam etmeyecegim bilmiyordum
Bundan sonra bir şey kayboldu mu buzdolabına bakıcam ilk. Her şey ordan çıkıyor anlaşılanBende demliği koymuştum buz dolabina
Kumanda buzdolabından çıktıysa kek için doğru adres tv ünitesiSeytan aldii goturduuu satamadan getirdi sarkisi geldi aklima. Buzdolabina bakin. Butun aksam tv kumandasi aradim buzdolabindan cikti.
hakkaten bunu nerden okudunuz duydunuz?Cinler mi aldi acaba? Boyle bir sey olabiliyor sanirim. Bazen onlar icin yuksek yerlere yemek koyulurmuş. Sadece cin de degil her türlü goremedigimiz varliklar icin.
Tv kumandasini sakladigim yerede salçayı koymusum... bugun basim cok agriyordu ondan yav...Tv kumandası buzdolabından mı çıktıbundan ötesi olamaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?