- 16 Kasım 2017
- 56
- 19
- 88
- 28
- Konu Sahibi Gencanne006
-
Ya olabilir miCinler mi aldi acaba? Boyle bir sey olabiliyor sanirim. Bazen onlar icin yuksek yerlere yemek koyulurmuş. Sadece cin de degil her türlü goremedigimiz varliklar icin.
Çocuklarınız küçük mü onlar şaka olsun diye saklamıştır belkiMerhaba arkadaşlar size saçma gelebilir ama aklım almıyor
Dün kek yaptım çocuklar yedi 8 dilim vardı çocuklar bu sabah tekrar 3 dilim yedi bende kapı kapattım masaya koydum 2-3 saat sonra ne olduysa bilmiyorum aramadığım yer kalmadı kapta öyle küçük değil büyük kap bi akıl verin ilk defa karşılaştım
Kiyafetleri falan giyip gittiklerini duymustum. Koyarken bismillah demek gerekirmis. Hala bulamamis olmaniz cok garip. Eve giren cikan biri oldu mu?Ya olabilir mi
Ya düşündüm aşağı falan mı attılar dedim aşağı inip baktım oyuncakların arasına ama yokÇocuklarınız küçük mü onlar şaka olsun diye saklamıştır belki
Hadi diyelim keki aldırlar. Kalıbını napıcaklarCinler mi aldi acaba? Boyle bir sey olabiliyor sanirim. Bazen onlar icin yuksek yerlere yemek koyulurmuş. Sadece cin de degil her türlü goremedigimiz varliklar icin.
Hayır hiçkimse gelmedi ya keki geçtim hadi çocuklar yemiştir ama kap büyük küçük olsa biyerlerdedir derimKiyafetleri falan giyip gittiklerini duymustum. Koyarken bismillah demek gerekirmis. Hala bulamamis olmaniz cok garip. Eve giren cikan biri oldu mu?
Çocuklar küçük mü belki aşağı falan atmışlardır?Merhaba arkadaşlar size saçma gelebilir ama aklım almıyor
Dün kek yaptım çocuklar yedi 8 dilim vardı çocuklar bu sabah tekrar 3 dilim yedi bende kapı kapattım masaya koydum 2-3 saat sonra ne olduysa bilmiyorum aramadığım yer kalmadı kapta öyle küçük değil büyük kap bi akıl verin ilk defa karşılaştım
Tovbe ya böyle seyide ilk defa okudumHadi diyelim keki aldırlar. Kalıbını napıcaklar
Kabı damı yedilerCocuklar almıştır bence
Mutfak birinin girebileceği bir yerde mi? Mesela balkonlu balkona kolayca çıkılabilir mi? Biri gelebilir mi yani?Hayır hiçkimse gelmedi ya keki geçtim hadi çocuklar yemiştir ama kap büyük küçük olsa biyerlerdedir derim
Aşağı inip baktım yokÇocuklar küçük mü belki aşağı falan atmışlardır?
Nerden duydunuz böyle bir şeyiKiyafetleri falan giyip gittiklerini duymustum. Koyarken bismillah demek gerekirmis. Hala bulamamis olmaniz cok garip. Eve giren cikan biri oldu mu?
Kiz koymuslardir bi yerlere hshshs 3 harflilerden daha mantikli benceKabı damı yediler
Yok balkon camlıMutfak birinin girebileceği bir yerde mi? Mesela balkonlu balkona kolayca çıkılabilir mi? Biri gelebilir mi yani?
Kek yaparlar icindekileri yıyıpHadi diyelim keki aldırlar. Kalıbını napıcaklar
Valla en az 50 defa aradım saat 4 ten beriKiz koymuslardir bi yerlere hshshs 3 harflilerden daha mantikli bence
Balkondan kek calmak icin eve girmekte nebiliyim yaniMutfak birinin girebileceği bir yerde mi? Mesela balkonlu balkona kolayca çıkılabilir mi? Biri gelebilir mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?