Kayıp kek ve kabı

Bu soyledigimin dayandığı temeli kimseye anlatmakla ugrasmak istemiyorum ama biraz olsun iciniz rahat olsun diye belki ise yarar diye bir fikir vermek istiyorum uygulamak isterseniz eger.

Ya Hayyum ya Kayyum diyerek ararsanız bulacağınızı okumuştum bir münacat duası kitabında. Çok denedim hepsinde de buldum gerrcekten . Çocuklar aşağı atıp biri de alıp kacmdiysa ki düşük ihtimal mutlaka çıkar bir yerlerden boşuna telaş olmayın .

İnşallah deniycem

Korkunçlu konu var dediler geldik

Merak etmeyin benim çaydanlığı buzdolabına sokup sonra 1 saat aramışlığım var. Ararken adımın ince bilek olduğundan emin olduğum kadarda emindim en son ocağın üstüne koydum diye. Kafamdan tamamen silinmiş aradaki zaman. Sizde bir yere koyup unuttunuz belliki

İnşallah öyle olmuştur diye umut ediyorum

Ama net şekilde hatırlıyorum kızlara verdim masaya koydum tekrar yiycekleri için namaz kılmaya gittim o sıra da çocuklarda yemedi zaten orda takılıyorum

Bu soyledigimin dayandığı temeli kimseye anlatmakla ugrasmak istemiyorum ama biraz olsun iciniz rahat olsun diye belki ise yarar diye bir fikir vermek istiyorum uygulamak isterseniz eger.
4 7 1 8 9 1 4 7 2 buradaki bütün rakamlari tek tek okuyup baktığınız yerlere bakar misiniz tekrar? Dört yedi bir diye okunacak. Dayandigi temeli.merak edenler instagram home_by_ra sayfasina baksin. sacma sapan yorumlar yazip bilmedikleri bir konunun dalgasını geçmesinler.

Tamam canım sağol deniycem gerçekten

Ama net şekilde hatırlıyorum kızlara verdim masaya koydum tekrar yiycekleri için namaz kılmaya gittim o sıra da çocuklarda yemedi zaten orda takılıyorum
İnanın bende emindim ocağın üstüne koydum ocağı kapatıp gittim diye. Korkmayın çıkar bir yerden

Bir keresinde bizde oldu bu durum, 6 tabak hazırlamıştık pasta yicektik, 5 tabak var altıncısı yok ara ara yok. Takımda da 6 tabak vardı hala altıncı tabak yoktur takım eksildi

Bende siizzn gibi dusunuyorum olmayacak biR yere koydu belkide gozunun onunde ama ara tara yok hepimiz yapiyoruz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…