kayıp danaları toplama kampı..

nasıl duygu danası begendın mı?

şu sıyah beyaz olan daha yakuşuklu....kımmiş kmlerdenımış...ogrenmek lazım

benımde düğünum var ama burdakı danalar düğüne gelmedıler daha :dilcikar: korkman lan alt tarafı 22 ayar bı altın takcaksınzı bee bu mutlu gunumdede yalnız mı bırakcaksınız artık karşınızda taze gelın danası var kaydirigubbakcemile

bu sıyah dana gıttıgım cıflıgın aga danası olur dıgerıde onun kuzenı

gonca danası haklısın kız bu ıyıce azdı o yuzden kendımı vurdum yollara buna ıyı koca baş bulmak ıcın yoksa bu kacacak bırıne

ev hanımı afıyet olsun gı bız koca bulma derdındeyız bu duygu danasına sen yemek derdınde ayıp ayıp

neyse danalarım ben kacıyorum anneme gıdıcem
duygu danası sızlere emanet

bunlar ödüllü bi kere beğenir artık aaa bunlardan iyisini mi bulacak soy sop tamam bunlarda

bunlar ödüllü bi kere beğenir artık aaa bunlardan iyisini mi bulacak soy sop tamam bunlarda

ev hanımım ozlemısım senı beee..
bu olabılır tanısıp muhabbet etmek lazım...frekanslar tutacakmı...
dugerlerı korkunctu...hele o sıyah sey ay ben gece korkarım be..

tamam bunu beğendiysen çitin arkasından konuşabilirsin:roflol:
fazla sokulma hea.s.

allahım kısılık bulanımına gırdım...elımı sallasım ellısı..
kedıden adaylar...danadan adaylay...okuzden adaylar vayyyyyy ben neymısım beeeeee

canım bende sizleri özledimŞeniz kim uğraşacak benle dimi ama fırtınayı yakalamıyım ama neler yapmış yine bana utanmıyonuz demi hasta ve yaşlı bir kadınla uğraşmaya bide size ödüllü aday tanıtıyorum kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…