sükür kavusturana ablam ya, yil kadar uzun geldi bu hafta özlemisim hepiniziŞeniz
senden var fayda,:asigim:
öldürcek bunlar beni yesil yoncaya hasret koydu danalar:mymeka:
alkis yapan smili,alkis yapan smiliiiii
valla abla ne dogru bir laf, ot yoksa sütde yok:roflol:
bende sizleri çok özledim sonunda sadece benden fayda olduğunu anladınmı süpüşüm:1hug:
Sorma ablam,hemde nasilsenağlama
fena oturdu icime bu danalarin dedikleriÇok üzgünüm çoook
aman adi üstünde dana bunlar zaten:dilcikar:
meger ne büyük yeri varmis buranin hayatimizda,:enbuyukkk:
danalar düğünum varda kımse gelmıyo mu be okadr topıc actık hıııh
böcüğe ne yakışmış gelınlık..........
vah vahhhhh
gelin olmuş gidiyor böcük..
cok beğenerek dıktrdım bu gelınlığı beden bulmakta bıraz zorlandım ama hayalımdekı kocayı buldumya gelınlık olmasa nolur :jeyyar:
kayıp danalardan biri siz çok özlediklerine merhaba diyebilmek için geldi
hepinizi çok özledim tedavim biraz iyiye gidince hemen yanınızda olacağım hihoyyyt
danalar arada giriyorum sizleri gözlüyorum sengözlerimebaksanab hepten yokum sanmayın
şimdi biraz gezmeye çıkıyorum bir bakayım siteyeŞeniz
geçmiş olsun canım rahatsız olduğunu bilmiyordum sen bana gel ben seni nefis yiyeceklerimle iyileştiririm birşeyciğin kalmazŞeniz
kayıp danalardan biri siz çok özlediklerine merhaba diyebilmek için geldi
hepinizi çok özledim tedavim biraz iyiye gidince hemen yanınızda olacağım hihoyyyt
danalar arada giriyorum sizleri gözlüyorum sengözlerimebaksanab hepten yokum sanmayın
şimdi biraz gezmeye çıkıyorum bir bakayım siteyeŞeniz
Hatçe ablam çok geçmiş olsun.Gel aplam ben sana misler gibi bakarım uğur böcüğümŞenizİyiye gidecek daha iyi olucaksın birtanem.Seni seviyorum Hatçe ablam.
Sende geldin birtek kayıbımız vao Moon nerelerde haber alabiliyormusun çok sıkı görüşürdünüz siz çok merak ediyorum aplacım kendisini.Haber alırsan bana bilgi verirmisin?Çok öptüm canım aplacım:1hug:
Hatçe ablam çok geçmiş olsun.Gel aplam ben sana misler gibi bakarım uğur böcüğümŞenizİyiye gidecek daha iyi olucaksın birtanem.Seni seviyorum Hatçe ablam.
Sende geldin birtek kayıbımız vao Moon nerelerde haber alabiliyormusun çok sıkı görüşürdünüz siz çok merak ediyorum aplacım kendisini.Haber alırsan bana bilgi verirmisin?Çok öptüm canım aplacım:1hug:
bende sandımkı :çok üzgünüm: benden bahsedıyon :a015:
hahahaahaha alemsin barcman abla, sen beni güldürdün allahda seni güldürsün, acik dilenci duasi gibi oldu ama idare et:roflol:boşver aldırma bunlar değişmez öyle bakarlar bize
anam özümbüsüm ne oldu?kayıp danalardan biri siz çok özlediklerine merhaba diyebilmek için geldi
şimdi biraz gezmeye çıkıyorum bir bakayım siteye
bende bende
ağlıyorum möööööö mööööö diye
kimsler yokCADIARZU
hahahaahaha alemsin barcman abla, sen beni güldürdün allahda seni güldürsün, acik dilenci duasi gibi oldu ama idare et:roflol:
anam özümbüsüm ne oldu?
gecmis olsun; rahatsiz oldugunu bende bilmiyodum:
cabuk iyiles olurmu:teselli:
sizde gidin acik otlayip gelin:smiley-cool:
hahahaahaha alemsin barcman abla, sen beni güldürdün allahda seni güldürsün, acik dilenci duasi gibi oldu ama idare et:roflol:
anam özümbüsüm ne oldu?
gecmis olsun; rahatsiz oldugunu bende bilmiyodum:
cabuk iyiles olurmu:teselli:
sizde gidin acik otlayip gelin:smiley-cool: