kayıp danaları toplama kampı..

bende sizleri çok özledim sonunda sadece benden fayda olduğunu anladınmı süpüşüm:1hug:

bende sizleri çok özledim sonunda sadece benden fayda olduğunu anladınmı süpüşüm:1hug:

Sorma ablam,hemde nasilsenağlama
fena oturdu icime bu danalarin dedikleriÇok üzgünüm çoook
aman adi üstünde dana bunlar zaten:dilcikar:
meger ne büyük yeri varmis buranin hayatimizda,:enbuyukkk:

Sorma ablam,hemde nasilsenağlama
fena oturdu icime bu danalarin dedikleriÇok üzgünüm çoook
aman adi üstünde dana bunlar zaten:dilcikar:
meger ne büyük yeri varmis buranin hayatimizda,:enbuyukkk:

boşver aldırma bunlar değişmez öyle bakarlar bize kaydirigubbakcemile3

danalar düğünum varda kımse gelmıyo mu be okadr topıc actık hıııh

böcüğe ne yakışmış gelınlık..........
vah vahhhhh
gelin olmuş gidiyor böcük..

kayıp danalardan biri siz çok özlediklerine merhaba diyebilmek için geldi
hepinizi çok özledim tedavim biraz iyiye gidince hemen yanınızda olacağım hihoyyyt
danalar arada giriyorum sizleri gözlüyorum sengözlerimebaksanab hepten yokum sanmayın
şimdi biraz gezmeye çıkıyorum bir bakayım siteyeŞeniz

cok beğenerek dıktrdım bu gelınlığı beden bulmakta bıraz zorlandım ama hayalımdekı kocayı buldumya gelınlık olmasa nolur :jeyyar:

sana diyom hep az ye dıye ama nerde...:mymeka:
ne varsa sılıp süpürüyon...
yalnız kocana dikkat et eski çapkınlardan bılmıyom yane...:icecream:

geçmiş olsun canım rahatsız olduğunu bilmiyordum sen bana gel ben seni nefis yiyeceklerimle iyileştiririm birşeyciğin kalmazŞeniz

geçmiş olsun canım rahatsız olduğunu bilmiyordum sen bana gel ben seni nefis yiyeceklerimle iyileştiririm birşeyciğin kalmazŞeniz

çok sağol barçman geçecek inşallah biraz uzun sürecek ama inanıyorumki geçecek Şeniz
bak yemek dedin birden iyilik hissetmeye başladım bile:roflol:

Hatçe ablam çok geçmiş olsun.Gel aplam ben sana misler gibi bakarım uğur böcüğümŞenizİyiye gidecek daha iyi olucaksın birtanem.Seni seviyorum Hatçe ablam.
Sende geldin birtek kayıbımız vao Moon nerelerde haber alabiliyormusun çok sıkı görüşürdünüz siz çok merak ediyorum aplacım kendisini.Haber alırsan bana bilgi verirmisin?Çok öptüm canım aplacım:1hug:

ayşemmmŞeniz nasılda özlemişim hepinizi gerçekten ne güzel kaçamak girişimde senide gördüm hihoyyyt tedavim süresince pc den ve cep tel den uzak kalmam gerekiyor o yüzden giriş yapamıyorum sizleri gördüm ya çok sevindim
moon şuan istanbulda canım çok iyi herşey yolunda gidiyor istediği hedefleri gerçekleştirmekle meşgul ve rabbim yardımcısı olsun yavaş yavaş hedeflerine ulaşıyor hihoyyyt bende kocamannn en derinnnnnn hasretlerimle öpüyorum canımŞeniz

bende sandımkı :çok üzgünüm: benden bahsedıyon :a015:

boşver aldırma bunlar değişmez öyle bakarlar bize

hahahaahaha alemsin barcman abla, sen beni güldürdün allahda seni güldürsün, acik dilenci duasi gibi oldu ama idare et:roflol:
anam özümbüsüm ne oldu?
gecmis olsun; rahatsiz oldugunu bende bilmiyodum:
cabuk iyiles olurmu:teselli:
bende bende
ağlıyorum möööööö mööööö diye
kimsler yokCADIARZU

sizde gidin acik otlayip gelin:smiley-cool:

tamam birastan gelirim biyere gitmeyin he

ahhh süpürgem ahhhhhh sorma tıp adını koyamayınca hastalıklarımın bende gizliden gizliye depresyon başlamış başederim sandım fakat edememişim oda kendiliğince ilerlemiş bedende heryerimi davuldan beter şişirdikaydirigubbakcemile3 hastalığının adı konmayan depresyonlu kadın oldum işte napcanız azıcık idare etceniz delidir ne yapsa yeridir diyip geçin :roflol:
dur seni öpmedim kaçma Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…