- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
- Konu Sahibi incitanem
şışttttt...danalar...duygusal dananız 3 gunluk aradan sonra aranızda ozledım...danalarım..inci danam nerdesın kızzzzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh süpürgem ahhhhhh sorma tıp adını koyamayınca hastalıklarımın bende gizliden gizliye depresyon başlamış başederim sandım fakat edememişim oda kendiliğince ilerlemiş bedende heryerimi davuldan beter şişirdikaydirigubbakcemile3 hastalığının adı konmayan depresyonlu kadın oldum işte napcanız azıcık idare etceniz delidir ne yapsa yeridir diyip geçin :roflol:
dur seni öpmedim kaçma Şeniz
ahhh süpürgem ahhhhhh sorma tıp adını koyamayınca hastalıklarımın bende gizliden gizliye depresyon başlamış başederim sandım fakat edememişim oda kendiliğince ilerlemiş bedende heryerimi davuldan beter şişirdikaydirigubbakcemile3 hastalığının adı konmayan depresyonlu kadın oldum işte napcanız azıcık idare etceniz delidir ne yapsa yeridir diyip geçin :roflol:
dur seni öpmedim kaçma Şeniz
ben geldim parolayı söylüyorum möö mii muuu acıkmışsınızdır size yiyecek getirdim buyrun
Danalar firarda yakalayalım şunları
ay anam boluya varmışlar nasıl yakalarım bana çok uzak siz getirin şunları ahıra
Ekiplere haber verdim az sonra ağıra kapanacaklar çok sıkılmışlar biraz geziyorlar danalar
kayıplar bulanların...acılen barcmane bıldırılmesı rıca olur....inci danası,dılegım,ev hanımı,nerdesınııııızzzzzz
malesef ben geldim duygu danası :sm_cool:
ne olsun sana koca bulmaya gıtmıstım ama benı aradıgınızı duyunca kostum geldım
senı bekletmıyım dedım ama bırkac tane buldum gıbı resımlerını eklım bak begenırmısın