kayıp danaları toplama kampı..

şışttttt...danalar...duygusal dananız 3 gunluk aradan sonra aranızda ozledım...danalarım..inci danam nerdesın kızzzzzzzz

öf ya gecmis olsun, gel bende öpem seniŞeniz
sorma bide bu hastaliklarin adini koyamiyolarya sorma gitsinkaydirigubbakcemile3
esim bir ara acayip kilo almaya basladi, masallah ne yese doymuyo,degirmen mübarek,
ne camasir oluyo, kendine ne ayakkabi, bizde sandik, sigarayi birakti onun icin kilo aliyo
sonra bir an geldi yalin ayak gezicek hale:roflol:
sonra senin hesap tetkik tedavi adini koyamadilar baya uzun bir süre.
baya birkac yil sürdü tedavi. meger böbreklerdeymis sorun
en son ayagina hicbir ayakkabi olmayinca ek yapmislardi, bereket yazdida sorun olmadi yoksa yalin ayak gelicekdi:roflol:

deli deliyi görünce değneyini saklarmış ben seni görünce bayram ediyorum nedense dur bir öpeyim bugün bizde ekmek tatlısı var edimin canı istemiş tava ekmeği almış gel birlikte yiyelim bol cevizli hem konuşuruz bu deliliklerimiz nasıl iyi olacak diye

ben geldim danacıklar herkes nerye kayboldu

ben geldim parolayı söylüyorum möö mii muuu acıkmışsınızdır size yiyecek getirdim buyrun

Ekiplere haber verdim az sonra ağıra kapanacaklar çok sıkılmışlar biraz geziyorlar danalar

gezsinler tabi ama çayır çimen:jeyyar:
hanfendiler otobana çıkmış modern dana bunlar ceza verilsin bunlara :mymeka:

kayıplar bulanların...acılen barcmane bıldırılmesı rıca olur....inci danası,dılegım,ev hanımı,nerdesınııııızzzzzz

bırı kayıp oldugumu soyledı ben burdayım gızlı gızlı sızı ızlıyom

ana dılegım danası gelmiş ....eee anlat...uzak meralarda neler var...

ne olsun sana koca bulmaya gıtmıstım ama benı aradıgınızı duyunca kostum geldım

ne olsun sana koca bulmaya gıtmıstım ama benı aradıgınızı duyunca kostum geldım

kız dana ınsan koca aramayı bırakırda gelırmı...nıye yarım bıraktın işini...dana aklılıkaydirigubbakcemile

senı bekletmıyım dedım ama bırkac tane buldum gıbı resımlerını eklım bak begenırmısın

senı bekletmıyım dedım ama bırkac tane buldum gıbı resımlerını eklım bak begenırmısın

ekle ekle her öküze veremeyiz seni kaydirigubbakcemile5
bakalım nedir ne değildir:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…