- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah nazarlardan saklasın. Bir çok gelinin hayaliBirseyime karışmaz dert anlatsam allah sağlık versin hayra çıkarsın der. İyi birsey söylesem sonunuz hayr olsun der. Saygısızlık olmaz aramızda var yok arası hayr olsunlarla geçinip gidiyoruz
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir sözü öyle doğru ki. Ne mutlu sizin adınıza Allah bozmasınkv ile mesafeli, saygılı ve kavgasız bir ilişkimiz var. aramızdaki yüzlerce kilometrenin ve yılda en fazla 3 kez 1 hafta görüşmenin de katkısı vardır mutlaka
Gercektenmi bende biraz gelin oldugumu hatırlamak isterdim eltim yok görümcem annesi gibi kp vefat etti. burda okudukça şok geçiriyorum yokkkk artık diye neyse işte ellleride yok dillerideAllah nazarlardan saklasın. Bir çok gelinin hayali
Ben de çok şaşkınım %50 ye Aminn Allah kimsenin huzurunu bozmasınNasıl ya nasıl %50 benim kv melek gibidir mi . Bdv alev alıyor kv dertlerinden bu yüzden şaşkınım. Ancak Allah muhabbetinizi bozmasın inşallah
Ben kv ye ve diğer aile üyelerine saygılı ve mesafeliyim, ne çok sıcak ne çok soğuk ılık bir ilişkimiz var , onlara kalsa bir ev olmak isterlerdi ama ben her defasında ayrı düzenlerimiz olduğunu vurguladım, baştan ne talep ettiysem o şekilde bir hayat yaşıyorum, tamamen tercihlerle ilgili... ( Yanı gidip aynı ev veya aynı apartmanda yaşamayı kabul edip sonradan isyan çıkarmadım , buna karşıyım ), bence eş ailesi ile tatlı bir mesafe iyidir ...Merhabalar güzel kk kadınları nasılsınız? Sanırım bir çok gelin kayınvalide terörüne maruz kalıyor. Hem biraz dertleşelim, hem biraz eğlenelim istedim Kayınvalidenizin en sevmediğiniz özelliği nedir? Kayınvalide ile nasıl başa çıkabiliyorsunuz?
Ben de gelin olduğumu unutmak istiyorum bazenGercektenmi bende biraz gelin oldugumu hatırlamak isterdim eltim yok görümcem annesi gibi kp vefat etti. burda okudukça şok geçiriyorum yokkkk artık diye neyse işte ellleride yok dilleride
Ben de çok şaşkınım %50 ye Aminn Allah kimsenin huzurunu bozmasın
Kesinlikle çok haklısınız. Başta samimiyetin dozunu aşmayı kabul ediyorsanız asla geri dönüşü olmuyor. Benimki çok duygu sömürüleri yaptı. Kıyamadım, annelik işte duygulanıyordur dedim her şeyi alttan aldım derken şimdi baş edemiyorumBen kv ye ve diğer aile üyelerine saygılı ve mesafeliyim, ne çok sıcak ne çok soğuk ılık bir ilişkimiz var , onlara kalsa bir ev olmak isterlerdi ama ben her defasında ayrı düzenlerimiz olduğunu vurguladım, baştan ne talep ettiysem o şekilde bir hayat yaşıyorum, tamamen tercihlerle ilgili... ( Yanı gidip aynı ev veya aynı apartmanda yaşamayı kabul edip sonradan isyan çıkarmadım , buna karşıyım ), bence eş ailesi ile tatlı bir mesafe iyidir ...
Ciddi güldümBen de gelin olduğumu unutmak istiyorum bazen
Burdan tüm genç kızlara sesleniyom sakın kaldıramayacağınz yüklerin altına girmeyin ve de eş ailesi ile ılık, mesafeli ve saygılı ilişkiniz olsun , herşeyi alttan almak çok yanlış haklıysan dik duracaksın yoksa tepene biner herkes ..Kesinlikle çok haklısınız. Başta samimiyetin dozunu aşmayı kabul ediyorsanız asla geri dönüşü olmuyor. Benimki çok duygu sömürüleri yaptı. Kıyamadım, annelik işte duygulanıyordur dedim her şeyi alttan aldım derken şimdi baş edemiyorum
Benim hoşlanmadığım özelliği aşırı derece de ilgi beklemesi ve sürekli beraber olmak istemesiydi ( ama artık beklemiyor alıştı gibi)Merhabalar güzel kk kadınları nasılsınız? Sanırım bir çok gelin kayınvalide terörüne maruz kalıyor. Hem biraz dertleşelim, hem biraz eğlenelim istedim Kayınvalidenizin en sevmediğiniz özelliği nedir? Kayınvalide ile nasıl başa çıkabiliyorsunuz?
Ben seni boşunamı aldım. Bu işleri öğreneceksin artık sen başına geçeceksin bla bla blaaa. Artık saçma cümlelere katlanmıyor açınca hoşlanmıyorum başlık mı saydınız beni alırken diyorum. Bana karşı tutumlarını karşı aynı tepkiyle karşılık veriyorum.Merhabalar güzel kk kadınları nasılsınız? Sanırım bir çok gelin kayınvalide terörüne maruz kalıyor. Hem biraz dertleşelim, hem biraz eğlenelim istedim Kayınvalidenizin en sevmediğiniz özelliği nedir? Kayınvalide ile nasıl başa çıkabiliyorsunuz?
Keşke her kayınvalide öyle olsaKv demle sorunumuz yok. Birseyimize karismaz ,siz bilirsiniz der. Uzaktayız bir araya gelince konuşturuz ederiz beni sevdiğini söyler. 8 yillik evliyim hic tartışmamız olmadi.kirginlik olmadi. O yerinde ben yerimde mutluyuz. Haftada bir ararim, aramazsam sesiniz cikmiyor diyr arar